Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Salwador
16maj..
zaqwsx
Napiszcie cos jak wyglada w praniu halo 3 beta ?smile.gif

moze FIL4 sie wypowie który już męczy tą gre online?
FiL4
CYTAT(zaqwsx @ 11 05 2007, 23:08) *
moze FiL4 sie wypowie który już męczy tą gre online?
H1 > H3 > H2
Wojtass
moze FIL4 sie wypowie który już męczy tą gre online?

w00000t !?
Zimol
CYTAT(-Hp-FIL4 @ 12 05 2007, 05:42) *
moze FiL4 sie wypowie który już męczy tą gre online?
H1 > H3 > H2

Czyli jest tak jak większość myślała... nie wiem czy mozna ale Filu, napisz jak ma się kwestia autoaima, jakie jest wyważenie broni i czy dual welding znowu nie jest na poczatku zbyt przesadzony...? I jak sprawdzaja sie te nowe "bajery" jak lift i shield?
Salwador
http://www.gametrailers.com/ <--sporo gameply w ver HD itd..Fil4 no słucham y Twojej relacji:)..
Butcher
CYTAT(walek @ 11 05 2007, 19:23) *
... liczyłem, ze HALO, jako mega killer ze stajni Microsoftu, na ktore przeznaczane są milony dolarow, pokaze MOC!. No i tej mocy nie zauwazylem. Fakt, ze jakosc filmikow nie jest swietna, ale widac ewidentnie marna animacje master chief'ow oraz "betonowe", niezniszczalne srodowisko.

Aaaa... czyli Ty się sequela Gearsów spodziewałeś ?? To przepraszam - ale jeśli nie zauważyłeś to jest H_A_L_O, i do tego TRZY.
"Trochę" łatwiej stworzyć megawysiepane zamknięte ulice, podwórka i zrujnowane pokoiki w kamienicach GoW, niż w podobnej jakości świat i widoki jakie znamy z Halo 1/2, a których kontynuacje zobaczymy zapewne w H3.
Aha - no i przecież kultowe GoW WCALE nie miało betonowego otoczenia... rolleyes.gif
Poza tym jakakolwiek dyskusja w temacie jakości wizualnej i tak nie ma sensu: to jest HALO 3.
Stąd pytanie retoryczne: czy ktokolwiek uważa, że gra wydana jutro choćby w jakości Bety Multi, skazana byłaby na porażkę na rynku...?

Zimol
Hehe, celnie ujęte w końcówce... W końcu taka prawda, Bungie cokolwiek by nie wypuściło pod nazwą Halo3 to sprzedałoby się to w milionach egzemplarzy... dzisiejszy beta multi, ktory zapewne wiele sie nie zmieni bylby pewnie juz w 1szy dzien launchu numero uno na liscie gier XBL!
Na szczęście Bungie CHCE zrobić kolejnego killera... całe szczęscie thumbsup.gif
a juz fakt ze H3>h2 swiadczy o tym ze jest niezle happy.gif
Goldi69-PL-
Fajne to pierdzielenie ze H3>H2 jak gra jeszcze nie wyszla, pamietam jak 3 lata temu dali jak obrze pamietam Strengepurple (czy jakos tak) za zajecie 1 miejsca w FFA do testow Halo2 na Zanzibarze, oczywiscie z miejsca H2 okrzykniete zostalo kilerem H1, mi jakos wystarczylo 3min filmiku gameplayu + potem kilka minut z gra zeby stwierdzic ze H2 jest zupelnie zwalone (czytaj inne niz H1 ale napewno nie lepsze).
Tu tez juz widac przegiecia typu nowa bron laser, lub skoki jeszcze o metr wyzsze niz w H2, w H4 juz nie beda potrzebne lifty jak znowu mu doloza kilka metrow do Jumpa.
Butcher
Oczywiście, że Bungie wyciśnie siódme poty zarówno ze swoich ludzi jak i silnika gry - bo to Bungie, a nie Stefek Company Ltd.
Ale trzeba także być realistą. Będzie pięknie, głęboko i na maksa grywalnie - ale w świecie i realiach Halo. Jak ktoś chce się doczepić "bo nie lubię laserków-blasterków i tego gościa w zielonym", to się przyczepi - nawet gdyby to miało jakość GoW (czego przykładem jest właśnie temat o GoW).
Poza HD, ogólnym designem, nowymi mapami, bronią, itd., Beta już daje w twarz przynajmniej w dwóch aspektach - HDR i wody:
- po dłuższej chwili w ciemnej lokacji wyjdźcie gwałtownie na słońce...
- "...zobaczyć wodę i umrzeć..."
FiL4
CYTAT(Butcher @ 11 05 2007, 18:45) *
Do zobaczenia na polach Valhalla... cool.gif
Żartujesz? Vahalla to nowy Blood Gulch, najbardziej zje,ba,,na mapa w Becie. Nikt z poważnych graczy nie będzie tego grał (poza nubami, którzy wolą SMG na start niz BR), nie mówiąc już o turniejowych rozgrywkach.

