Goldi69-PL-
20 06 2007, 08:34
chyba 6 czy 7 strzalow uwala
CYTAT(Goldi69-PL- @ 20 06 2007, 09:34)

chyba 6 czy 7 strzalow uwala
Czyli nadal wszyscy beda biegac z BR?
po kij ?! jeszcze niech melee osłabią to już w ogóle im nic nie powiem
Na Bungie net przeczytałem że chcą go osłabić. Rzekomo jest za mocny.
Salwador
20 06 2007, 17:43
Jak pamiętam podczas gry w custom beta nawet mając 2wa pistole musiałem strzelać z obu 4ry razy chyba..o ile się nie mylę..no i pozatym strasznie wolny on jest;/..więc powracałem do karabinku:p..Może udoskonalą go w finałowej ver...choć w to wątpię..:/
Pistol is DEAD...
A mozna trzymac dwa pistole jednoczesnie?
ok juz mam
CYTAT(Salwador @ 20 06 2007, 18:43)

Jak pamiętam podczas gry w custom beta nawet mając 2wa pistole musiałem strzelać
bystrzak
Salwador
23 06 2007, 14:45
To był podstęp oraz zasadzka:p...Ale co do pistola to jak dla mnie typowy magnum z 2ki lekko silniejszy a nawet chyba jeszcze wolniejszy i wygladajacy na pistol z jedynki..typowy chwyt marketingowy!!:D aby zadowalic H1 fanów..:p
Ale sadze ze np. custo z samymi pistolami bedzie miał jakis tam sens.
Zawsze jest jakis sens, w tym przypadku minusowy.
HALO 3 -
pierwsze zdjęcie z kampanii single-player,
in-game.
Nie mam zastrzeżeń... no, może trochę więcej AA by się przydało
(większa wersja)
Bardzo ładny model

10.07 pokaz Halo3 (single player) Ciekawe jak to bedzie wygladac
Zrobili z MC zabawke ; /
Bez kitu, wygląda jak zabawka ; D
Goldi69-PL-
6 07 2007, 10:29
myslicie ze to silnik gry (ten MC), napewno to nie bedzie tak wyladac.
CYTAT(Goldi69-PL- @ 6 07 2007, 11:29)

łe?
Przeciez nie wyglada jakos zaiebiscie. Zamiast metalowego armora zrobili gumowy, co sie stalo sie z ta tekstura ktora byla na trailerze z e3

To juz drugi shot z kampanii ktory pokazuje tyle co nic.
Salwador
6 07 2007, 15:18
Jak dla mnie gorzej wygląda...Zdjęli metalowy tekstury i zrobili z MC mydło..:(
sia-la-la-la mydełko faaaaa
skur,wili armor czifa
sia-la-la-la mydełko faaaaa
CichyGrzmot
6 07 2007, 20:36
Bo to kochane bUNIGIE jest. Na nich mozna liczyc. Dont worry, be happy.
ej ale chyba zje,bany pancerz nie pogrzebie gameplay`u ?
CYTAT(Ney from GO forum)
Z okazji dnia Bungie (7.7.07) tylko dzisiaj do ściągnięcia będzie darmowy theme i avatary.
Plus nowe mapy do Halo 2 które jeszcze nie dawno były płatne dziś można ściągnąć za darmo.
I wyjaśnienie czemu MC na nowym screenie ma inną teksture niż w trailerze:
"Then there was the complaint that it was different than the model shown at E3. Well it was, but only in that we replaced the “concrete” hammered finish texture with a flatter metal version that the artists here preferred, and was more akin to the previous iterations of the Spartan MJOLNIR metal. Otherwise the model is identical. It’s literally the same geometry."
http://www.bungie.net/projects/halo3/conte...=chopperfictionhttp://www.bungie.net/projects/halo3/conte...link=cqbfictionhttp://www.bungie.net/projects/halo3/conte...link=evafictionWOW
ps na kij zbędne i głupi komentarze.
No sorka, ale jak dla mnie "tuning" wyglądu czifa powinien skończyć się na wyborze koloru armora i tam jakiś tagach i tatuażach na zbroi... A to co? Jakiś NFS:Underground? Nie no, pewnie milionowe rzecze pulchnych amerykanców "standby masterów" uzna to za innowacje godną odkrycia pistola w Halo1 ale mni takie motywy nie jarają... aha... i rozumiem ze model czifa robi roznice w postaci tylko w wyglądzie? Ta np E.V.A nie ma zadnej przewagi w sprawie pojazdów na innymi czifami? Czy znowu Bungie "zaskoczylo" mnie jakimiś "rewolucyjnymi" zmianami?
I jeszcze jedno pytanie - czy to że w Multi mamy do wyboru różne modele czifów oznaczać że podczas kampanii w singlu napotkamy innych nosicieli MJOLNIRa? Bo do tej pory Bungie większość patentów z Halo mmogła umotywować tym że po prostu były obecne także w SP...
Salwador
7 07 2007, 14:49
CYTAT(Wojtass @ 6 07 2007, 22:00)

