Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout 3: Takedown
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
MichAelis
Kiedy wychdzi Burnout 3 na Pal? i gdzie kupic tanio 2 smile.gif?
SIKI
MichAelis: Wstępna premiera wrzesień2004.... Nic nie moowili kiedy w Palu, kiedy w NTCS... Więc myśle, że wyjdą równocześnie icon_twisted.gif
Ostatnio gry EA nie mają opóźnień, więc bądźmy dobrej myśli icon_twisted.gif
MichAelis
MichAelis: Wstępna premiera wrzesień2004.... Nic nie moowili kiedy w Palu, kiedy w NTCS... Więc myśle, że wyjdą równocześnie  :twisted:  
Ostatnio gry EA nie mają opóźnień, więc bądźmy dobrej myśli  :twisted:

to w sumie, niedlugo... czemu ta dwojka tyle kosztuje, jeszcze nie gralem a narobiliscie mi smaka.
kiender
Wpyciarsko !!!! Szczególnie ostatni daje radę !!!!!
acchhhhh czemu do premiery jeszcze tyle czasu question.gif question.gif icon_evil.gif
Roki
Na screenach widac mase szczegolow. Ciekawe czy gra bedzie plynnie chodzila question.gif , ale pewnie tak.
Watsu
Daje rade. Może zarządzić (jeśli te screeny mnie są retuszowane:)
Slasz
Nie no kurcze ja juz nie wyrobie ta gierka musi juz byc. Przeciez to urywa leb ja myslalem ze nie poprawia juz grafy w stosunku do dwojki a tu 8O szok normalnie 8O dajcie mi w to pograc icon_twisted.gif icon_twisted.gif
WooKIE
Boże... 8O Skok graficzny jest nieprzeciętny... cool.gif Tak, jak z Bosstem z 2 sie zupełnie oswoiłem i prędkości z nim rozwijane są dla "normanle", tak jak widze to, to gubie oczy... icon_twisted.gif biggrin.gif icon_twisted.gif
Slasz
No dokladnie dla mnie boost w dwojce to juz nie byl boost. Po pewnym czasie non stop na nim jezdzilem i nawet tego nieodczuwalem. A tutaj 8O masakra. I te Wypadki i slow motion zrobiony przez EA. Ahhh miodzio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
WooKIE
Snopy iskier, PRAWDZIEIWE gniotąca się blacha, lepszy slow-motion (nie tak jak 2, że tak slow-motion z prawdziewego zdażenia był dopiero w Crashu), podciągnięta grafa... icon_twisted.gif Niech jeszcze tylko zaskoczą nas jakimiś do(pipi)anymi trasami, trybami, długością i różnordnością rozgrywki i ja po prsotu będe leżał i walił potylicą w beton... icon_twisted.gif biggrin.gif icon_twisted.gif
Slasz
No grafa podciagnieta i to sporo a mi sie wydawalo ze po dwojce juz nie da sie bardziej smile.gif slow motion jest swietny bo zajelo sie nim EA i teraz jest perfekcyjny. Moim najwiekszym marzeniem to by bylo zeby nie znikaly z drogi wypadki. Bo czesto gralem z kumplem ktos mial wypadek i po paru sekundach nic czysciutko na trasie, a jakby zostawaly toby dopiero bylo. Korek przez miasto powywracane tiry niewiadomo jak przejechac swietnie by bylo. Moze chociaz niech przez jedno okrazenie beda tez by bylo super.
palo
czytałem zapowiedź w n+, 8O kiedy dokładna premiera ?
MichAelis
Nie chce wam przerywac tej ekstazy smile.gif ale kiedy jest premiera w Europie?
kiender
Chłopaki z Neo Plus raportują beta-wersję i jak można przeczytać gra zwala z nóg. Oj bedzie killer icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Dla takich gier się żyje cool.gif
Slasz
NO dokladnie. Mamy sie czym sczycic panowie biggrin.gif gierka BOSKA :!: ja sie chyba niedoczekam.
WooKIE
No niech ktoś zapoda date premiery, musze wiedzieć, na kiedy szykować czytnik mojej konsolki na przyjęcie tak szlachetnej płyty... icon_twisted.gif
Slasz
Podobno ma byc pod koniec wakacji. Ale nie wiem czy w Europie. Ale warto czekac 8O icon_twisted.gif :!:
miguel
Pytanie do tych, co widzieli filmiki: autko zachowuje się normalnie, czy dalej jak latający kawał kartonu? Bo jesli jest tak jak w B2 to ja wysiadam.
palo
Pytanie do tych, co widzieli filmiki: autko zachowuje się normalnie, czy dalej jak latający kawał kartonu? Bo jesli jest tak jak w B2 to ja wysiadam.

