CYTAT(Butcher @ 11 05 2007, 18:45)

Do zobaczenia na polach Valhalla...

Żartujesz? Vahalla to nowy Blood Gulch, najbardziej zje,ba,,na mapa w Becie. Nikt z poważnych graczy nie będzie tego grał (poza nubami, którzy wolą SMG na start niz BR), nie mówiąc już o turniejowych rozgrywkach.
CYTAT(Salwador @ 12 05 2007, 16:25)

Fil4 no słucham y Twojej relacji:)..
Ok, w końcu mam trochę czasu. Rzeczy, które najbardziej rzuciły mi się w oczy:
- Shotgun jest dużo lepszy niż w H2, w końcu jest wart podnoszenia,
- Duale wciąż są przesadzone, double Spiker zabija z bliska w max 2 sekundy (MLG 08 = No Duals),
- Battle Riflre wciąż zabija 4 strzałami, ale jest o WIELE ciężej zabić kogoś czwórką, auto aim jest mniejszy niż w H2,
- Sniper Rifle jest podobny jak w H2, ale wydaje się, ż minimalnie ciężej się z niego celuje,
- z powerupów powróciło Camo, ale jest dużo mniej użyteczne niż w H1,
- żadne triki/glitche z H1/2 nie działają oprócz YY,
- Splitscreen na 2 osoby jest dużo lepszy niz H2, da się grać,
- High Ground = bezapelacyjnie najlepsza mapa z Bety,
- na żadnej mapie nie ma Pistola i Sword'a, ale podobno można wylosować tryb Team Swords w TS'ie,
- granaty można rzucać dużo dalej niż w H2,
- Melee wciąż ma lunge, ale jest on mniejszy niż w H2,
- gdy trzymasz Oddball to jedno Melee zabije przeciwnika (Walshy będzie robilł killtaculary),
- nie uzywałem zbytnio Lifra i innych nowych dodatków, więc w tym temacie sie nie wypowiem,
- Laser musisz ładować około 3 sekundy, więc często po prostu zdążysz zginąć zanim oddasz strzał,
- King of The Hill wygląda teraz dziwnie, jak? 3:47 w H3_MrJukes-Betalicious.wmv (ktoś dawał linka do tego montażu w tym temacie),
- strzał z Plasma Pistol'a w końcu nie naprowadza się,.
To by było na tyle. Co do Matchmaking'u to dosyć długo szuka gry, ale pewnie jest to podyktowane tym, ze niecałe 1000 osób gra w Halo 3 na XBL. BTW miałem okazję już grać przeciwko komuś naprawdę dobremu w H3, tj. przeciwko Vash'owi (Top 4 w finałłach MLG 06). Kto wygrał? FiL4theWIN!