Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H A L O 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
YETI
Wiem ze jest taki temat w dziale X360, ale uwazam ze HALO Arena powinna miec swoj własny topic o tym tytule (tak jak temat o PES6 jest w dziale PES/WE i X360)

Pierwsze informacje i skany!!!

Swedish magazine level has had the chance to play halo 3 in multiplayer and there are 3 levels which is revealed,
Valhalla = blood gulch, High Ground = Zanzibar, Snowbound = Frost bite.

New vehicle - Mongoose, mostly for transport 2 persons.

new weapon- spartan laser, hard to use but extremely powerful vehicle destroyer apparentley

- nail grenade, sticks on walls and emits nails into the air.

new weapon - spiker (brute weapon),

your secondary weapon is visible at all times at your back.

New transportation system in multiplayer- man cannon, launches you into the air through air streams, you can still be fired at and you can fire back.

The X-button will have a special use which Bungie will not reveal.

The "legendary edition" is sort of a "special-special-edition" that consists of a Full-size replica of the Master Chiefs helmet that contains 4 DVDs with material.
1= The Game
2=Various documentaries and audio commentary
3=Spinoffs such as "Red vs Blue" and "Spark of Life"
4= ALL the cutscenes from all three games in Hi-def

http://www.xboxportugal.com/index.php?suba...262&archive
Wojtass
High Ground = Zanzibar

ale sie ku,rwa ciesze mad.gif
Uzny
QUOTE(YETI @ 28 10 2006, 10:23) *

Wiem ze jest taki temat w dziale X360, ale uwazam ze HALO Arena powinna miec swoj własny topic o tym tytule (tak jak temat o PES6 jest w dziale PES/WE i X360)

nie gupie happy.gif

Pierwsze informacje i skany!!!

jeee

Valhalla = blood gulch

mellow.gif

High Ground = Zanzibar

mad.gif

Snowbound = Frost bite.

Sidewinder? huh.gif

New vehicle - Mongoose, mostly for transport 2 persons.

Chetnie pobuszuje ATV ale poprosilbym o fizyke jazdy z h1.

new weapon- spartan laser, hard to use but extremely powerful vehicle destroyer apparentley

Nastepca FRG?

Nail grenade, sticks on walls and emits nails into the air.

Ze co gwozdzie?

new weapon - spiker (brute weapon)

Cos czuje ze bede uzywal... szczegolnie w dualowaniu closedeyes.gif

Your secondary weapon is visible at all times at your back.

To mi sie akurat podoba.

New transportation system in multiplayer- man cannon, launches you into the air through air streams, you can still be fired at and you can fire back.

No tak... skoro mapy maja miec po 3km to trzeba sie jakos przemieszczac, a ze teleporty sie znudzily...

The X-button will have a special use which Bungie will not reveal.

Strach sie bac ninja.gif

The "legendary edition" is sort of a "special-special-edition" that consists of a Full-size replica of the Master Chiefs helmet that contains 4 DVDs with material.
1= The Game
2= Various documentaries and audio commentary
3= Spinoffs such as "Red vs Blue" and "Spark of Life"
4= ALL the cutscenes from all three games in Hi-def

Nie zdziwilbym sie gdyby za takie cos wolali sobie 400zl, no ale jako fan cza miec, szczegolnie dla kasku biggrin.gif

Ze skanow za duzo wywnioskowac nie mozna, jest ladnie, kolorowo, halowo wink.gif Wielkosc map troche przeraza no ale licze na to ze znajdzie sie tez kilka mniejszych na ktorych bedzie mozna spokojnie pograc 2v2.
signap
powinnien byc jakies generator mapek dla 2 graczy bo te co sa w Halo sa najczesciej juz na kilku graczy (no poza Blood Gutch)
sentinel
info o multi + shoty mapek (skany)

http://www.gameonly.pl/newsy/10235
Uzny
QUOTE(signap @ 28 10 2006, 17:06) *

powinnien byc jakies generator mapek dla 2 graczy bo te co sa w Halo sa najczesciej juz na kilku graczy (no poza Blood Gutch)

Czyli wg. Ciebie "blood gutch" jest mapa dla 2ch graczy? blink.gif
YETI
Sadze ze wielkosc map moze zalezec od liczby graczy (zupełnie jak PDZ)
Wojtass
mapy z jedynki (no ew. moga byc ze 2,3 z h2) plus kilka nowych robionych pod 2v2 max 4v4. Po co komu Zanzibar ?

