Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Premiera Wii
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
FlyJ4ck
Podawajcie linki to korzystnych aukcji w internecie oraz super ofert w sklepach internetowych!
jiloo
QUOTE(FlyJ4ck @ 20 11 2006, 21:44) *

Podawajcie linki to korzystnych aukcji w internecie oraz super ofert w sklepach internetowych!

hehe. mielem ten sam plan.

na razie widzialem w Ultimie. maja tez 5 gier w preorderach.
ale ja chcialbym sie odrazu w dodatkowy pad zaopatrzyc i przedewszystkim kabel component.
Coati
na allegro jest...
5sztuk u sklep_Galaktyka
1sztuka u kris_uk
Towarzysz
Ja mam juz zalatwione konsole, gry i akcesoria z Niemiec. Jak ktos chce sie dolaczyc, to zapraszam na PW.
chrno-x
Jest sam preorder w menago bo nie wiadomo co z grami,w sklepie PE też ma być jak i w Norbicie i sklepie Gekon czyli same dobre sklepy smile.gif a z normalnych sklepów to nie wiem:P
Koobson
Wii za 870 zł w Polsce: czy to chwyci?

Zaryzykowałem i stawiam wszystko na jedną kartę: sprowadzam w grudni 1000 Wii- które sprzedawać bedę za 879zł oraz za 950 z grą Zelda
Jedyny szkopuł, że bede miał je grubo po 8. Grudnia

Jak myślicie, czy Polska jest w stanie wchłonąć tyle konsol? Oczywiscie mowimy o sprzedazy profesjonalnej (allegro to dodatek do sprzedaży poprzez własny sklep internetowy i punkt w katowicach), z gwarancja i wymiana od reki w razie awarii, - wszystko przy rownoczesnych reklamach w pisme branzowym (ludzie musza sie najepierw dowiedziec o takiej ofercie_.
Postawilem wszystko na jedną kartę, wierze ze 1000 sztuk jest do sprzedania, przynajmniej w 3 miesiące. Rownoczesnie sprowadzac bede exclusive'y i oferować je po niższych cenach... Czy to się może udać?
chrno-x
ja uważam że tak gdyż upór i ciężka praca jest zawsze później wynagradzana smile.gif a jak chcesz to o paru rzeczach moge ci powiedzieć na PW smile.gif
AbraHAM
QUOTE(Koobson @ 25 11 2006, 09:57) *

Zaryzykowałem i stawiam wszystko na jedną kartę: sprowadzam w grudni 1000 Wii- które sprzedawać bedę za 879zł oraz za 950 z grą Zelda

Jak myślicie, czy Polska jest w stanie wchłonąć tyle konsol? Oczywiscie mowimy o sprzedazy profesjonalnej (allegro to dodatek do sprzedaży poprzez własny sklep internetowy i punkt w katowicach), z gwarancja i wymiana od reki w razie awarii, - wszystko przy rownoczesnych reklamach w pisme branzowym (ludzie musza sie najepierw dowiedziec o takiej ofercie_.
Postawilem wszystko na jedną kartę, wierze ze 1000 sztuk jest do sprzedania, przynajmniej w 3 miesiące. Rownoczesnie sprowadzac bede exclusive'y i oferować je po niższych cenach... Czy to się może udać?

hmm troche ryzykujesz, nie wiem czy przy premierze te 100 sztuk sie sprzeda, ladne masz plany zyczee powodzenia ...
szczurek
Ostatnio można usłyszeć ploty jakoby duże sieci handlowe w Polsce miały sprzedawać Wii o wiele taniej, podobnie jak to było z X360. Niektórzy nawet mówią o 799zł...

