Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: İnuYasha
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
red2000
witam.moze kiedys ten temacik byl jednak juz go tutaj nie widac a szkoda.Jest to jedno z jednych moich ulubionych anime i uwazam ze nie tylko ja mam taka opinie.Jestem tylko ciekaw co sie stalo z ta seria bo zakonczenie jest jakie jest i zastanawiam sie kiedy maja zamiar ozywic ta serie unsure.gif
Tori
Tej, trochę tak kiepsko imaginujesz. Piszesz o Anime, a wypowiadasz się jak o mandze, wydawanej przez Egmont. Ke pasa?

Inu Yasha to taka trochę tępa, czasem śmieszna bajka pokroju Ranmy, czy Love Hina, przeznaczona zarówno dla chłopaków, jak i dziewczyn. Dla mnie to bardziej taki komiks do przeczytania w Empiku, jak nie ma nic innego na półce, wolę te miesięczne sumy, przeznaczane na komiksy przeznaczać na kolejne tomy swoich ulubionych serii.
Zeratul
wiekszosc ludzi nie odroznia mangi od anime i uwazaja, ze te slowa to synonimy...
red2000
gdzie widzisz nawiazanie do mangi? akurat znam pojecie anime i manga i te opinie nie sa na miejscu...
Hela
estem tylko ciekaw co sie stalo z ta seria
Skonczyli anime, bo malo kto ogladal, tak samo jak urwali Ranme.
Shimizu
A berserk czy jak to tam bylo biggrin.gif tez koncowka byla nietuzinkowa -_-" aczkolwiek seria sie chyba nie skonczyla ale kontynuacji nie wiedzialem i dalej nie widze (zal)
cloud28
ja powiem tak obejzalem troche inuyashy w tv i mi sie to nie podoba a co do zakonczenia berserka to tez uwazam ej za denne moze jak sie bedzie udzic im to zrobia ekranizacje dalszych tomów mangi
hayate-sama

Wymiękłem na dziewięćdziesiątym-którymś epizodzie Inu. Może kiedyś skończę oglądać.

Podobno zakończenie serii TV jest i tak rozwiązane w taki sposób, że właściwie niewiele wyjaśnia / nie zamyka poruszanych w niej wątków.
Redmitsu
Jezeli w ogole mozna mowic cos o zakonczeniu.Mowili cos o 2 sezonie lecz nie dotrzymali slowa.Manga trzyma sie dobrze i ciagle wychodza nowe chaptery a anime ni widac ;<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.