aha no i koniecznie musi byc miecz. Jak nie bedzie miecza to ja Halo 3 nie kupuje xD
Goldi69-PL-
no i jak widzac bedzie to jeszcze wiekszy balas jak Halo2, powinni jeszcze trzecia bron dorzucic i mapy 3 krotnie powiekszyc.
Szykuje sie balas roku sad.gif

ja chce Halo na XBL ARCADE !!!
Maiden
QUOTE(Goldi69-PL- @ 28 10 2006, 19:29) *

no i jak widzac bedzie to jeszcze wiekszy balas jak Halo2, powinni jeszcze trzecia bron dorzucic i mapy 3 krotnie powiekszyc.
Szykuje sie balas roku sad.gif

ja chce Halo na XBL ARCADE !!!

Goldi mellow.gif
Jakiego ty mądrego posta napisałeś smile.gif

Podpisze się nawet :*
Soul
Gra sie jeszcze nie ukazala a wy ja zkreslacie , zle robicie dajcie jej szanse(zreszta ja chcecie). Ja tam dokladnie wypowiem sie dopiero ,jak w H3 pogram juz jakis czas tyle oddemnie.Jestem dobrej mysli hyh.gif w koncu to kolejna czesc HALO icon_twisted.gif
Kid
Ja na Halo czekam z niecierpliwością, jak dla mnie to fenomenalna gra biggrin.gif
Ryo-San
QUOTE(Soul @ 29 10 2006, 22:46) *

Gra sie jeszcze nie ukazala a wy ja zkreslacie , zle robicie dajcie jej szanse(zreszta ja chcecie). Ja tam dokladnie wypowiem sie dopiero ,jak w H3 pogram juz jakis czas tyle oddemnie.Jestem dobrej mysli hyh.gif w koncu to kolejna czesc HALO icon_twisted.gif

lol dokladnie..nie ma to jak skreslac gre po pierwszych skanach i strzepkach informacji..toz to koorwa jest poprostu smieszne...
SIKI
jak jest data premiery? o ile jest?
bo z tego co pamiętam w dniu premiery ps3 miało być... ale premiere ps3 przesuneli, więc jak jest?
troche z tematu wyleciałem....
i niech wychodzi te h3, przynajmniej bede miał motywacje, żeby 360 kupić cool.gif
_Bobek_
Niby listopad 2007...;]
Ryo-San
to jest stara i mocno teoretyczna data premiery i w 100% niemozliwa - Halo 3 z wielu wzgledow musi wyjsc szybciej i wydaje mi sie ze wyjdzie w okresie drugiej fali gier na PS3 i europejskiej premiery tego systemu - czyli wiosna 2007
_Bobek_
No to jeszcze lepiej,teraz wystarczy czekac.Oby bungie zaskoczylo nas possitywnie wink.gif...
CichyGrzmot
Już nie moge sie doczekać. Pojeżdże sobie nowymi pojazdami na BG i postrzelam z super laseru do Banshe, w międzyczasie porwe flage różowych i zostane wystrzelony z działa wprost do dziury w dachu mojej żółtej bazy, Oł JEAAA.Score!!
Salwador
Jak juz dlamnie....Halo to jak trylogia Matrixa...czyli na 1dyne powninno sie skonczyc icon_twisted.gif ...brutalne ale mam swoje zdanie...i popieram Goldiego..chociaz niby to tylko skany...ale chocby to wyrzucanie sie z glupich Katapult mmnie juz mysla zabija wacko.gif ...Czy to nie bylo w Quake3...H1 bylo przypadkiem...I mam nadzieje ze do tego przypadku cos dorzuca np:Xbl!! icon_wink.gif ...
YETI
and the X button will be given new, unspecified multiplayer functionality. Some speculation suggests you'll use it to grab an enemy's gun, although there's no confirmation of that.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=69269
Zimol
Ryo... Uwierz mi jak ludzie grali po kilkadziesiąt godzin tygodniowo (nie przesadzam, prawda Uzny? smile.gif ) w Halo i zwaiedli się na Halo 2 przez te "zalety, polepszenia w multi", które producent zachwalał, to teraz już widząc podobną politykę i kierunek zmian (a raczej powinienm powiedzieć że pogłębianie chłamowcyh rozwiązań) w HAlo3 wyjadacze, stara gwardia, najstarsi fani... nazywajcie nas jak chcecie będą narzekać... bo widzą że ta gra jeszcze bardziej odbiega od prawie idealnego pierwowzoru... a dla kogoś kto tak nie zagłebił sie w multi zwlaszcza w Halo 1 ntsc, halo3 będzie z pewnosica rewelacyjnym szuterem z mnostwem akcji, przekozackiego dualowania laugh.gif . Dla "niedzielnych graczy halo" to bedzie rewelka i the best... my ich zdanie szanujemy, wiec nie miej obiekcji do tego ze niektorzy z nas są że tak zacytuje qmpla z klanu "bardzo zniesmaczeni" wink.gif
To tak jak z Matrixem o czym juz pisal Salwador... dla kogos kto traktuje to jako kolejny niczym nie wyróżniający sie film akcji itp td to wszystkie trzy czesci sa rewelka, tylko prawdziwi fani wiedzą że "jedynka" miała jako jedyna to "coś". Tak tez jest z halo

