Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Telewizory do naszych konsol nextgen
Forum PSX Extreme > Inne > HD
Memory
Nie kupuj telewizorów LCD i plazmowych.
Bo pożałujesz - bez konsultacji, bez pokazów w domu
STOP

KLIKNIJ!!!
- http://img470.imageshack.us/img470/3051/stoplcdvf1.jpg
Jakim
Po 1. Jak jakiś nieświadomy zakupu człowiek pakuje się w lcd czy plazmę nie mając pojęcia czemu ten telewizor tak naprawdę służy, a potem narzeka na jakość obrazu w kablówce to nie dziwię się że maja potem pretensje a sprzedawcy nie chcą zwracac pieniedzy za sprzęt.. bo niby dlaczego mieli by tak roić? Sprzęt jest dobry ale idiota nie sprawdził jak dział.

Po2. Nie sadze aby taki temat był potrzebny:/
YETI
QUOTE(Jakim @ 21 11 2006, 19:33) *

Po2. Nie sadze aby taki temat był potrzebny:/

dokładnie, taki temt juz jest tylko ze w dziale...X360
Dlaczego akurat tam?...dobre pytanie wink.gif
saper39
Ostanio w jednym ze sklepów MediaMarkt grałem na xbox-ie 360 w Need For Speed Carbon oraz Gears of War i wyglądały one o wiele gorzej niz na screenach.Taka ich uroda czy telewizor był nieodpowiedni?jesli podobna sytuacja bedzie z ps3 to tragedia.Xbox 360 podłączony był pod telewizor Samsung lcd
Kevinus
to raczej nei wina telewizora bo z tego co wiem na xboxie nei ma jeszcze nawet gier w 1080p wiec to nei ma znaczenia wystarczy ze telewizor byl hd i powinno byc tak jak na screenach chociaz osobiscie nei gralem tylko widzialem carbona ale on nie rozni sie zbynio od tego co na moim kompie wiec niemoge powiedziec czy GoW wygladal gorzej czy lepiej.
Jakim
poprostu nasi wykwalifikowani sprzedawcy nie włączają opcji 720p w swoich grach tylko uruchamiają je jak leci pewnie w rozdzielczościach 480p.
Jestem tego na 100% pewien.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.