Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy czekacie na ostatni tom trylogii Sapkowskiego?
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
charles_b
przeczytałem ,,Narrenturm" i ,,Bożych bojowników" chyba po 4 razy i byłem bardzo zawiedziony że ,,Lux perpetua" nie ukazywał się tak długo mimo wielokrotnych zapowiedzi ale nareszcie już niedługo będzie smile.gif mam nadzieję że ostatni tom będzie równie dobry jak dwa poprzednie. Dla mnie to kawał dobrej twórczości smile.gif
okser
Ja czytałem niestety tylko "Narrenturm"... Fajne to i to nawet bardzo. Tylko że na razie myśle dopiero o przeczytaniu "Bożych bojowników", a ,,Lux perpetua" musi jeszcze poczekać...
Greynevan.
Przeczytałem Narrenturm,i biore się za Bożych.
Bardzo wiedżminowska to trylogia.Jest ten sam motym z bohaterami,Samson Miodek jest taki sam co Regis w wiedżminie. Mam nadzieję że A.Sapkowski będzie kontynuował pisanie książek.
Bo mnie okropnie wciągają.
Zogi
Niedawno skończyłem czytać 3 tom. Nie chcę spoilować więc powiem krótko. Osobiście jestem trochę zawiedziony. Trochę inaczej wyobrażałem sobie zakończenie tej, bądź co bądź, bardzo dobrej powieści. Podobne odczucia miałem po przeczytaniu całego "Wiedźmina".

Reasumując. Powieść bardzo dobra. Polecam wszystkim, którzy interesują się prozą Sapkowskiego.
W moim przypadku jednak pozostał pewien niedosyt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.