PS. Patrz na post Uznego... To polski Halo-J.ebaka co sie zowie happy.gif , jedyna pozytywna opinia dotyczy, drugiej broni widocznej na plecach MC... ale to raczej kosmetyka w stosunku do Halo2 niz jakas pozytywna zmiana w systemie multiplayer.
*-dka
szkoda ze nie wydadza halo 1 z ulepszona grafą i XBL biggrin.gif ahhh sad.gif
Don_Pedro
Nowe info o Halo 3 w weekend!

www.next-gen.com.pl
k0ntra
Demo Halo 3 biggrin.gif KLIK
Wojtass
to kiedy jest dokładnie ta rocznica wydania Halo wub.gif ?
AbraHAM
prezent na rocznice tongue.gif
http://www.gameonly.pl/newsy/10359?sid=bc8...8808dab8f2cfbef
cormack
Mam nadzieje,ze H3 nie bedzie takie noskillowe jak H2(nie wiem jak pierwsze Halo-nie gralem).To mnie najbardziej w mp H2 denerwuje,ze nie ma znaczenia czy strzelasz w glowe czy w body to i tak tyle samo damagu zabierasz,oprocz paintballu smile.gif

Nie bijcie biggrin.gif
B0CZEK
QUOTE(cormack @ 16 11 2006, 19:10) *

Mam nadzieje,ze H3 nie bedzie takie noskillowe jak H2(nie wiem jak pierwsze Halo-nie gralem).To mnie najbardziej w mp H2 denerwuje,ze nie ma znaczenia czy strzelasz w glowe czy w body to i tak tyle samo damagu zabierasz,oprocz paintballu smile.gif

Nie bijcie biggrin.gif

Z tym ze h2 jest malo wymagajace chyba kazdy sie zgodzi... ale co ty pie,rdolisz ze nie ma znaczenia czy strzelasz w glowe czy w body wacko.gif chlopaku odpal ta gre raz jeszcze, zagraj na trzezwo wtedy zobaczysz ze jednak jest roznica. ninja.gif

A co do h3 jezeli bungie chce sie wzorowac na pierwszej czesci serii to super jezeli na h2 to juz znacznie gorzej... Ale jakie h3 by nie bylo i tak w to wszyscy bedziemy grac
cormack
Dopoki tarczy nie zbijesz to nie ma znaczenia czy w glowe strzelasz,czy w body 0o
B0CZEK
ahaaaaaaaa to w halo1 jak zbijasz shilda to strzelajac w glowe spada on szybciej ?? tyle w to gralem a jakos tego nie zauwazylem :$ ciekawe... ciekawe...
Uzny
Mu nie o to chodzilo boczek. Powiedzial ze dopoki masz szilda, doputy niewazne jest czy strzelasz w cialo czy leb... no ale to tez jest nieprawda. Dla przykladu snajperka/pistol z h1/br z h2/carbine, ze snajpa to wiadomo jak strzal w glowe sie konczy wink.gif przy pistolu/br nawet jesli masz jeszcze troche szilda to jeden strzal wiecej (w przypadku br'a seria) zabija, troche inaczej jest przy carbinie ktory strzela szybciej to tez zabiera mniej, tam szilda musi byc naprawde malo. Mam nadzieje ze ktos to zrozumial Xd

Podsumowujac, jesli nie posiadasz 1 z tych 4 broni to fakt, niewazne czy naparzasz w cialo czy leb, ale jesli masz jedna z nich to headshot jest obowiazkowy.

