Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepiej wygladajace gry na xa w hdtv
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
izon
Jak w temacie ale piszcie tez jak wygladaja np gry 480p na telewizorach hdtv(od 720p).Moze byc to pomocne dla osob ktore tak jak ja maja odbiornik hdtv i pierwszego xa i boja sie ze kupia jakas gre ktora wygladac bedzie jak totalny crap mimo ze na crt wyglada cudnie..

No to może żeby troche podgrzać temat:Conker.DoA 3,DoA Ultimate...
Soul
Soul Calibur 2
Dorian Gray
Ninja Gaiden wyglada (pipi), Hulk Ultimate destruction z tego co wiem biega aż w 720p
adi
Terminator3 biega w 720p,ogólnie to po komponencie wszystko lepiej wygląda-progresive daje radę
polx
fifa 2007 w 720p - cudo!!!
enter the matrix w 1080i daje radę !!!
jurget
CYTAT(izon @ 10 11 2006, 15:40) *
Jak w temacie ale piszcie tez jak wygladaja np gry 480p na telewizorach hdtv(od 720p).Moze byc to pomocne dla osob ktore tak jak ja maja odbiornik hdtv i pierwszego xa i boja sie ze kupia jakas gre ktora wygladac bedzie jak totalny crap mimo ze na crt wyglada cudnie..

No to może żeby troche podgrzać temat:Conker.DoA 3,DoA Ultimate...

Powiem ogólnie, wszystkie gry z bliska charakteryzują się widocznymi kaflami (pikselami) ale jak się odejdzie na 2 metry (mam 27cali szajsunga) to jest bardzo fajnie.
Tytuły, w które grałem to: NFS:U2, Conker Live & Reloaded, Ninja Gaiden Black, Call of Duty: Big Red cośtam, Jet Set Radio Future.
ynleborg
A jakiego kabelka używacie? podłączyłem xbox przez EURO do LCD 720p i musze powiedziec ze wyglada to dosyć nędznie sad.gif
Maniaczek
CYTAT(ynleborg @ 12 04 2007, 10:02) *
A jakiego kabelka używacie? podłączyłem xbox przez EURO do LCD 720p i musze powiedziec ze wyglada to dosyć nędznie sad.gif

LOL
Użyj kabla component. Zmień bios konsoli z PAL na NTSC i w ustawieniach oryginalnego dash'a wybierz interesującą Cie rozdzielczość.
__bercik07
po componencie w pytę wyglada burnout revange,marvel ultimate alliance, colin mcrea rally 2005.
Shimizu
wie ktos gdzie mozna kupic kabel component ?? moze jakies namiary ? ;> plz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.