No nie wiem..skoro jest gumowy to może pociski będą się od niego odbijały..??:P
Mi się wydaje o ile będzie co-op dla czteru graczy..będzie taka możliwość iż każdy mc będzie wyglądał inaczej...
CYTAT(Wojtass @ 6 07 2007, 23:00)

My tu mowimy o zbroi a ty z gameplayem wyskakujesz, no wiesz co wojtek
Co do nowych mjolnirow to mi sie pomysl wydaje ciekawy o ile jak wspomnial molo nie bedzie miedzy nimi roznic (nie liczac wygladu). Co do pytania mateusza, wydaje mi sie ze czif to taki de łan end ołni i innych spartanow w grze nie zobaczymy.
CYTAT
My tu mowimy o zbroi a ty z gameplayem wyskakujesz, no wiesz co wojtek

no właśnie
to że wygląda na gumowy obchodzi mnie tak jak rodzaj trawy na Valhalla. Czy będzie to wyczyniec łąkowy (Alopecurus pratensis) czy może tomka wonna (Anthoxanthum odoratum) i tak mam to gdzieś. Tak samo jak guma czy metal.
CYTAT
Nie no, pewnie milionowe rzecze pulchnych amerykanców "standby masterów" uzna to za innowacje godną odkrycia pistola w Halo1
tak samo jak teraz pewnie zapłakują się na śmierć z powodu innego armoru Czifa.
Róże modele MC - dla mnie bomba, byle różnice ograniczyły się tylko do wyglądu
pozdro 500
Skąd w ogóle pomysł że różne opcje pancerza = różne "nad przyrodzone" umiejętności

(?)
CYTAT(Soul @ 7 07 2007, 20:19)

Skąd w ogóle pomysł że różne opcje pancerza = różne "nad przyrodzone" umiejętności

(?)
no bo nazwy dają wiele do myślenia... to raz
a dwa... w wielu shooterach jest taki myk że są klasy postaci tak jak medic, rifleman itd... Bungie mogło by się przecież szarpnąć na taki pomysł żeby "urozmaicić" rozgrywkę

nie no to są tylko spekulacje, ale wiecie po H2 nie wiem co marty o'donnell wykombinuje;)
Nie no chyba na mózg mu jeszcze nie padło

oby
Odgórnie biadolicie. Może by sie sprawdziły takie zbroje.
Noż w Halo 3?
http://halo.fr/index.php?p=news&r=2566Kwik x D
Goldi69-PL-
9 07 2007, 07:12
moze bedzie dodatek
Pimp my Chief
:)
H3 Leak! Excavator weapon and more helmet types!CYTAT(Goldi69-PL- @ 6 07 2007, 09:29)

