Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WARHAMMER 40K DAWN OF WAR
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Offi
Jako ze nie ma jeszcze tematu o tej grze zalozylem nowy tongue.gif
Mam pytanie odnosnie polskiej wersji dark crusade wi ktos kiedy bedzie dokladnie premiera (odpowiedz listopad mnie raczej nie satysfakcjonuje)
Inna sprawa czy sol jacys chentni na jakis meczyk na multi zapraszam do wpisywania sie podawani gg i tp (wsrod znajmoych mam raczej malo zainteresowanych ) mie mowie tu bynajmniej o profesjonalnych graczach .

A i co sadzicie o zmianach wprowadzonych w dark crusade (np limity na silniejsze jednostki i tp) jak i o samej kampani. Mnie osobiscie najpierw wkozyly te zmiany (szczegolnie jak zobaczylem ze moge zbodowac tylko jeden oddzial kasikanow u i tak juz slabej frakcji) ale jednak rownowazol gre i i w koncu nie bedzie takich akcji ze wpada komus do bazy 6 oddzialow terminatorow z wsparciem samych czolgow.

Kampania terz mi sie podoba (szczegulnie rozwoj postaci) ciekawie rozwiazali tol kwestje.
Obecnie czekam tylko na polskol wersje i na mod tools tongue.gif
hay
a więc po 1. http://so.pwn.pl/

Dobrze, że wprowadzili limit bo nieograniczona liczba "niszczycieli" u chaosu była znacznym przegięciem, ku mojemu zaskoczeniu dodali jednostki IG, które jeszcze bardziej stanowią o sile defensywnej tej rasy.
Z tą kampanią to już przegięcie ja czekał na wreszcie porządne skryptowane misje oraz zadowalającą ich liczbę a tu dupa więkoszość kampanii polega na zwykłym skirmishowaniu.

Jakby co to na gre przez neta jestem chętny, jeszcze mój kumpel więc można kiedyś 2 na 2 skołowac.
stona
Ja mam niestety dostęp tylko do orginalnego Down of War , więc tylko w to bym mógł pyknąć ewentualnie.
Offi
Moze jak by wyszly odpowiednie pacze ale watpie sad.gif

Co do meczy mogl bym zalatwic 2 osoby jeden mosial by sie podszkolic (wrocil z woja i mal gral w dow) 2gi zas to weteran gry figorkowej co nie znaczy ze jakos specjalnie wymiata (jeszcze z nim nie gralem) pewnie dla tego ze nie mial za bardzo czasu ale wie co i jak.
Panek
QUOTE(stona @ 29 10 2006, 23:05) *

Ja mam niestety dostęp tylko do orginalnego Down of War , więc tylko w to bym mógł pyknąć ewentualnie.

Ja też, chociaż w niedalekiej przyszłości mogę też w Winter Assault szpilać
hay
Mam już orygina Dawn of War, i Dark Crusade tak więc jak ktoś chce ustawke, pisać icon_twisted.gif
Offi
Wie ktos czy sa jakies modtools do dc? Ewentualnie jakis poradnik jak modowac ta gre w plikach tekstowych?
Szukalem na filefront i dalej nic zadnych konkretnych modow ani narzedzi.
Chcialem sie w koncu pobawic tymi nowymi rasami a tu zonk. sad.gif

Co do meczykow ja jednak odpadam siedze w uk na internecie bezprzewodowym i nie zabardzo idzi grac w cokolwiek przez net.
hay
Mod Tools
Offi
Co prawda znalazlem to dzis rano ale i tak dzieki.
Niespecjalnie moge wlaczyc attribute editor wybieram opcje dxp2 i w tedy program zamiera wiem ze to sie dlugo wlacza ale zostawilem kompa na 0,5 h i nic sad.gif
hay
a ściągłeś wersje ze strony 1 (bete) czy 6 (final)?
Offi
dopiero zaowazylem ze tam jest wiecej stron tongue.gif
Wielkie dzieki biore sie za sciaganie biggrin.gif
Mikes
Właśnie sobie pogrywam w down of war i mam problem w 4 misji. Rozbudowuje baze, mam całkiem mocne jednostki(maksymalna dostępna ilosc) i jeden czołg, z taką armią do chodzę do czegos w rodzaju bossa, cholernie mocnej jednostki orków która rozwala moją armie w kilka minut. Jak to (pipi) zniszczyc? ninja.gif
hay
Zapewne chodzi o Rozgniatacza (w ang. wersji Squiggoth), sugeruję skupić na nim ogień (to raczej oczywiste) szczególnie przez poraz pierwszy dostępne w tej misji Drednoty. Swoich marinsów ulepszaj głównie w wyrzutnie rakiet i ciężkie boltery, do każdego oddziału dodaj sierżanta. Gdy zginie jeden z Twoich dowódców od razu wysyłaj go na pole bitwy. Grunt to micrować na tyle dobrze, by Rozgniatacz dossał się maksymalnie do Drednota (Marines trzymaj z tyłu jako wsparcie, Dredy powinny iść z przodu). W sumie to wszystko co moge napisać, potwór jest mocny, ale silny ostrzał robi z niego budyń.

1 czołg? W tej misji możesz posiadać 3 Whirliwindy (Artyleria, która z początku ostrzeliwuje orczą bazę) oraz 5 Drednotów, jeśli nie wiesz jak rozbudowac się do pojazdów polecam przejść Tutorial.
Putin
Widzę tu dużo chętnych do pogrania w sieci, sam posiadam wszystkie części (nielicząc Soulstorm [ przynajmniej nie teraz ]) więc jakby ktoś był chętny to niech pisze na prywatną wiadomość.
Offi
Mam problem z kluczami w soulstorm za kazdym razem jak podaje klucz do dawn of war wyskakuje mi komunikat ze gra jes niepoprawnie zainstalowana, klucz do dark crusade dziala ale do poprzednich czesci juz nie, wie ktos o co chodzi i jak to naprawic?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.