Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
B0dz1o
Dżizas, przecież ta edycja jest dla kogoś(np.mnie happy.gif ), kto lubi zbierać różne takie pierdółki z gier. Ja nie kupuję hełmu po to, żeby go zakładać, i nie uważam się za leszcza. Moim zdaniem każdy facet powinien coś kolekcjonować. Nawet jak zbiera znaczki albo skorupki po ślimakach, to nie jest powód, żeby go obrażać. Jak ktoś nie chce kupować droższych wersji to niech kupi podstawową i nie robi problemu.
PS:Jędrek, hełm pisze się przez samo "h"
TreLLa
Ja wole poczekać na limitowaną edycję Halo 4 , podobno ma być dmuchany masta chief z needlerem.
Chętnie będe go nadmuchiwał na specjalne okoliczności .

ahhhhhhhh , będzie się działo happy.gif
KarCzoH
CYTAT(Uzny @ 2 09 2007, 06:05) *
proszzzzzzzz http://www.sendspace.com/file/osjygs

aha, helm jest zaiebisty11

co to ma byc smile.gif

co do jednego screena ... az dziw bierze ze napisali w KM a nie w milach:)
izon
CYTAT(B0dz1o @ 2 09 2007, 11:30) *
Dżizas, przecież ta edycja jest dla kogoś(np.mnie happy.gif ), kto lubi zbierać różne takie pierdółki z gier. Ja nie kupuję hełmu po to, żeby go zakładać, i nie uważam się za leszcza. Moim zdaniem każdy facet powinien coś kolekcjonować. Nawet jak zbiera znaczki albo skorupki po ślimakach, to nie jest powód, żeby go obrażać. Jak ktoś nie chce kupować droższych wersji to niech kupi podstawową i nie robi problemu.
PS:Jędrek, hełm pisze się przez samo "h"

Szanuje Twoje zdanie i nie uwazam Cie za leszcze.Napisalem swoją opinie na ten temat w sensie ze siebie bym uwazal za leszcza jak bym wydal 400 zl na to:).Ja tez chce miec jakas pamiatke ale bardziej użyteczną wedlug mnie dlatego kupuje limitke..A szczerze to zaloze sie ze w miesiach po premierze nagle allegro bedzie oblegane tymi hełmami:)
Wojtass
Wydanie 400zł na grę - szczyt głupoty.

Wydanie 400zł na kultową grę którą kocham - warto
kowal_dc
Good point. Same here wink.gif
FiL4
CYTAT(Wojtass @ 2 09 2007, 15:47) *
Wydanie 400zł na grę - szczyt głupoty.

Wydanie 400zł na kultową grę którą kocham - warto
Yep, nuff said.
Jędrek
Dajcie spokój już, jeszcze dojdzie do takiej sytuacji, że Ci co maja legendary edition nie będą grali z osobami, które jej nie posiadają. Dla mnie to głupota, dla innych nie.

Ch/uj z tym jak pisze się hełm. ;P
TreLLa
noooooo ja napewno z takimi co mają limitowaną edycję nie będę grał.
Będę chodził po domach i przeszukiwał czy aby dany osobnik nie ma helmeta na półce .
Proponuję rozpisać czarną listę limitowanych graczy.
Jędrek
Cholera, wiedziałem... wink.gif
Maiden
To jak, nie natkneliście się na limitowaną edyche pudła?
TroniC
H3 zaczyna ladowac w sklepach - Francja
Zaczynam miec nadzieje ze skoro na 3 tygodnie przed startem zaczeli wysylac towar do sklepow to ja swoja gierke dostane tak jak inni w polsce (Ultima pokazuje date 2 dni pozniej niz reszta...)
Jędrek
Maiden - w Polsce raczej nie dostaniesz...

TroniC - Ultima da rade, bardziej boje sie o jakis wyciek... ;/
TroniC
Dokladnie o tym samym w tej chwili pomyslalem... Az zadalem sobie trud sprawdzenia , ale narazie nic nie wyplynelo do sieci. Chociaz watpie zeby piraci nie zagrali wczesniej niz ja... Zobaczymy...
KarCzoH
Mi to tam zwisa czy piraci zagrają wcześniej niż ja ... Nawet jeśli tak to co im z grania Offline ... Nawet miesiąc do przodu im skilla nie podniesie w stosunku do innych smile.gif
Goldi69-PL-
ostatnie 7 stron to same piepszenie o ty kto jaka wersje i gdzie kupi, kogo to qr.. obchodzi, zaluzcie moze oddzielny temat i tabelke sobie zrobcie kto, kiedy kupi, gdzie i za ile, przejzalem 7 stron i zero info o grze, dobrze ze 2 temat na tym forum jest.
barth
Goldi sorry że o to zapytam, ale czy ty masz małpe w tyłku? Może przez to non-stop sie czegoś czepiasz?
Uzny
okres
Maiden
xD

Jędrula: A na czymś zachodnim, wysylającym do PL widziałeś?
Soul
Ma racje , nie kogo nie interesuje kto i co sobie kupi , to temat o H3 . Jak bym miał moda poleciały by warny ;]
Prude
a co za problem poprzerzucać posty do nowego tematu
Raptor
I moze dobrze, ze nie masz Soul tongue.gif
Temat jest o Halo 3 ogolnie... wiec rozmowa odnosnie jakie sie kupuje/zamowilo wersje jest dopuszczalna (wszelkie jarania sie helmami itp., ale bez przesady ofc). Wyjdzie gra, powstana odpowiednie tematy do prowadzenia dyskusji tak jak to mialo za czasow premiery Halo2.
Uzny
Ty sie raper nie ciesz, widze ze Ciebie tez zdegradowali =o
A no tak... kupuje limitke, nie mam kasy, lubie pierogi! i takie tam...