B0CZEK
dobra to uzny powiedz mi czym rozni sie zbijanie shilda w h1 i h2 ??
Uzny
Niczym, ale co to ma do rzeczy?
Salwador
A ja mam wielką nadzieję że ta gra będzie miała coś z 1nki...fajnie było by zoabczyć stary system chociażby nawet shild..i życia...Nie wspomne o wspaniały master pistolecie...chociaz karabinek jesli mialby podobą siłę obrażeniową nie obraziłbym sie rownierz(3strzały i papa)tongue.gif..Narazie pozostawiam opinię swoją bez słów...i oby chłopcy z bungie tym razem mnie nie zawiedli bo jak nie..to legiony z GoW na nich naślę!!;)))))))
Jezus_PL
http://www.gamevideos.com/video/id/4093
jeszcze nie oglądałem ale chyba coś nowego
Dajnoł
Koledzy!!! Ale przecież halo 2 jest lepsze od halo 1; Większe mapy, dualing, nowe bronie, lepsza grafa(bump-mapping na każdym obiekcie), ultrarealisyczna fizyka(havoc)- nic tylko grać!!! rolleyes.gif

BTW: ad. (tych map)- ciekawe czy w h3 będzie GPS...
maciekk
Od jakiegos czasu to jest na marketplace smile.gif Nazywa sie In the Beginning.Nic konkretnego ale obejzec mozna icon_wink.gif
Uzny
QUOTE(Dajnoł @ 20 11 2006, 16:06) *

Pewnie autobusy beda wiec looz.
Goldi69-PL-
Dajnol gratuluje, wlasnie wymieniles wszystkie wady H2 wink.gif

Uzny jak ludzie moga mowic ze to H2 na screnach , jak na pierwszym obrazku wyraznie widac bron na grzzbiecie covenana (co zreszta bedzie jedyna rzecza na + cos tak czuje)
KILa

Koledzy!!! Ale przecież halo 2 jest lepsze od halo 1; Większe mapy, dualing, nowe bronie, lepsza grafa(bump-mapping na każdym obiekcie), ultrarealisyczna fizyka(havoc)- nic tylko grać!!! rolleyes.gif

Kolego!!! Mam pytanko od ktorej czesci zaczales grac w HALO
Wojtass
on chyba robił se jaja... unsure.gif
_Bobek_
QUOTE(Wojtass @ 21 11 2006, 18:44) *

yhy blush.gif
Uzny
QUOTE(KILa @ 21 11 2006, 14:48) *

Kolego!!! Mam pytanko od ktorej czesci zaczales grac w HALO

Od 2ki, do tego gra elitem!!!!!!!11111111111 pedal.

Aha, Goldi... sam sie nad tym zastanawialem mellow.gif
chyba nie kazdy widzial http://www.bungie.net/images/games/halo3/s...lhallaLaser.jpg
Maiden
Ale będzie balas z tej gry sad.gif
Salwador
QUOTE(Maiden @ 22 11 2006, 08:58) *

Ale będzie balas z tej gry sad.gif

Obyś się mylił...ale myślę że będzie tak i nie..czyli h2 w nowej oprawie:p...widać że chcą zrobić z tego baardziej queka niz legendarne halo...Pożyjemy zobaczymy!!
Przepraszam wszystki jeśli kogoś obrażam mając takie nastawienie lecz...ja kocham ta grę... wacko.gif ...A na 2jce się zawiodłem...Nawet według mnie singiel był do bani...sad.gif...dlatego już się nastawiam negatywnie aby w nadzieji mile się zaskoczyć!!!...
Soul
Hidden message in an H3 screenshot
CichyGrzmot
QUOTE(Soul @ 23 11 2006, 14:43) *

Tam pisze "out of ammo"

BTW: Ta gra będzie (pipi)ista, bo są duże mapy, czyli to co wszyscy* lubią biggrin.gif

*Amerykanie
_Bobek_
QUOTE(Mr_Bobek @ 23 11 2006, 14:50) *

Amerykanie*

*Hamburgery ninja.gif
Dajnoł
QUOTE(Goldi69-PL- @ 21 11 2006, 01:43) *

Dajnol gratuluje, wlasnie wymieniles wszystkie wady H2 wink.gif

ta?

QUOTE(Wojtass @ 21 11 2006, 20:44) *

...ta?

I tym sposobem wzrosła ilość postów, jeej, forum żyje!!! H2>H1/H3=!@$#@^%

Tym samym moze wzrosnac i ilosc warnow tongue.gif. [Raptor]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.