Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War - opinie, ustawki itd.
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Zeratul
Kto ma dzis ochote na nocnego co-opa?
18 Listopad ok godz 22

jak co wyslac mi message na Live
YETI
ja jestem chetny na jakies meczyki 4 na 4
jak cos to wieczorkiem
wrog
Zeratul daj znać kiedy się pojawisz na XBL, to zagramy. Wyślij message'a nawet jak będę offline. Na zwykłe granie online tez jestem chętny.
Zeratul
jak co to ide na LIVE bede tam z przerwami przez najblizsze 14 h. blink.gif
Shinji-kun
Zera Ty mi teraz z FF XI w niedziele wyskakujesz jak tu GoW jest X) Jestem do dyspozycji od pon. do sob. od 17 - 18
Zeratul
hehe no i na co-opa nie ma bata... ja i wrog w 4h 3 akty na hardcore... jutro konczymy i zaczynamy zabawe od nowa na insane... zdecydowanie lepiej sie tak gra i nie ma sensu w ogole tykac singla samemu ;p

jedna wada, host nie dostaje achivementa za co-opa...
Salwador
często grywam pod swoim nickiem..w tygodniu po zazwyczaj 18tej...
sotter
jak jest ktoś chętny dzisiaj na co-opa tak po 22.30 proszę słać wiadomość na liva. nick soter PL
Zeratul
ja moge ale ok 24...

btw. wczoraj gralem i nie chcialo mi sie tylko ruszyc zeby headset podlaczyc, a koles...

'hey, can u connect ur mic, hello im talking to u biaaatch' rozwalilo mnie... ale i tak tylka nie ruszylem ;p
n1n3r
jak ktos chcialby pograc w GoW to moj GT: n1n3r PL
Zeratul
fajnego amerykanca dorwalem do co-opa... na poczatku na dystans of course, ze z akcentem gadam, ale teraz jest luzik smile.gif
Zeratul
no to kto ma ochote na jakies fighty na versus? Nawet mi niezle dzis szlo XD Jak co to jutro wieczorem... moge byc hostem...
k0ntra
Ja z checia pogram jakieś meczyki z Polakami zeby poznac pare nowych osob i przy okazji fajnie sie zabawić.
Moze umowmy sie na konkretną godzine dzisiaj powiedzmy...20?
Zeratul
hmm mnie pasuje od ok... 18, tak zeby wstac zdazyl... jak cos to standardowo wiadomosc na LIVE... tu sie mozecie zebrac ustalic godzine... ja ide spac... 3 w nocy confused.gif
przekozak
Ja też bym zagrał, to co? Dzisiaj punkt 18 ?