CYTAT(Salwador @ 12 05 2007, 16:25) *
Fil4 no słucham y Twojej relacji:)..
Ok, w końcu mam trochę czasu. Rzeczy, które najbardziej rzuciły mi się w oczy:
- Shotgun jest dużo lepszy niż w H2, w końcu jest wart podnoszenia,
- Duale wciąż są przesadzone, double Spiker zabija z bliska w max 2 sekundy (MLG 08 = No Duals),
- Battle Riflre wciąż zabija 4 strzałami, ale jest o WIELE ciężej zabić kogoś czwórką, auto aim jest mniejszy niż w H2,
- Sniper Rifle jest podobny jak w H2, ale wydaje się, ż minimalnie ciężej się z niego celuje,
- z powerupów powróciło Camo, ale jest dużo mniej użyteczne niż w H1,
- żadne triki/glitche z H1/2 nie działają oprócz YY,
- Splitscreen na 2 osoby jest dużo lepszy niz H2, da się grać,
- High Ground = bezapelacyjnie najlepsza mapa z Bety,
- na żadnej mapie nie ma Pistola i Sword'a, ale podobno można wylosować tryb Team Swords w TS'ie,
- granaty można rzucać dużo dalej niż w H2,
- Melee wciąż ma lunge, ale jest on mniejszy niż w H2,
- gdy trzymasz Oddball to jedno Melee zabije przeciwnika (Walshy będzie robilł killtaculary),
- nie uzywałem zbytnio Lifra i innych nowych dodatków, więc w tym temacie sie nie wypowiem,
- Laser musisz ładować około 3 sekundy, więc często po prostu zdążysz zginąć zanim oddasz strzał,
- King of The Hill wygląda teraz dziwnie, jak? 3:47 w H3_MrJukes-Betalicious.wmv (ktoś dawał linka do tego montażu w tym temacie),
- strzał z Plasma Pistol'a w końcu nie naprowadza się,.

To by było na tyle. Co do Matchmaking'u to dosyć długo szuka gry, ale pewnie jest to podyktowane tym, ze niecałe 1000 osób gra w Halo 3 na XBL. BTW miałem okazję już grać przeciwko komuś naprawdę dobremu w H3, tj. przeciwko Vash'owi (Top 4 w finałłach MLG 06). Kto wygrał? FiL4theWIN! spox.gif
Bukkake Na Resach^Zielony
CYTAT(-Hp-FIL4 @ 14 05 2007, 10:28) *
- Sniper Rifle jest podobny jak w H2, ale wydaje się, ż minimalnie ciężej się z niego celuje,

Z tym się nie zgodzę - autoaimowi snajperki bliżej do H1, niż do H2.

Gameplay dość halodwójkowy, aczkolwiek zdecydowanie bardziej przemyślane jest wszystko. Tak jak H2 z miejsca mnie odrzuciło, gdy je zobaczyłem - tak jestem zgrzany na H3 po zobaczeniu bety (co bardzo cieszy).

