Cytat:
Od razu przejdę do rzeczy. Na VideoGaiden organizujemy akcję, gdzie próbuję namówić "społeczność internetową" do zebrania się i zarządania Shenmue III, i to na dużą skalę.
Mówiąc "dużą" mam na myśli robienie mnóstwo prac graficznych i innego stuffu. Robienia filmów. Robienia pieśni protestacyjnych. Malowania samego siebie. Pisania petycji. Nachodzenia biur Segi. Wszystko to razem czy cokolwiek z tego.
Wygląda to tak - jeżeli ta działalność obejmnie duże rozmiary, wyślę odcinki Show do Segi i powiem "do k** nędzy, patrzcie!". Wtedy zarządam ostatecznej odpowiedzi. Wtedy Shenmue III stanie się faktem.
TYLKO MI K** NIE MÓWCIE żE TO NIEMOżLIWE! MOżEMY TEGO DOKONAć!
Nie, serio NIC NIE MÓW!
Więc jak? Ruszamy z tym? Chcecie Shenmue III? Jak bardzo tego chcecie? Chcecie być w telewizji?
RZECZY, KTóRE POTRZEBUJE DO TEJ AKCJI:
- Potrzebuję Cały ten tekst i informacje n/t kampani, umieścić na KAżDYM FORUM W INTERNECIE
- Potrzebuję całą scenę Shenmue aby się w to zaangażowała.
- Każdego obcokrajowca. Jeżeli jesteś dwujęzyczny, umieść tę informację na zagranicznych forach, niech się rozgałęzia.
- Potrzebuję serwisy internetowe pisać o tym WSZĘDZIE. Przeprowadzę wywiady, nago, z wytartym Shenmue III na skórze. Zrobię COKOLWIEK.
Podaję link do wprowadzenia do mojej kampani. NIE CZYTAJCIE TEKSTU TEGO GŁUPKA OBOK.
KLIK
Okej, Zróbny trochę szumu. Czego możemy dokonać? POKAŻMY JAK DUŻO HAłASU POTRAFIMY ZROBIĆ!!!
koniec cytatu
Tekst jest nielada optymistyczny
Do dyskusji i po dodatkowe info zapraszam na Forum Shenmue. >>> Dział Shenmue III