Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kampania na rzecz Shenmue III rozpoczęta !
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Swir80PL
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, ale niech leci >>>

Cytat:

Od razu przejdę do rzeczy. Na VideoGaiden organizujemy akcję, gdzie próbuję namówić "społeczność internetową" do zebrania się i zarządania Shenmue III, i to na dużą skalę.

Mówiąc "dużą" mam na myśli robienie mnóstwo prac graficznych i innego stuffu. Robienia filmów. Robienia pieśni protestacyjnych. Malowania samego siebie. Pisania petycji. Nachodzenia biur Segi. Wszystko to razem czy cokolwiek z tego.

Wygląda to tak - jeżeli ta działalność obejmnie duże rozmiary, wyślę odcinki Show do Segi i powiem "do k** nędzy, patrzcie!". Wtedy zarządam ostatecznej odpowiedzi. Wtedy Shenmue III stanie się faktem.

TYLKO MI K** NIE MÓWCIE żE TO NIEMOżLIWE! MOżEMY TEGO DOKONAć!

Nie, serio NIC NIE MÓW!

Więc jak? Ruszamy z tym? Chcecie Shenmue III? Jak bardzo tego chcecie? Chcecie być w telewizji?

RZECZY, KTóRE POTRZEBUJE DO TEJ AKCJI:

- Potrzebuję Cały ten tekst i informacje n/t kampani, umieścić na KAżDYM FORUM W INTERNECIE
- Potrzebuję całą scenę Shenmue aby się w to zaangażowała.
- Każdego obcokrajowca. Jeżeli jesteś dwujęzyczny, umieść tę informację na zagranicznych forach, niech się rozgałęzia.
- Potrzebuję serwisy internetowe pisać o tym WSZĘDZIE. Przeprowadzę wywiady, nago, z wytartym Shenmue III na skórze. Zrobię COKOLWIEK.

Podaję link do wprowadzenia do mojej kampani. NIE CZYTAJCIE TEKSTU TEGO GŁUPKA OBOK.

KLIK

Okej, Zróbny trochę szumu. Czego możemy dokonać? POKAŻMY JAK DUŻO HAłASU POTRAFIMY ZROBIĆ!!!

koniec cytatu

Tekst jest nielada optymistyczny biggrin.gif Koleś, który to głosił prowadzi jakiś program rozrywkowy na BBC (to taka duża brytyjska telewizja jakby ktoś nie wiedział) i jednocześnie jest fanem Shenmue. Z tego co się zdążyłem zorientować to program ten nie może promować, żadnych produktów - stąd pomysł na kontr osobę, które chce aby udzie już zapomnieli o Shenmue. Ale to tylko zasłona dymna biggrin.gif W każdym bądź razie zostanie nakręcony program czy też kilka odcinków i wyemitowany na BBC!

Do dyskusji i po dodatkowe info zapraszam na Forum Shenmue. >>> Dział Shenmue III
Dybcio
Podobnie bylo z DC, petycje i tego typu roznie po(pipi)ki, stary respect jak cos te go wyjdzie, enyłej, jesli Shenmue 3 ma sie pojawic to pojawi sie niestety tylko na nowych platformach, life is brutal, niestety...
Swir80PL
QUOTE(Dybcio @ 31 10 2006, 22:55) *

... sie pojawic to pojawi sie niestety tylko na nowych platformach, life is brutal, niestety...

To nie ma wątpliwości że na nowych platformach, być może topic siedzi nie w tym dziale co trzeba ;-)
Dybcio
no zapewne smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.