Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Zeratul
znacie to?
http://www.halobabies.net/comics/
barth
Tak, komiks od dłuższego czasu jest w stanie zawieszenia. Lepiej obserwuj HBO i One One Seven, bywa przekomiczne.

Wyciek przedstawiający Forge'a(takie zaprezentowanie modelu Monitor'a), niby nic, a cieszy biggrin.gif

KLIK!
barth
Dzień przed wyznaczoną datą pojawiła się druga (naprawdę świetna) reklama Halo3, zatytułowana Belive, właźcie tutaj jeśli chcecie ją obejrzeć. Ma nawet większego powera niż Museum biggrin.gif
Butcher
Spot został usunięty z You Tube. Zapewne za wcześnie się ujawnił - premiera światowa miała byc 14.09.
Uzny
Kto chcial zobaczyc to zobaczyl. A jak nie, to nie tylko na yt mozna bylo go znalezc wink.gif

Nowy dash theme sie szykuje, wyglada przefachowo (za niedlugo do pobrania z mp) kiss.gif

YETI
za free?
Maiden
Jeżeli kupisz Xbox 360 Halo Edition, to tak, za free.
YETI
CYTAT(Maiden @ 14 09 2007, 12:28) *
Jeżeli kupisz Xbox 360 Halo Edition, to tak, za free.

A ha, to fajnie laugh.gif
Uzny
Zle Julek, z h3 xem jest inny theme, ten bedzie pewnie i do pobrania (czy za free? nie wiem) i na dysku z h3.

Theme z h3 x ediszyn:

Zeratul
jeden kij i tak kupie wyglada megaklawo... a co do reklamy, to bardziej podobala mi sie akcja z czarneckim w poznaniu tfu... w muzeum
TreLLa
http://www.youtube.com/watch?v=C3zqdM9TL1E...ted&search=

Miło jest usłyszeć w tle filmiku muze znanego nam ziomka tongue.gif
BA !!!!! powiem do tego ze firma Bungie wybrała znakomite wykonanie .

Dla zainteresowanych , lubiących dowiadywać i myśleć - utwór wykorzystany w reklamie to preludium Des dur happy.gif

THX Grizz for Hinta!!!!!
aux
Reklama genialna! Muzyka idealnie dobrana, po prostu perełka.
Tu też jest jakby ktoś chciał obejrzeć.

Zarathustra
Mi się też podobał ten monument of John 117 jak pokazywali jak tą makietę robili i jeszcze mocniej było tam nakreślone o nim, tym który dał nam nadzieję (no tu to już patos z filmów dla amerykańskich patriotów, ale można dać się porwać xD)
YETI
Wiadomo już cos o jakiś mapach z pierwszej i drugiej części Halo, które znajdą sie w H3 (oprócz Zanzibaru)

W meczach rankingowych nadal będziemy nabijać poziomy tak jak w H2?
barth
Nie wiadomo nic, Last Resort to remake Zanzibaru, Guardian to DUCHOWY NASTĘPCA(nie remake) Lockouta, tyle. Tak, wszystko przemawia za tym, że nabijanie lv będzie wyglądało bardzo podobnie, z tym że teraz będziemy mieli dwa ranki(zamiast lv masz stopnie wojskowe), jeden dla ogólnego skilla, drugi dla wygranych gier.
Uzny
Lista map do multi juz jest, tylko 3 nowe mapy i ogolnie 11 :'(

Construct
Epitaph
Guardian
High Ground
Isolation
Last Resort
Narrows
Sandtrap
Snowbound
The Pit
Valhalla
YETI
Wielka szkoda ze nie ma np. takie Midshipu czy Ivory Tower sad.gif
I ciekawe jak z wielkościami tych map, oby nie skończyło sie na tym, że 3/4 nadaje sie tylko do Tema Skirmish.
Maiden
http://halo.fr/news_2762.html

