Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gearhead Garage
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
bartex95
Siemanko kto lubi symulatory mechaników ;)
Ja je uwielbiam a Gearhead Garage jest po prostu boskie. 10 razy lepsze niż Monster Garage. Kto grał w obydwie gry to wie która jest lepsza. To jest link do ściągnięcia http://www.borysgames.pl/darmowe_gry/Gearh...head_Garage.htm hasło maxima2000
Jeżeli gra nie będzie działała trzeba wejść w:
właściwości :arrow: zgodność :arrow: zmienić na windows 95/windows ME :arrow: Zastosuj i gra działa
Aha i piszcie czy wam się podoba
Pavlus
No kurde, zagrywalem sie w to kiedys, tak jak w incredible machines biggrin.gif Przyjemna zabawa, ale moze szybko sie nudzic. W kazdym razie zasysam a popoludniem sobie przypomne stare czasy smile.gif thx.
Pajda
zwlaszcza ze na necie mozna znalezc tysiace dodatkowych samochodow, niektore zrobione prymitywnie jak oryginalne, ale mozna znalezc perelki naprawde mocno rozpudowane. chetnie wroce do tej gry.
LegionPolski
zayebista gierka biggrin.gif
pamietam jak dobrych kilka lat temu sie w to zagrywalem - jakis rok temu odswiezylem se gierke i z tymi wszystkimi nowymi samochodami zyskuje jeszcze do grywalnosci - mimo ze nudzi sie dosc szybko.
hay
A kto się w to nie zagrywał... Ciekawe czy mi pójdzie mellow.gif
Verb
O masakra. Pamiętam, jak było to na płytce demo z CD-ACTION. Ile czasu przy tym spędziłem o____O Mega zaje.bista gierka
Bobohawk
Również mój pierwszy kontakt był z demkiem zamieszczonym w CDA smile.gif Całkowicie o tej grze zapomniałem i teraz obowiązkowo trzeba ją przetestować po tych kilku minionych latach smile.gif

Fajnie jeszcze jakby to działało ;/
Linek
Odświeżam zapomniany temat, bo po co zakładać nowy. Czy ma ktoś może pomysł, jak odpalić tę grę na nowym kompie? Próbowałem wszelkie zgodności, patche xp, patche d3d itp. Zawsze udaje się uruchomić, wszystko działa ładnie, tylko samochody mają pokopane tekstury, przez co nie da się grać. Nie będę przecież dla gry instalował jakichś bardzo starych sterowników do grafiki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.