Choć to beta - nawet przy największych młuckach nie odnotowałem najmniejszego chrupnięcia!

no i... że zacytuję pewnego angola z XBL "needler rox" ;- ).
Goldi69-PL-
ja mam jeszcze 2 pytania, czy Pistolet Plasmowy spowalnia tak jak w Halo1, i czy strzal z Luśki sie anprowadza jak w Halo2?

i ile czasu beda trwaly testy bety, bo jeden z serwisow pisze ze 5dni, a gdzies wczesniej czytalem ze prawie miesiac maja trwac.
Jędrek
Gameplay'e z betki ;]

Fil, ile jest map w becie ? Sa jakies typu Chil Out ? chytry_.gif
Sanryu
CYTAT(Goldi69-PL- @ 14 05 2007, 12:08) *
ja mam jeszcze 2 pytania, czy Pistolet Plasmowy spowalnia tak jak w Halo1, i czy strzal z Luśki sie anprowadza jak w Halo2?

i ile czasu beda trwaly testy bety, bo jeden z serwisow pisze ze 5dni, a gdzies wczesniej czytalem ze prawie miesiac maja trwac.

Nie dam linku bo nie pamietam gdzie to widzialem, ale napewno pisalo ze mozliwe bedzie granie do 3 Czerwca.

Poprawka do 6 Czerwca wink.gif
Soul
CYTAT(Butcher @ 14 05 2007, 06:45) *
Oczywiście, że Bungie wyciśnie siódme poty zarówno ze swoich ludzi jak i silnika gry - bo to Bungie, a nie Stefek Company Ltd.
Ale trzeba także być realistą. Będzie pięknie, głęboko i na maksa grywalnie - ale w świecie i realiach Halo. Jak ktoś chce się doczepić "bo nie lubię laserków-blasterków i tego gościa w zielonym", to się przyczepi - nawet gdyby to miało jakość GoW (czego przykładem jest właśnie temat o GoW).
Poza HD, ogólnym designem, nowymi mapami, bronią, itd., Beta już daje w twarz przynajmniej w dwóch aspektach - HDR i wody:
- po dłuższej chwili w ciemnej lokacji wyjdźcie gwałtownie na słońce...
- "...zobaczyć wodę i umrzeć..."

Albo te spadające liście MIODZIO!!!!!!

Goldi mule -_-

Rakieta tak samo strzela jak w H2 ,beta testy trwają do 2-3 czerwca.Co do plasma pistol to nie zwalnia z tego co słyszałem.

Ha czyli po tym co zobaczyłem na filmikach ,i teraz czytając słowa Fil4 w wielu aspektach dobrze przypuszczałem:)

2 dni jeszcze!!!!!
Uzny
CYTAT(bandzi)
The Halo 3 Multiplayer Beta will go live on May 16th at 12:00 AM PDT and run through June 6 th at 11:59 PM PDT

Uspokuj garba Soul.

Soul
Mięta , a dokładnie

CYTAT(matek_79 @ 14 05 2007, 15:43) *
Dokladnie za 1 dzien, 20 godzin, 19 minut i 20 sec :P
Czyli 16 maja o 14:02

pozdro 1000!

Medale in Halo 3

Trochę się pozmieniało :]
Wojtass
pamiętam jak z Hivem (tym z Bolkowa xD) śmiałem się, że w halo 3 za prawie każdą czynność będzie medal...

a teraz pytanie dla tych co grali w bete - jak wygląda online (tak samo jak w H2 host-join ? ) jeśli tak to czy na USA hostach są takie lagi jak w H2 ?
Soul
I ameryki nie odkryliście.....

Fil4 czy w becie można nagrywać ?? Mam tu na myśli ta nową opcje.
Butcher
CYTAT(-Hp-FIL4 @ 14 05 2007, 11:28) *
CYTAT(Butcher @ 11 05 2007, 18:45) *
Do zobaczenia na polach Valhalla... cool.gif
Żartujesz? Vahalla to nowy Blood Gulch, najbardziej zje,ba,,na mapa w Becie. Nikt z poważnych graczy nie będzie tego grał (poza nubami, którzy wolą SMG na start niz BR), nie mówiąc już o turniejowych rozgrywkach.