Polecam ogarnąć filmiki z E3.
bungie net albo gametrailers.com
Goldi69-PL-
11 07 2007, 08:57
8 nowych screenow z singla:
http://www.pro-g.co.uk/xbox360/halo_3/screenshots.htmlte juz tak nie robia graficznie choc raczej bidy nie bedzie, hud nieco chyba zmieniony (obrys maski ala Metroid P.)
Taki sam obraz maski był becie , no ale skąd Ty to możesz wiedzieć.......
Goldi69-PL-
11 07 2007, 14:12
za duzy Tv mam nie ogarnalem tematu :P
tu na fotce starej (ponoc z silnika gry) i nowej, widac dosc znaczne roznice (oswietlenie, cieniowanie, szczegoly)

No i jest tak samo ładnie,a nawet ładniej zobacz jak jest otocznie wykonane ,a to że gra świateł jest nie co gorsza , to nie dziwota,przecie on stoi w lesie , a nie na otwartej przestrzeni.
po za tym ma X360 w domu ściągnij sobie ten trailer w HD obejrzyj kilka razy.Dobrze Ci to zrobi i przestaniesz szukać dziury w całym.
IGN Hands - on
http://xbox360.ign.com/articles/803/803489p1.html
Goldi69-PL-
12 07 2007, 12:08
poprostu Soul nie wierze ze by grafika znacznie ulegla poprawie od wersji Beta, a jak wiemy grafa tam byla dobra i nic wiecej.
Za 11 tygodni zmienisz zdanie . pozdro!
CYTAT(Goldi69-PL- @ 12 07 2007, 13:08)

poprostu Soul nie wierze ze by grafika znacznie ulegla poprawie od wersji Beta, a jak wiemy grafa tam byla dobra i nic wiecej.
Niejestem fanem HALO3 i nigdy niebęde ale powiem Ci Goldi69 że pewnie się mylisz! Czemy?! Wystarczy pokazać taką grę jak Motorstorm i dopiero wtedy mów czy gra może się jeszcze coś zmienić przez 11 tygodni! Bungie dopiero się rozgrzewa i prawdziwy pokaz fajerwerków ujrzymy krótko przed premierą gry
11 tygodni, nie miesiecy. Grafa bardzo ladna (roslinnosc na screenach zachwyca), tylko kto ten trailer sklejal?! Wyglada jak zmontowany przez jakiegos 12letniego fana filmik na youtube, zamiast tego mogli pokazac Sierre117 (pierwszy level) ktory pokazali dziennikarzom za zamknietymi drzwiami ;/
kowal_dc
12 07 2007, 18:04
CYTAT(XM16E1 @ 12 07 2007, 18:08)

Bungie dopiero się rozgrzewa i prawdziwy pokaz fajerwerków ujrzymy krótko przed premierą gry

Obys stary mial racje bo nie tego sie spodziewalem (mowa o grafie z bety) po killerze roku 07'
Salwador
12 07 2007, 23:29
Racja..po mega killerze który psudo miał wykozystywać całą moc x360..to kiepsko wygląda jak narazie..Turok już lepiej graficznie wygląda+dobra animacja...
Oraz Glodi..co ty gadasz!!
Przecież karabin jest taki sam!!!chyba.....;)..and...MC wyglada jeszcze bardziej na mydlany niz byl przedtem...lol...Wzorowali sie na figurce ze sklepu czy co??
Goldi69-PL-
13 07 2007, 09:46
CYTAT(Salwador @ 13 07 2007, 00:29)

Oraz Glodi..co ty gadasz!!
Przecież karabin jest taki sam!!!chyba.....;)
zobacz tekstury, efekt nalozone na oba modele na zdjeciach czy ogolna szczegolowosc jednego i drugiego modelu
Jeżeli cały czas mówisz o tych dwóch screenach ,to wyglądają tak samo dobrze.

Jak sie special edition halo3 o korwa xbox 360 podoba? IMO beznadzieja
Jeszcze co do edytora map w h3, jak juz Soul wspomnial w innym temacie, goscie z 1up wyczaili w menu opcje "forge", tak samo nazywal sie edytor do map w marathonie

Tak ze cieszmy sie i radujmy bo wszystko wskazuje na to ze edytor zagosci i w h3

Pris

Aha, doszly 3 rendery na bungie.net
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.