Anyway, powodzenia życze. Klientów IMO znajdziesz, chociaż może to troche potrwać [słaba świadomość o Wii w naszym kraju].

przenioslem posty, prosze dyskusje kontynuować tutaj
Towarzysz
QUOTE(Koobson @ 25 11 2006, 09:57) *

A niby od kogo chcesz je tak tanio kupowac? Chyba, ze mowisz o cenie netto.
Nastepny bajko-pisarz po adminie ze swiata n.
Lambert
W kieleckim Media Markt 8 grudnia premiera w cenie 1099zl
Bandi
W całym Media ma być towar, zprowadzany oficjalnie od nintendo na start. Cena nie jest znana jeszcze ale we Wrocławiu też mi mówili o ok 1100 zł - moim zdaniem to zdecydowanie za dużo. Na necie były plotki o 799 zł z Wii Sports - ale nie chce mi się w to wierzyć - może w późniejszym okresie...
Lambert
QUOTE(Lambert @ 28 11 2006, 14:46) *

W kieleckim Media Markt 8 grudnia premiera w cenie 1099zl
Zdzierstwo ale i tak kupie
RSX
To nie przejdzie, może najwięsi fani kupią, ale Ci nie zdecydowani wybiorą X-boxa, cena 799, jest wg. mnie idealna. Tyle jestem wstanie wydac, za Wii z wiisports. Kropka:P
chrno-x
To sprowadź sobie z USA warto gdyż oni mają lepsze tytuły biggrin.gif i tańsze gry biggrin.gif
laki
www.menago.com.pl Ja u nich kupuję ale na początku lutego.
FeelTheGame
QUOTE(laki @ 3 12 2006, 05:25) *

www.menago.com.pl Ja u nich kupuję ale na początku lutego.

Dlaczego akurat w tym sklepie? Do lutego ceny znacznie spadną, a i na Allegro będzie można znaleźć już używane, powiedzmy, 1 tydzień konsole tongue.gif Ja jeszcze trochę poczekam, za te pieniądze warto dorzucić Wii do HC ROOM'a icon_twisted.gif
Gresh
w saturnie ma byc za 899 złoty , ja zakupie w empiku jeśli mi się nie uda trafić na okazje,
w empiku o 8 grudna za 1099 zł
WESKER-DL
Ciekawe czy będą "gołe" czy od razu z Zeldą ale tego jestem pewien jak swojego czasu Bundle GC+Metroid i ciekawe ile będzie kosztował icon_wink.gif
Jakim
w saturnie za 1049 albo 1099 już nie pamiętam a reklame dziś oglądałem
MaciejPŃ
QUOTE(Gresh @ 5 12 2006, 18:50) *

w saturnie ma byc za 899 złoty , ja zakupie w empiku jeśli mi się nie uda trafić na okazje,
w empiku o 8 grudna za 1099 zł

nastepny bajkopisarz smile.gif

naprawde sprawia wam przyjemność rozprzestzrenianie plotek:)?
opall
przed 5 minutami bylem w MM. Wii + Wii sports 1099. z gier wystawiona bylo tylko jedna: Zelda za 229 zl. Hmm myslalem ze premiera Zeldy jest jutro a tu prosze mila niespodzianka. niestety w najblizszym czasie nie sprawdze bo wypsztykalem sie ostatnio na x360 wink.gif zdawac relacje!
rfl
potwierdzam - wii juz jest w mm
szczurek
Co śmieszniejsze - Polska nie dostanie na premierę zapowiadanej żałosnej ilości konsol tylko ... jeszcze mniej.

kurvalol
chrno-x
a czy ktoś może się spytać w MM czy można kupić konsolkę na raty? Zbieram takoe info i będe wdzięczny jak ktoś akurat będzie szedł i się spyta o tą rzecz smile.gif
gaspo
MM jest na 10x po 99zl
chrno-x
Ho ho dzięki wielkie biggrin.gif a tak właśnie przy okazji kto ma zamiar kupić Wii na raty?Ja o takiej rzeczy myśle bo niestety nie mam wystarczającej kasy aby dorwać Wii z miejsca i możliwe że wezme sobie Wii na raty ale najpierw musze oprzeć się pokusie DS'a Lite i Dreamcasta biggrin.gif oj ciężko będzie dry.gif
RSX
Imho za wysoka cena, ja poczekam, aż zejdzie do 799 zł, gdyż tyle pinążków jestem w stanie wydać na tą konsole. W tym czasie poczekam na rozwój w kwesti gier, co wyjdzie co nie, jak się będą prezentować it.