Ja wiem, że Halo jest Twoją religią, ale naprawdę na pewne rzeczy musisz patrzeć z przymrużeniem oka, bo przypłacisz to zawałem cool.gif
Valhalla miało być tylko ładną nazwą, która po prostu pasowała mi do zdania - a nie wskazywała ulubioną mapę z Bety. Ale "FIL4 - THE HALO GOD" już wie, że nikt nie będzie grał na tej mapie. Chylę czoła... i tak zresztą jestem w szoku, że w swoim szybkim wykazie przyznajesz, że cokolwiek w H3 POPRAWIONO względem H2... ohmy.gif
Zresztą BTW: dla mnie Valhalla to bardziej nasycone naturą Coagulation z H2. A na tej mapie pamiętam takie akcje ze swego skromnego doświadczenia, że juz się cieszę na myśl o bombach i CTF na tej mapie...

CYTAT(Soul @ 14 05 2007, 20:45) *
Fil4 czy w becie można nagrywać ?? Mam tu na myśli ta nową opcje.

Można nagrywać, ale nie znalazłem jakichkolwiek opcji zabawy z kamerą. Oglądasz tylko film FPP, widziany tak jak podczas gry. Jeden mecz (5-7 min.) to kilka MB.
Sanryu
Widze, ze spora liczba osob, ktore sa dobre w Halo (uno i due oczywiscie tongue.gif ) to zarozumiale... no wlasnie wink.gif .Gdzie sie podziala "skromnosc" gracza? Teraz to tylko czytam rozne teksty typu, "tylko nooby beda wybieraly ta mape","tylko nooby beda braly ta bron", "tego achievementa zrobie grajac z noobami", " jestes noob to sie nie wypowiadaj", tak wiec sie nie wypowiadam bom jest noob tongue.gif (napewno w Halo bo bedzie to pierwsza czesc tej serii w jaka zagram). Tak wiec taj Jesieni jak ktos bedzie chcial sobie ponabijac achievementy wie z jakim noobikiem zagrac...ME tongue.gif . Pozdro dla wszystkich, ktorym jeszcze kompleks wyzszosci do glowy nie uderzyl wink.gif
YETI
Ile map jest w becie i jaka jest ich wielkosc?
Beta potrwa do 3czerwca a pozniej pozostaje nam czekac na premiere H3?
Soul
Dostępne są 3 mapy(jedna taka jak coagulation,druga jak zanzibar może ciut mniejsza , trzecia ciut mniejsza od mapy nr1) , beta testy potrwają do 6 czerwca.Tak będziesz musiał czekać jak wszyscy.

Halo 3 Montage

Halo3 Splitscreen

split HALO 3 = split z
HALO 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = LAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Butcher
CYTAT(Sanryu @ 15 05 2007, 12:27) *
Gdzie sie podziala "skromnosc" gracza? Teraz to tylko czytam rozne teksty typu, "tylko nooby beda wybieraly ta mape","tylko nooby beda braly ta bron", "tego achievementa zrobie grajac z noobami", " jestes noob to sie nie wypowiadaj", tak wiec sie nie wypowiadam bom jest noob tongue.gif

Trafiłeś w sedno niestety... Halo jest jedną z kilku gier, w których posiadacze tzw. skilla uważają się za "wyższą kastę Graczy" - mają prawo do pwnowania i n00bowania wszystkich i wszystkiego dookoła. Oni dyktują (w swoim mniemaniu) standardy dla danych gier, a jeśli coś odstaje od kanonu/oczekiwań, to jest do D.U.P.Y....
Cóż - inna strona demokracji i wolności słowa.
Uriziel
CYTAT(Butcher @ 15 05 2007, 13:52) *
Trafiłeś w sedno niestety... Halo jest jedną z kilku gier, w których posiadacze tzw. skilla uważają się za "wyższą kastę Graczy" - mają prawo do pwnowania i n00bowania wszystkich i wszystkiego dookoła. Oni dyktują (w swoim mniemaniu) standardy dla danych gier, a jeśli coś odstaje od kanonu/oczekiwań, to jest do D.U.P.Y....

