Plati_Grudziądz
28 10 2006, 12:34
Witam, zastanawiam się nad zakupem GBA, gdyż w końcu cena mnie satysfakcjonuje (okolo 100zl).
I teraz pytanie
Czy warto? Jakie są wrażenia z szarpania na konsolce?
Co bym musiał zrobic, aby odpalic gre extreme? Trzeba miec jakąś nagrywarke czy cos ?
Pozdrawiam
Osywisce że warto. Fajniusa konsolecka z siuper bibliotecką gierecek takimi jak tony hawcek czy inny marianulek blahblahlbha
Za 100 warto, misiu pysiu.
Moim zdaniem nie ma sensu. Już lepiej kupić sobie grę na PC czy PS2 czy coś innego.
zaoszczedz kase i kup cos bardziej przyszlosciowego uzywke ds'a mozna zdobyc juz za 250 zł
wiki1993
28 01 2007, 21:07
Jak za 100zł, to możesz wziąć, ale miej na uwadze, że na GBA wychodzi coraz mniej gier. Aczkolwiek sam niedawno zakupiłem i nie żałuję zbytnio
raven_raven
28 01 2007, 21:10
Warto, zawsze masz jakiegoś handhelda za tak małą cenę z dużą biblioteką ciekawych, aczkolwiek już podstarzałych technicznie tytułów.
no to ja też powiem że warto, tanio, dużo gier i masz przenośną konsolkę, grasz gdzie chcesz
Zależy. Jeśłi masz możliwośc uzbierać troche więcej kasy i okazje kupić psp albo ds'a za małe pieniądze to bierz którąś z nich bo masz tam dostę do wszystkich tytułów z gba +więcej gierek.
A żeby odpalić gre extreme nie opłaca się bo to troche drogo wyjdzie nagrywarka cartów + jeden pusty i będzie to na pewno cena większa niż gba.
Cena większa? niekoniecznie. Za około 40 zł na allegro i sklepach inernetowych można kupic nagrywarki do gba z wbudowaną pamięcią około w przeliczeniu z mbitów 16 mb. ale na kilka gierek starfczy...
Z jednej strony fajną konsolke i nagrywarkę można dostać za małe pieniądze, do tego duża biblioteka gier (należy dodać dobrych gier).
Z drugiej jednak uzbierasz 300 zeta i możesz wyrwać NDS w całkiem niezłym stanie (o jego możliwościach chyba nie muszę pisać.Wystarczy że wspomnę o tym że na DS możesz odpalić każdą grę z GBA)
tomsecret1993
3 09 2007, 12:43
Jak ktoś byłby zainteresowany, to tu jest link do mojej aukcji (gb micro + 8 oryginalnych, eu gierek i torba)
link
Jeśli interesują cię gry na GBA to spokojnie możesz dalej zaoszczędzać na DS'a. Będziesz mógł grać w gry na DS i GBA
Skarabeus
30 09 2007, 01:55
Mam GBA, kupiłem rok po premierze i do dziś szarpię - najlepsze wyjście to programator (mam supercard'a), dzięki któremu zagrasz w co tylko chcesz, a narzekać na brak gier nie ma co - skoro nie grałeś w żadną do tej pory, to masz tutaj ponad 800 różniastych tytułów z czego ponad 100 to naprawdę zajefajne szpile które dostarczą Ci wiele przyjemnych chwil. Jedyna wada w GBA to brak podświetlenia, a teraz jak widzisz jest z nim coraz gorzej - dobra inwestycja to GBA SP - zaspokoi Cię, zapewniam i to na długo. A na DS'a moim zdaniem przyjdzie pora. Ja sobie na przykład ostatnio kupiłem GBC i kilka gier tylko po to by powspominać stare dobre czase i jeszcze raz oddać się rozrywce, które mimo słabej grafiki nadal daje czadu x)
GBA na gieldzie mozna juz kupic za 10 zl. Polecam kupno DS'a wraz z R2DS (czy podobnie

)
Game Boya Advance zakupiłem w carrefourze za 429 złotych.Cóż mogę powiedzieć?Jedyne dwie gry,które przykuły mnie do tejże konsolki to "Crash XS" oraz "Crash 2"-były to tylko piraty (z bateryjką),ponieważ na oryginały nie było mnie stać.GBA za bańkę?Można kupić,ale w sklepach praktycznie nic już nie ma,pozostaje tylko allegro,giełda lub coś podobnego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.