Anyone?
Uzny
CYTAT(Maiden @ 17 09 2007, 13:09) *

nie

Na youtube jest juz do zobaczenia zakonczenie h3, tak wiec biłer

Raptor
No nie zartuj? -_-U. Co do midshipow i Ivory Tower... mysle, ze stare mapki maja spore szanse pojawic sie na gwiazdke czy cos, a DLC nie bedzie taki biedny, bo rzeczywiscie... 11 mapek to jakos tak troche biednie (zwlaszcza, ze jak w wiekszosci przypadkow konczy sie na meczeniu 3-4 mapek nonstop). Ja tam chce Damnation zobaczyc w H3 wink.gif.
Zeratul
moze miejsca na DVD nie starczylo...
Siarex
Widze ze trzeba w koncu podniesc ta du.pe z siedzenia i isc zarobic na 360-tke laugh.gif Jezeli nawet szykuje sie sequel Halo 2 (chodzi mi o MP), to szczerze przyznac trzeba, ze z H2 spedzilem wiele fajnych chwil grajac przez neta(wku,rwienia included tongue.gif ) ninja.gif
Goldi69-PL-
wlasnie zobaczylem ta reklame Believe i nie am pojecia czym wy sie zachwycacie, balas max, Cegla wpadl dzis do mnie i mowi widziales ta reklame Halo w muzeum, przekozacka, chyba nie mowicie o tej z dziadkiem bo jak tak to kupa max
Uzny
Jak tylko zobaczylem "Ostatni post: Goldi69-PL-" to wiedzialem ze padnie slowo balas.
Zeratul
Z dziadkiem jest wy(pipi)ist@, nosz... ten klimat!!! Mna niezle potargala, az dreszcze mialem ogladajac ja... z granatem tez fajna, ale az takiego efektu nie robi...

A i tak roksuje filmik Combat part 1 na gametrailers...
TreLLa
CYTAT(Goldi69-PL- @ 17 09 2007, 19:13) *
wlasnie zobaczylem ta reklame Believe i nie am pojecia czym wy sie zachwycacie, balas max, Cegla wpadl dzis do mnie i mowi widziales ta reklame Halo w muzeum, przekozacka, chyba nie mowicie o tej z dziadkiem bo jak tak to kupa max

Z dziadkiem wcale nie jest kupa max. Ty wiesz ile ten dziadek w życiu przeszedł? i jeszcze do tego znał master czifa, natomiast druga reklama jest za(pipi)ista między innymi dlatego że zareklamowali naszego narodowego kompozytora smile.gif
wiec odpipuj się Goldi! o!
whistling.gif
Salwador
Mi rowniez nie robi ta reklama..moze gdyby byla oparta na faktach,dziejach,losach naszej ojczyzny z czasow 2giej WS..to moze...
Bardziej mi robi tego parodia..:)
http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured
barth
Ostrzegam was, wyciekły wredne spojlery, nawet ten z zakończeniem gry, lepiej teraz uważać i unikać forów i stron na których mogą być zamieszczone. HBO, Rampancy i Grunts 'R Us działają dalej wystrzegając się ich, na tych stronach można polegać
TroniC
Jeszcze tylko kilka dni wiec bede zagladal tylko tutaj. Nawet nie chce myslec co by bylo jak bym sie nadzial na spoilera z zakonczeniem...
Uzny
KLUCZOWY SPOILER, NIE CHCESZ WIEDZIEC TO NIE PODSWIETLAJ!
gra sie jako master czif
KarCzoH
Uzny jak mogłeś sad.gif Popsułeś mi zabawę exclaim.gif
Uzny
nie cza bylo zaznaczac
Zarathustra
To taki spoiler jak zastanawiać się co wpadnie w pułapkę na myszy xD
t3xz
wyspoilerowany filmik plansz z multi, trybu forge i wprowadzenia singla. Jak ktoś chce...
http://www.360wtf.com/2007/09/17/30-minute...-maps-spoilers/
Uzny
Bungie zaprezentowalo nowa odslone b.net, dokladny opis tutaj.

A oto jeden ze screenow (juz wiem jakiego armora bede uzywal w h3 [382]bow.gif ):

Raptor
Po krotkiej przerwie technicznej forum wreszcie wstalo na nogi ;-).
Anywayz o czym to ja? A tak... byle szybko cos skrobnac jak nie patrza w robocie wink.gif.