Tylko żę teraz dzięki 360 z tymi posiadaczami skilla będzie mogło zagrać wielu dobrych graczy z polski i mogą trafić na kogoś kto skopie im dupę i co wtedy ujma na dumie że tzw. noob im dołożył, proby samobójcze itp.
Flaha
CYTAT(Butcher @ 15 05 2007, 13:52) *
CYTAT(Sanryu @ 15 05 2007, 12:27) *
Gdzie sie podziala "skromnosc" gracza? Teraz to tylko czytam rozne teksty typu, "tylko nooby beda wybieraly ta mape","tylko nooby beda braly ta bron", "tego achievementa zrobie grajac z noobami", " jestes noob to sie nie wypowiadaj", tak wiec sie nie wypowiadam bom jest noob tongue.gif

czuje się urażony, to że kilka osób powiedziało (2-3?) że ktoś tam jest noobem nie tyczy się wiekszości O_o zawsze się ktoś znajdzie jakaś czarna owieczka a ja widzę że wam na rękę idzie stereotypowe myślenie huh.gif a jeśli chodzi o to co powiedział fil to muszę mu przyznać racje chociaż mógł to łagodniej powiedzieć, nigdzie na turniejach nie gra i nie grało sie nigdy BG/coagulation i to nie są nasze wymysły. Peace
B0CZEK
A pier,dolicie... każdy będzie grał to co chce... Jak komuś sprawia satysfakcje gra w oddballa na blood gulch to jego sprawa i i zapewne ma on w du,pie to co sie gra na turniejach... Więc po co te komentarze typu 'w usa tak nie grają', ' nigdy na turniejach sie nie gra...' itp. I tak ich nie przekonacie... Po wyjściu h3 w Polsce będzie pełno pseudo prosów z xbl którzy będą sie uważac za bogów a na żaden turinej nie ruszą du,py(było takich kilku w h2 ;p) A i Filip nikt ci nie każe grac na 'nowym Blood Gulch' a skoro Butcherowi sie ta mapa podoba no to have fun...
Wojtass
Boczek racja - liczy sie fun

Niektórym daje radość granie na małych mapa na zasadach z turniejów a innym latanie po Coagulation z flagą.
Najważniejsza jest przyjemność z gry.... i odpowiedz na moje pytania xD
CYTAT
jak wygląda system online (tak samo jak w H2 host-join ? ) jeśli tak to czy na USA hostach są takie lagi jak w H2 ?

nelson
CYTAT
latanie po Coagulation z flagą.

ejj ja to lubie ;] ale to co boczek napisal MA RACJE !! ostatnio gralem z kilkoma polakami na xbl w h2 goscie klucili sie o smg jak nie wiem co ... to wkoncu dalem im jako secondary, i tak polowa biegala z mieczem pozdrawiam butcher cool.gif
Wojtass
CYTAT
ejj ja to lubie

myślałem że lubisz terytoria na lockout`cie tongue.gif w sumie nawet takie lipne tryby, jak właśnie terytoria na lockout, z odpowiednimi ludźmi są mega zabawne ^^

Ciekawe jak w H3 ten cały VIP wyjdzie w praniu.
Salwador
Wojtass=Vip ..I will kill u... mage.gif
..Ale popieram..każdy będzie grał w to co chce
..Zresztą wydaje mi się iż sporo map będzie wielgaśnych...coś ala BG..:/
Soul
Nie koniecznie ;)
Zimol
CYTAT(Salwador @ 15 05 2007, 18:33) *
Wojtass=Vip ..I will kill u... mage.gif
..Ale popieram..każdy będzie grał w to co chce
..Zresztą wydaje mi się iż sporo map będzie wielgaśnych...coś ala BG..confused.gif

