Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza Scena
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > 24
tk
coś podobnego zorganizowano kiedyś na oficjalnej stronie serialu. jak wiadomo "24" obfituje w sceny często przyprawiające o ciary, czy też ew. opad szczęki. jakaś konkretna zrobiła nas was specjalne wrażenie?
Kriseh
Duzo bylo takich scen ale mi chyba najbardziej utkwilo w pamieci przesluchanie Syeda Ali w 2 sezonie kiedy to Jack niby zabija jego rodzine. To bylo mocne. A najbardziej wzruszajaca scena jest pozegnanie Jakca z Kim przez telefon takze w 2 sezonie, kiedy to glowny bohater lecial samolotem by zdetonowac bombe atomowa - wzruszylem sie ;p
tk
mi te 3 przychodzą na myśl:

-poświęcenie chappelle'a (3 sezon)
-przerwanie operacji męża audrey
-ostatnia scena 3 sezonu (proste, ale mocne)

cały wątek z napromieniowanym mason'em był dobry - lubiłem gościa.
_Globus_
-Nina żadająca immunitetu za zabicie Jacka
-Cała ostatrnia godzina pierwszej serii
-Scena z "zabójstwem" rodziny Syeda Ali (tak to się pisze?)
(widziałem tylko 2 serie blush.gif )
aux
Ja jestem na bieżąco ale wszystkie te sezony zlewają mi się w jedną całość i nie jestem w stanie konkretnie napisać która scena była najlepsza. Na pewno w pamięci zostanie mi sezon 2 i motyw z rozwaleniem bomby na pustyni, mocny był też motyw gdzie niedoszły pan młody Reza zrozumiał że wybrał złą panienkę smile.gif Ale najbardziej lubię pierwszy sezon bo tam było mnóstwo zaskoczeń i fajnych akcji. Zamierzam znów zrobić sobie mega-maraton z 24, później na świeżo zrobię listę moich ulubionych momentów.

A póki zapraszam na subiektywny filmowy przegląd "100 najlepszych momentów serialu 24":

Od końca:
http://www.progressiveboink.com/archive/24100/1.html

Pierwsza dziesiątka:
http://www.progressiveboink.com/archive/24100/10.html

Na 56 miejscu jest zabawna reklama z udziałem Jacka, na YouTube jest ich więcej (Japanese Commercial)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.