W zeszly Piatek (tj. 21.09.07) grupa 6 Halo Freakow (Ja, Uzny, Cegla, JuanMag, Barth, Flash) i jednego kolegi Uznego (nie chcial zbytnio grac :S - dlatego nie nazywam go freakiem wink.gif) wybrala sie na mala wycieczke do siedziby Microsoftu. Cel byl jeden: Grac w Halo 3.

Dzien jak co dzien postanowilem wstac troszke wczesniej (nie wysypiajac sie tongue.gif) i na spokojnie sie ogarnac, juz w drodze na dworzec Centralny zostalem uraczony telefonem od zniecierpliwionego Flasha, ze juz sa i czekaja w McDonaldzie w podziemiach. Ze znalezieniem ich nie mialem najmniejszych problemow (robili wystarczajaca wioche by ich od razu wypatrzec wink.gif. 20minut pozniej bylismy juz pod siedziba MS (po drodze zajrzelismy do sklepu po pare trunkow wzmacniajacych). "Do kogo panowie sa umowieni?" - zapytala przemila recepcjonistka. "Z Hubertem" - odparl Pawel, na co otrzyma wrecz oczywista odpowiedz "Ktorym?" - tutaj zaczely sie schodzy, bo Uzny zapomnial nazwiska, ale przemila pani szybko odnalazla tego wlasciwego wink.gif.
Po paru minutach czekania (czesc nie wytrzymala napiecia i wbila ze stresu do WC na dluzej wink.gif) zjawil sie nasz host i zaprosil nas do Show Roomu - 1 wielki plaski TV, 2 konsole, zestaw surround, lodowka z Heinekenami (czego chciec wiecej?) i oczywiscie Halo3 na ekranie biggrin.gif.
Dostalismy mase roznej masci drinkow (wszelkie sody i piwo) i poinformowani, ze jak najdzie nas ochota na jedzenie to dzwonic pod podany numer i zamowic sobie na co mamy ochote (Pizza Hut & KFC).
Tak oto zaczela sie nasza wczesna przygoda z Halo3 smile.gif.

Moje wrazenia co do samego MP - jak na pierwszy rzut oka pelen wypas - zdaje sie miec ten feeling co Halo1.
Nowe bronie rzadza (ale tylko jak sa w naszych lapach - bo inaczej w cholere z nimi wink.gif - mlotek przychodzi mi na mysl).
Pierwsza mape jaka odpalilismy to oczywsice (Uzny wybieral tongue.gif) Sandtrap 1v1 laugh.gif - wiekszej chaly nie dalo sie na dzien dobry wybrac Pawelku? biggrin.gif Po 15sekundach oczywiscie ja zmienilismy - chyba tylko Uzny jest fanem Big Team Battle wink.gif.
Sama gra chodzi bardzo plynnie nawet przy wiekszej sieczce (gralismy w 4 osoby na splitcie - gdzies jeden krazek podobno wcielo ;P), jednak nie obylo sie bez zgrzytow - jedna mapka (Isolation) ma miejscowke, gdzie jak sie spojrzy centralnie na oswietlany promieniami slonca kawalek piachu zaczyna strasznie czkac. Ogolnie musze sie przyznac, ze BARDZO pozytywne na mnie wrazenie zrobilo Halo3 w MP (na chwile obecna uwazam, ze sa tam 4 naprawde bardzo dobre mapki - moze sie ich wiecej znajdzie nawet, co jak na serie wydaje sie byc standardem).
Tryb Forge - bardzo fajne do wyglupiania sie z kolegami, blizej sie mu nie przygladalem (wolalem dac odpoczac oczom jak chlopaki go rozpracowywali).
O SP nic nie bede pisal - pogralismy troche na pierwszym poziomie, wydaje sie byc fajne jednak wole sie na tym skupic dopiero jak moje halo3 zagosci u mnie w domu i na spokojnie do niego przysiade.