No pewnie przecież takie mapy są najbardziej super, (Tryb "Very Fucking Big Team Battle for morans") 16vs16!! Jeszcze nigdy seria halo nie dawała okazję na taką przyjemną rozwałkę! Czify z poprzednich części nakryją się kolanami jak zobaczą te mapy MP o powierzchni kilku km kwadratowych!! To się nazywa moc!!
Salwador - tak będzie ich jak na lekarstwo...;( najmniejsza mapa w H1? Wizard... W H2? Midship... Po pewnym czasie Warlock... Różnice w skali są baaardzo zauważalne... i z H3 się pogłebią... bo Bungie z Czifa zrobiło bardzo skoczną bestię i nie ma sensu pakować tego "Małysza" w ciasne korytarze Chill Outa... Tak bynajmniej sądzi Bungie;(...
Salwador
To fakt...:(....A to napiszmy do BUNGIE aby zrobili z niego starwars.gif Ninja Gaiden??:P w sumie prawie już taki jest...wystarczy jemu sworda dać do ręki..;)...Co będzie to będzie ostatnio są popularne massivy...
B0CZEK
Co by nie było to i tak sie sprzeda biggrin.gif
Maiden
Gup.ki

Patrzycie na Halo 3 przez przyzmat Halo 1. I będziecie tak patrzeć na każde Halo. A tak się nie da. Chillout, Srillout.
Molo, Big Team Battle nie może być ciekawe? Nie może być skillowe?

Powiem Ci. (pipi) prawda. Wszystko zależy od map, nowego stylu gry itp itd.
Starczy spojrzeć na BF2. Tam, grając z lepszymi świrami, naprawde trzeba mieć ostrego skilla, oraz co ważniejsze umieć się komunikować przez Headset itp itd...

Powiesz mi że to wszystko można podkleić pod Halo 2. I tu się mylisz. Halo 2 jest inne, jest grą inaczej zorientowaną, rozgrywka jest w nim zupełnie inna, na inną skale.

Szalenie mnie to Halo 3 ciekawi. Ale Crackdowna nie kupiłem. Aż tak nisko nie upadłem ;ffff
Salwador
heh...Ja nie porównuje H3 do H1 ...lol...Po prostu miałem wielką nadzieję że pogram se z sąsiadem na dwóch konsolach 2v2...ale z tego co wnioskuje to będą godzinne rozgrywki...albo również chciałbym się zgadać z kimś na solo..??Mam nadzieję że pomyślą o tym..
Jędrek
O ja pie.rdole.

Jeszcze nie ma gry na rynku, jest 'jakas' beta, w ktora gra kilka osob i juz zaczelo sie n00bowstwo ze strony prosow (kij wbijam w to jak beda grali prosi, ja bede sie dobrze bawil, nie mam zamiaru wysluchiwac pol roku przed premiera o tym kto bedzie nOObem...). A ja sobie bede z Wojtkiem i Butcherem i innymi freak'ami biegal po najwiekszej mapie z flaga, a co! Fun ;] Boczek dobrze mowi wink.gif

Wiecej luzu.
Wojtass
CYTAT
A ja sobie bede z Wojtkiem i Butcherem i innymi freak'ami biegal po najwiekszej mapie z flaga

zapomnij
ja biorę Banshee cool.gif

Zimol
W sumie Jędrula ja to samo sądze co boczek więc stfu:*...
Ale czy naprawdę komuś by się stała krzywda gdyby stworzono parę mapę o mniejszej skali itp itd...
A o "prosów" nie ma co się martwić, oni sobie wynajdą parę "skillowych" trybów i map, gdzie wynik gry między 2graczami/teamami nie jest dziełem przypadku...
Bo o to im głównie chodzi... I dlatego te kolosy z liftami i km kwadratowymi są do dupy pod tym kątem... Poza tym nie ma to jak cisnąć komuś w korytarzu pod odbyt płasko mierzonego frag grenade... cool.gif Cichy coś o tym wie happy.gif
Julek - zgoda BTB może być skillowe... Ale BF2 a H1/H2/H3 to inna kategoria strzelanin... i powiedz mi czy gdyby grac turnieje 8vs8 na takim Waterworks (a co!) z dwoma prawie równymi drużynami to tak naprawdę wynik byłby loterią... A nie o to przecież chodzi...
Soul
A skąd wiecie że takich map nie będzie?! Jędrek dobrze napisał jeszcze gry nie ma a już marudzicie down.gif Ja chce to ja chce tamto japa do szmaty happy.gif Nic jeszcze nie wiecie o tej grze a już gadacie (no ale klapki na oczach z napisem H1 robią swoje) Chill out ,chcesz zagrać to odpal sobie H1 i sobie zagraj! Mi ta mapa w H3 w ogóle nie jest potrzebna , Bungie wie co źle zrobiło (sami się przyznali) Mają dużo czasu więc poczekajcie na ten końcowy produkt ,dostaniecie grę do rąk i w tedy zacznijcie marudzić bo przynajmniej będzie na co.Po za tym widziałem dziś wywiad z "dizajnerami" multiplayera i powiedzieli wyraźnie że nie wszystkie karty zostały odkryte ( n/p Bronie , i możliwości X buttona)