ty wysiadaj, my pojedziemy dalej z tym kosem icon_twisted.gif

Na gamefaqs jest takie coś:
Release Data
Burnout 3 Electronic Arts 04/13/04 JP
Burnout 3 Electronic Arts 09/30/04 NA
Burnout 3 Electronic Arts 12/31/04 EU

O co chodzi, gra jest w japoni od kwietnia czy co ?
red2000

ty wysiadaj, my pojedziemy dalej z tym kosem icon_twisted.gif

Na gamefaqs jest takie coś:
Release Data
Burnout 3 Electronic Arts 04/13/04 JP
Burnout 3 Electronic Arts 09/30/04 NA
Burnout 3 Electronic Arts 12/31/04 EU

O co chodzi, gra jest w japoni od kwietnia czy co ?

to chyba chodzi kiedy gra wyjdzie wiec popatrzmy...aha u nas bedzie na sylwestra a w japonii....juz jest?!!
ps:ciekawe czy w psm dadza demo tej wspanialej gry hm...
Slasz
Jesli dali by demo to chyba by byl pierwszy i pewnie ostatni numer ktory bym kupil smile.gif chociaz z drugiej strony to nie wiem czy warto sobie psuc zabawe grajac w demo. Moze lepiej poczekac az wyjdzie juz pelna wersja.
Tuczek
Mam nadzieję że GameFaqs oszukuje i premiera Burnout'a 3 będzie u Nas wcześniej biggrin.gif
Slasz
Nie no musi byc wczesniej. Przeciez na filmiku wyglada juz na bardzo zaawansowana, a pozatym krazyly plotki ze na koniec wakacji ma juz byc.
Slasz
BournOut2 starcza na bardzo dlugo. Ja ukonczylem go juz dawno dawno temu ale gram ciagle w single race i w split'a z kumplami. Mam nadzieje ze BournOut3 bedzie jeszcze bardziej rajcowny ( jesli to wogole mozliwe :wink: )
DWR
żeby był lepszy to niemozliwe, ale może być równie znakomity jak poprzednik i ewentualnie zaskoczyć nas czymś nowym biggrin.gif
Slasz
no zaskoczy i to bardzo a w sumie to juz zakoczyl - grafika 8O . Bedzie swietny przeciez to co sie dzieje na filmikach to masakra ta dynamika urywa leb i jeszcze taka piekna grafika i zero scianek - miodzio :!: :!: :!: Ciesze sie ze paru typkow od EA dolaczylo do zespolu dzieki temu gierka nie utracila swojego kilamtu a zyska duzo nowych rzeczy icon_twisted.gif
DWR
z grafika to na pewno, ale chodzilo mi bardziej o tryby gry itp. smile.gif
red2000
ja mam nadzieje(a raczej musi byc!)wszystkie tryby na 2 graczy(w tym i crash ktory byl na 4 na xboxa)bo jak nie bedzie to lipa sad.gif
a mam jeszcze cicha nadzieje ze bedzie na ps2 tryb na 4 graczy wtedy to ja lece do sklepu odrazu po premierze.tylko zeby tam na 2 czy 4 dobrze by bylo gdyby bylo 60 fps smile.gif
Slasz
No co do 4 graczy na Ps2 to nie wiadomo ale dwoch to pewniak przeceiz nie zejda poziomem ponizej dwojki (a tam sa wszystkie tryby poza kariera na dwoch).
Batman

a mam jeszcze cicha nadzieje ze bedzie na ps2 tryb na 4 graczy wtedy to ja lece do sklepu odrazu po premierze.tylko zeby tam na 2 czy 4 dobrze by bylo gdyby bylo 60 fps smile.gif

