tamlinn
30 10 2006, 09:47
Witam.
Przede wszystkim zaznaczam, że przed założeniem tematu szperałem po forum i conieco już wyczytałem, ale chciałbym mieć konkretne informacje w jednym miejscu, bo to sprawa dla mnie istotna.
Planuję zakup GBA i mam ciągły dylemat. Który model??
Wiem już że nie podstawowy bo nie ma podświetlenia i nic nie widać.
Ale co z resztą??
Myślałem o micro, tylko ekran wydaje mi się mały??
Jak sprawa wygląda w porównaniu na linii GBAm i GBA SPv2. Co polecacie? Jak jest z widocznością na micro?? Jakie są przekątne ekranu?
Ale też jak jest z trwałością sprzętu w micro i SPv2?
Z góry dzięki za pomoc.
pzdr
szczurek
30 10 2006, 11:01
Bierz SPv2, konsolka jest wieksza a podswietlenie jest chyba tej samej klasy co w Lite'cie, no i odpala gry z GBC...
Afroman
30 10 2006, 18:16
Ja mam micro, świetnej jakości podświetleniw( 4 stopnie), nie rzucałem nim o ściane ale sprawia wrażenie bardzo wytrzymałego. Jeżeli trzymasz go w pokrowcu ktory jest w zestawie to nie ma szans żeby załapał jakieś ryski. MImo że ma mały wyswietlacz to text jest bardzo wyrazny. Trzeba tylko sie przyzwyczaić do rozmiarów, na początku troche dziwnie sie go trzyma, ale potem wszystko jest ok. Jednym słowem MICRO rulez!!
tamlinn
31 10 2006, 10:08
A jak w liczbach (przekątna, długość i szerokość) wygląda różnica pomiędzy ekranami GBA SP i Micro??

już lepiej załatwić spka bo ma klapkensa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.