PS jedyne co w ogóle mi się nie podoba to bieganie z działkami . -_- Bieda!

Maiden - he Twoja końcowa aluzja nasuwa mi na myśl tylko dwa słowa "jesteś śmieszny" biggrin.gif
nelson
dobra to kogo jutro bede widziec w lobby?? cool.gif
Soul
Halo 3 Beta Polish lista players
KarCzoH
wole przepić kase w klubie niż wydawać na Crackdown'a :F porażka ... na 2 tygodnie ~130zł zesrasz się gając i się nie doczekasz premiery ...
Maiden
KU/RWA,Karczoch też jesteś śmieszny sorcerer.gif

Wydawać 120 zł żeby sobie pograć w bete przez 2 tygodnie. Posrało was potężnie.
CYTAT
Julek - zgoda BTB może być skillowe... Ale BF2 a H1/H2/H3 to inna kategoria strzelanin... i powiedz mi czy gdyby grac turnieje 8vs8 na takim Waterworks (a co!) z dwoma prawie równymi drużynami to tak naprawdę wynik byłby loterią... A nie o to przecież chodzi...

Ależ się z tobą Mateuszu w 100% zgadzam. Dlatego napisałem że jestem ciekaw jak w praniu wyjdzie H3. Czy będzie się RÓWNIERZ nadawało do tego typu gier. Bo Gaylo 2... Się delikatnie mówiąc NIE nadawało tongue.gif

Soul
Wy naprawdę jesteście hę inni , kto tu komu każe wydawać 120zl na grę? Coś takiego jak wymiana istnieje (kosztuje to 30zl a tyle każdy fan chyba jest wstanie zaoferować tylko po to aby zagrać w tą grę nie 2 tygodnie tylko 3 !!!!) Więc nikogo tu nie posrało , nie wiem Maiden o co Ci chodzi masz jakiś żal że sobie nie pograsz(kij to wie ) ,i wypisujesz tu swoje aluzje,które średnio kogo tu interesują . Co do samej gry pojawiło się kilka he kilkanaście nowych medali zapowiada się ciekawie już nie mogę się doczekać aż od pale tą betę he......DZIŚ!!!!!!!!!! biggrin.gif

I tyle jak coś ktoś chce mi napisać to na priv,proszę nie zaśmiecać tematu .
Maiden
A niby dlaczego małpa miałbym mieć żal o to że nie pogram?
Nie mam Konsoli? Livea? Crackdowna kupić nie mogę? :zegnam:

1- Nie popieram tak kurewskie.j polityki MS.
2- Tak jak to Karczoch służnie napisał, nie chce sobie narobić smaku grając w świetną grę która prawdopodnie i tak zostanie zmieniona. Potem będe srał pod siebie czekając na premierę. THX.

Soul- Ad 2 czyli faktycznie jesteście inni xD
Mastah27
25 września (26 w Europie) rozpoczniemy kończenie walki, czyli data premiery Halo 3:

http://www.xbox.com/en-US/community/news/2...=HR1a-Halo3News
Goldi69-PL-
fakt ze Crapdown spadnie zapewne po becie do ok 70zl ale i tak te 50zl mozna wywalic na te 3 tyg grania, jak patrze an polke i widze gry za ktore po 100zl dalem a w konsoli nawet minuty nie byly
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.