Czy ktoś był w MM we Wrocku? Jakby co pdajcie info za ile tam stoi konsola.
s-a-m
W Krakowie już nie ma...nawet nie wszystkie Empiki dostały konsole...mają podobno dojśc w poniedziałek...Ja zamówiłem w Ultimie..wysyłają konsole dzisiaj o 17 czyli na poniedziałek będą....jak pytałem w Krakowskim MM to powiedział mi kolo że dostali dużo mniej konsol niż planowali...prawie o połowę mniej... happy.gif

Aha w Krakowskim MM zostały jeszcze 3 sztuki Zeldy po 229 zł.... happy.gif
hacik
Bylem dzis w katowickim Saturnie, patrze a tu sobie Wii stoi na regale az 1szt po 1099PLN wiec mowie co tam i se kupilem smile.gif. Jeszcze nie zdazylem nawet podlaczyc bo musze w pracy siedziec sad.gif.
Paczek
no ja tez mam juz kupilem razem z Zelda, Super Monkey Ball, Wii Play no i oczywiscie Wii Sport smile.gif Kupilem tez nunchucka dodatkowego i futeraliki na wii mota. Tez dopiero co podlaczylem wii do TV-ka bo w szkole bylem i musze powiedziec ze Wii Sport wywarl na mnie ogromne wrazenie jak i na moim Tacie ale sadze ze Brat i Mama tez zagraja smile.gif I dodam jeszcze ze konsolka jest malutenka smile.gif
KheeD
hacik, a tak z ciekawosci, Ty jakis hardcore playa ? ;p kolekcjoner konsol ? albo tak do szpanu kupiles ? ;P
Sarge
Hmm, a widział ktoś w ogóle gdziekolwiek w Polsce jakieś standy z Wii? Śmiem wątpić, patrząc na stanowisko Lucas Toys i dystrybucję konsol Nintendo w naszym kraju, ale zawsze nie zaszkodzi zapytać happy.gif .
hacik
QUOTE(KheeD @ 8 12 2006, 21:55) *

hacik, a tak z ciekawosci, Ty jakis hardcore playa ? ;p kolekcjoner konsol ? albo tak do szpanu kupiles ? ;P

Chyba najbardziej pasuje do mnie okreslenie kolekcjoner smile.gif ale oczywiscie pogram rowniez z ogromna przyjemnoscia.
field555
Jestem trochę zawiedziony premierą Wii. Szkoda, że było tak mało egzemplarzy. Byłem w MM o godzinie 15:00 to już niestety nie starczyło dla mnie Wii mad.gif Ale jak tylko zobaczę ją w jakimś sklepie od razu biorę tongue.gif Już się nie mogę doczekać katowania w nowiusią Zelde biggrin.gif
szczurek
apropo premiery powiem tylko tyle, ze moga sie cieszyc te miasta, ktore w ogole dostaly jakies gry na start ;]
Maiden
http://www.valhalla.pl/news1887-Mamy-Wii.html Test na Valhalli
ping
QUOTE(RSX @ 8 12 2006, 14:39) *

Imho za wysoka cena, ja poczekam, aż zejdzie do 799 zł, gdyż tyle pinążków jestem w stanie wydać na tą konsole. W tym czasie poczekam na rozwój w kwesti gier, co wyjdzie co nie, jak się będą prezentować it.

Czy ktoś był w MM we Wrocku? Jakby co pdajcie info za ile tam stoi konsola.

Empik 1099zł do media jeszcze nie zaglądałem
jiloo
QUOTE(Paczek @ 8 12 2006, 21:29) *

(...) i futeraliki na wii mota (...)

a jakie futeraliki? bo mnie sie bardzo spodobaly TAKIE albo lepiej TAKIE.
ale na razie licze ile wyjdzie kosz, to moze sprowadze wiecej i na allegro wystawie.
hacik
Wiecie moze gdzie mozna dostac kabel component do Wii, najlepiej od Nintendo? Tak malo tego produkuja czy co, ze nigdzie nie ma?
hacik
Wiecie moze gdzie mozna dostac kabel component do Wii, najlepiej od Nintendo? Tak malo tego produkuja czy co, ze nigdzie nie ma?
hacik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.