Po meczeniu MP i objedzeniu sie zostalismy zabrani przez Huberta do Centrum i zaprowadzeni pod jedna z tablic pamiatkowych Halo3 (ta kontrowersyjna reklama).
Jakies fotki z wypadu powrzucam pozniej.

Ogolnie bylo bardzo milo sie ze wszystkimi spotkac, pograc i wielkie pozdrowienia dla Huberta - Wielkie dzieki za milo spedzony czas! smile.gif

To takie moje na szybko wysmarowane 3grosze wink.gif.
kowal_dc
Czy jakis dobry czlowiek czytajacy to forum moze mi powiedziec jakie sa tytuly utworow przygrywajachych w filmikach "Halo 3 Believe TV Ad" oraz "Halo 3 Making of the Diorama"?
Jędrek
Na bungie.net są już pliki (screeny, clipy, gry itp.) ludzi, którzy już grali. Raczej nic fajnego, ale można zobaczyć jak to wygląda wink.gif
barth
Raptor jak to nie pamiętasz broni? A Mauler, broń która non-stop gościła w twoich rękach? wink.gif
Raptor
CYTAT(barth @ 24 09 2007, 11:27) *
Raptor jak to nie pamiętasz broni? A Mauler, broń która non-stop gościła w twoich rękach? wink.gif

Nie wazne co, wazne ze nikt nie mial szans jak to mialem w lapach i close-midrange (co bylo slychac po owocnych komentarzach juana laugh.gif) wink.gif. Ale dual tego to jakies nie porozumienie imo - po co jak juz sam one-hander miazdzy.
No i oczywiscie Pawelek musial zaczac kopiowac moj styl z ta bronia sad.gif.

ps. Flara tez fajna byla wink.gif.
barth
Radar Jammer jest lepsiejszy, nie ma to jak to zamieszanie kiedy ktoś cie goni, a ty wypuszczasz Jammera i chowasz sie za rogiem wink.gif
Raptor
Juan: "Co to (pipi) ma byc?" laugh.gif. Ogolnie na poczatku bylem bardzo sceptycznie nastawiony do wszelkich babli itp., ale urozmaicaja troche zabawe... jednak caly czas nie jestem pewien co do ich obecnosci na turniejach rolleyes.gif.

ps. Tez byl niezly ubaw jak Flash plakal na isolation 'ja nie mam zadnych killsow jeszcze praktycznie' laugh.gif.
Raptor
Wrocilem do domu, wiec i pare fotek robionych komorka na szybcika wrzuce wink.gif

Flash pod wielkim wrazeniem Halo3 wink.gif

Pierwsze gry w Halo3 smile.gif

Tak aby wiadomo, gdzie to sie odbylo wink.gif

Przerwa na obiadowa biggrin.gif

I jeszcze jedena forka z gry (z Juanem na czele wink.gif).
barth
Flash był niezwykle zachwycony, a te odgłosy, które wydawał świadczyły o jego niesamowitej radości(szło to jakoś tak: chrrrrrrr, chrrrrrrrrrr) biggrin.gif
YETI
I jak wrażenia, nastapiły jakieś zmiany w stosunku do bety?
Widze ze wszyscy biegają z BR smile.gif
Soul
A z czym mają biegać ? ;>
YETI
No nie wiem, nie grałem w H3 wiec dla tego pytam. Jest kilka nowych broni, moze jakies stare zostały zmienione?
-ile potrzeba strzałów w głowę z pistola aby zaliczyc fraga?
-z tego co wiem "zielone" juz sie nie naprowadza, ale nadal zabiera całą energie?

No i jak oceniacie nowe mapy smile.gif
Soul
BR to nadal podstawa.

AD 1 Kij wie dużo , za dużo....
AD 2 Tak +wyłącza jadącego w nas worthoga.

Podoba mi się klaszowanie mieczy cool.gif
YETI
CYTAT(Soul @ 24 09 2007, 20:54) *
BR to nadal podstawa.

nice happy.gif

ekh... juz nie mogę sie doczekać środy tongue.gif , właśnie przed chwilka kupiłem "lajwa" i teraz tylko czekac na |-| /\ |_ () 3
biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.