Raptor: Juz pare miechow temu Uzny i z zupelnie innego powodu =P. Nie ma to jak byc na czasie =P
barth
Tied the Leader prezentuje wywiad z Stevenem Downesem, czyli gościem podkładającym głoś MC, zapraszam tutaj.
kowal_dc
Znaczy ze tak wyglada MC jak sciagnie helm? biggrin.gif
Uzny
Jak skonczylem 1sze "h" to od razu ryj w napisy koncowe, mc, google biggrin.gif Szukalem tez roznych wywiadow ze Stivenem (+343), oto jeden z nich: http://media.gameinformer.com/downloads/do.../chiefspark.mp3 smile.gif Kiepska jakosc ale i tak jest przepro, wywiad jest stary (zanim ukazala sie reklama h3, ten render co na koncu skacze z butem) ale pod sam koniec Stiven mowi "not yet" wtedy nic mi to nie mowilo ale jak zobaczylem reklame to zrozumialem biggrin.gif
barth
Stivi gra też Guilty Sparka?

Koleś podkładający głos pod Graveminda jest niesamowity, on te wszystkie dźwięki wydaje "paszczowo", bez żadnych obróbek itd
Uzny
Zapomnialem plusika blush.gif Wynagrodze Ci to jednak wink.gif http://gameinvasion.comcast.net/gameinvasi...lusive_bungie_a
barth
a dziękować, dziękować, widziałem to już, ale dzięki za troske, odwdzięczam się podobnym - http://gameinvasion.comcast.net/gameinvasi...lusive_bungie_b
Uzny
byo,

od siebie dodam ze h3 jest fajne.
Maiden
Na Halo.fr macie skan z instrukcji do Halo 3.
matek_79
CYTAT(Uzny @ 6 09 2007, 17:48) *
od siebie dodam ze h3 jest fajne.

Ujdzie w tlumie co? chytry_.gif
Soul
CYTAT(Soul @ 18 08 2007, 22:45) *

Maiden zobacz kiedy już to dałem.
Uzny
o korwa ._. must have!111

MC niszczy, do tego jeszcze warthog i gruntsy

barth
mówiłem że mcfarlane zrobi za(pipi)iste figurki, mc i jakiego elita na bank zamówię, może arbitra, hehe, kolekcja się powiększy biggrin.gif

szczegółowość jest niesamowita, zobaczcie sobie na zbroje mc, wszystkie zagięcia, zmarszczenia, zniszczenia, wszystko jest(zwróćcie szczególną uwagę na czarny podkład pod zbroję)
Wojtass
figurki są wypi,erdoliste O_o

przybliżona cenna ?...
Maiden
WoSztaZZZ!!!!!

No właśnie, cena, i gdzie je można kupić?
barth
cena na razie nie znana(ja obstawiam coś około 120zł), będzie je można kupić troche po premierze h3, chociaż w Polsce to nigdy nie wiadomo.

nowe figurki - Jacek, Ghost, przepiękna Cortana, Brute Chieftain i Brute Chopper:

barth

YETI
Swietne figurki, jezeli beda chodzić po 120zł to biore, ale osobiscie nie jestem takim optymistą. Takie figurki z MGS4 są w cenie 800zł!
http://www.aliensgroup.pl/1676_Gry_i_komik...SNAKE_RAH_.html

lub Dante - 410zł
http://www.aliensgroup.pl/1686_Gry_i_komik..._FX_______.html

Oczywiście to zalezy od wykonania i materiału. Zobaczymy jak to będzie.
jarken
Super smile.gif Szczególnie ten ostatni z młotem.
easye
No proszę was - figurka za 800 zł ? chyba niektórym się w głowie poprzestawiało huh.gif
Jak będą kosztowały te z HALO do 150 zł, to też łykam MC happy.gif
Zarathustra
No ja na kawałek plastiku niewydam takiej kasy (bo nie mam) ale to jest naprawdę przepiękna robota : )
Jędrek
Figurka lepsza niż hełm wiec też łykne za rozsądną cenę.
nelson
na dvdcrave sa preordery na bluzy ;] to cos dla uznego i fila ;]
Uzny
nelson
h1 fanboj w korwe ;] wiec mysle o tobie https://ssl.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=37643
Maiden
Prosze, kulka wszystkiego nie podała: http://halo.fr/news_2740.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.