Moj GT: VolcomGuss
Shinji-kun
Zera punkt 20-ta polish time wink.gif Jak co to msg i jadziem.
przekozak
Zeratul i n1ner - wysłałem Wam friend requesty zeby w razie czego sie zgadać. Mogę grać o 18 jak i o 20 - mi to obojętne (naszej sfery czasowej ofkoz).
MichAelis
Bede po 21
k0ntra
Ja gram z bratem na wspolnym trialowym goldzie. Nasz GT to Maikeru PL (moze ktos pamieta z Halo2 ta ksywe).
Prosze napisac o ktorej zaczniemy panowie 18/20 question.gif
przekozak
Spoko to zbiera nam sie ekipa powoli biggrin.gif Ja bede jenak blizej 20, bo brat peesa meczy confused.gif GM - VolcomGuss
Zeratul
to badzcie kolo 21... to ja sobie spokojnie obiad zjem... teraz cos tam kombinowalismy, ale malo ludu bylo...
Hela
Jutro mozecie mnie w to wlaczyc, przeslijscie tylko wiadomosc na live'ie.
Zeratul
no to wyslij mi msg jak co... kolo 20 zacznie sie zabawa...
przekozak
Sorki, że tak po południu nagle zniknąłem ale miałem małą awarię, będę o 20...
Zeratul
looz, ja bede kolo 20-21 jak napisze prace na uczelnie confused.gif
zaqwsx
Ja estem chetny do gry biggrin.gif pograLEM wiecej i stwierdzam ze gra jest ZAJE***** ! naprawde super
nie zaluje kasy na oryginal ;]
Zeratul
hmm ok kolejny weekend, to moze jakas ustaweczka...? Dzis bede ok 24... a jutro standard caly dzien...
Velius
Ja bym pogral,ale gre dostaje dopiero dzis,wiec musze najpierw sie "nauczyc" grac,zeby wiochy na multi nie robic.
k0ntra
Z Maikeru PL nie pogracie przez najblizszy tydzien sad.gif Konsola padła i w poniedzialek wysyłam do naprawy...
Pozdrawiam i zycze miłej gry
Zeratul
no to czekamy na twoj powrot...
Velius
Ktokolwiek z tu obecnych gra w GoW'sy(lub cokolwiek innego) w dni powszednie nocami?mniej wiecej miedzy polnoca a 4,bo samemu to nuda.
Zeratul
jasne, ze ja... ale ja na rankingach w tyg... wiec jak chcesz razem... to cos wymyslimy po 24 bede na live
Velius
Jasne,mozemy poprostu wejsc w ten sam rankingowy mecz,z angielskim nie mam problemow bo przez 4 lata gralem online tylko z amerykanami.
Zeratul
ale wczoraj fajnie bylo... najpierw ja z amerykanami skopalismy tylek polakom, a potem z polakami skoplismy tylek amerykanom ;p
Velius
Bo sie za bardzo do stanow przyzwyczailes i wlazles na zla strone;P
Licze niedlugo na powtorke
Zeratul
Ok panowie same dobre wiadomosci... Dzis koncze o 15 smile.gif wiec od okolo 20 czasu polskiego bede na LIVE... Poza tym przeprosilem sie ze swoim ISP, wiec mozna sprawdzic czy bede lagowal jak zaloze Hosta... ponoc odblokowali upload i znowu mam 10Mb/2Mb.

Jak ktos chetny to zbiorka o 20-21... Message na live of course
Velius
Daj znac w ktorych godzinach(polish time please) bedziesz mogl popykac w GoW w czwartek,piatek i ogolnie ten weekend,moze sie na cos ustawimy.
Suikoden
Ja pykam w Gearsy, jak cos to msg siedze do jakiejs 2 zazwyczaj w nocy. Gamertag Suikoden KR
przekozak
Sorki chłopaki, że tak wczoraj nagle zniknąłem jak graliśmy na rankingach, ale nagle dopadła mnie senność i podczas wysyłania do Was mesydża konsola zaliczyła zwis confused.gif
Suikoden
W jakich godzinach gracie?chetnie pogralbym z rodakami wiec mozecie smialo dodac mnie do listy
Velius
Kazdy gra caly dzien,ja mam na liscie friendsow juz ponad 60 polakow,z czego 55 gra w GoW'a wiec nie trudno kogos znalezc.No i pykam z nimi codzien.
Zeratul
i co sie chwalisz, ja mam 100 z tego codziennie nowe requesty... JESTEM SLAWNY!!! chociaz wolalbym nie confused.gif
nelson
a mi ktos pomoze z tym coopem? bo singiel nudny samemu ;/
Zeratul
a czego ci trzeba?
Dragoov
Zgłaszam się smile.gif Przeważnie 19:30-22:00, mały co-opik też by nie zaszkodził tongue.gif Only Insane
mord00k
Dobzia hyh.gif zdobyłem już GoW i mogę pykać. Jak co Messka wink.gif.
WildFirePL
szukam osób do grania w GoW (klan) chętnych proszę o zgłaszanie sie do mnie na PW.
YETI
W GoW mozna zakładac klany?
wrog
Nie da rady jak na razie.
Zeratul
fajnie sie wczoraj wymiatalo... ja, Velius, Miazga i monwis... haha ale jaja byly Velius jest newbem ;p

gadka z jednym amerykancem...

- shut up stupid
- you don't like my polish then leave...

- speak english fucker
- yo man, host is my friend and he's polish, so polish is the main language here
- i don't understand what're saying
- then it's not my problem
- no, it's ur problem
- o well, you're too lazy to learn more than one language, not me...

icon_twisted.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.