Tego właśnie się obawiam, że przy takich fajerwerkach graficznych jakie będzie posiadał B3, gra będzie potrafiła nieźle "skakać" podczas potyczek między graczami na jednej konsoli. Mam nadzieję, że na PS2 będzie się dało sensownie grać w kilka osób, bo nic tak nie przedłuża żywotności gierk jak młucenie w jakąś grę z kumplem.
Slasz
tak jak mowie nie sadze zeby bylo na 4 na Ps2 ale na dwoch bedzie napewno i wtedy nie bedzie scinek. W ktoryms wywiadze jeden z przewodniczacych CriterionGames powiedzial ze wyscigi to przedewszystkim plynnosc i szybkosc gry i ze beda sie trzymali tej zasada. Jak wudac z filmikow wychodzi im to bardzo dobrze biggrin.gif nie wiem jak bedzie z X-boxem i nie interesuje mnie to bo ja mam czarnulke i jestem pewien ze na niej gra bedzie dopieszczona w 100% i wystarczy ze bedzie miala mozliwosc grania we dwoch tak jak bylo w poprzedniej czesci, nic wiecej do szczescia nie trzeba icon_twisted.gif
Tuczek
Ja bardzo chciałbym tryb dla 4 graczy na PS2 i żeby były te same opcje co dla gracza pojedyńczego laugh.gif laugh.gif
Slasz
No wiadomo ze kazdy by chcial ale przy takiej grafie framerate by nie wyrobil
red2000
to mogl by zejsc max. do 30 fps.przeciez w burnoucie 2 na dwoch wlasnie bylo tyle fpsow
Slasz
Ale to bylo po pierwsze na dwoch a nie na czterech a po drugie to zauwaz ze ta czesc ma jeszcze lepsza grafike. Nie widze sensu kontynuowania rozmowy o tym poniewaz na Ps2 mozemy sie pozegnac z trybem na czterech i tyle.
dee
Bez problemu można zrobić splita na czterech,nawet w 60 fps.Oczywiście przy drastycznym obcięciu szczegółów,wyrzuceniu większości tekstur i efektów.Tylko czy to by był jeszcze Burnout?Kolejny dowód,że grafa w jakiś tam sposób wpływa na grywalność.
Slasz
No wplywa a w tym wypadku nawet bardzo bo ta gierka ma wspaniala grafike. Mi tam calkowicie starczy tryb na dwoch i tak bede dlugo cioral pewnie sam a multi bedzie milym przedluzeniem rozrywki.
2razyjot
Widzialem 3 trailery z "B-3", do tego nalezy doliczyc przejazd jednej z tras na "Hyperze" i ...

Wyglada na to, ze w kwestii grafiozy zmieni sie niewiele tzn.: nie sadze, ze PS2 pociagnie mocniejsza jakosc bez odbicia na predkosci animacji. To, co wazne dla wytrawnych fanow "palenia kapcioszkow" - jeszcze wieksze predkosci (na dopalce jest szyyyyyyybkooooo), dopakowane trasy (zakrety, ostre scinanie), poprawione kolizje (przywalisz w samochod wiozacy drewno czy tez beczki i ziuuuuuuuuuuuum - wysypuje sie to wszystko na ulice), powraca tryb poscigu - ponownie wcielisz sie w kierowce samochodu policyjnego i zatrzymasz kilku pedzacych na zlamanie karku pajacy. Nic mi nie wiadomo o licencji na fury (z drugiej strony komu to potrzebne? Niech wiecej kasy wpakuja chociazby w lepszy soundtrack, ja chce sie scigac a nie spuszczac na widok napisu "Ferrari", huh!) ...

Czekam na "bi-fri" jak na to, ze moja mamuska powroci z zakupow i podrzuci mi paczke fajek - jak czlowiek za dlugo nie pali ... Sami wiecie ... Wziiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuum, bruuuuuuuuuum, burnout piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzg ...
Diabeu
icon_twisted.gif mnie najbardziej kręci to że wreszcie jest szansa na konkretną walkę z przeciwnikami na trasie, bo w b2 to było słabo z tym, ścigałem się sam z sobą kurde - a ja chcę kwiku rwanej blachy i grzechotu tłuczonego szkła na asfalcie podczas przepychanki pod prąd icon_twisted.gif
palo
a są na internecie filmiki dobrej jakości ? bo mam dwa z gametrailers, ale one są słabe ...
2razyjot
a są na internecie filmiki dobrej jakości ? bo mam dwa z gametrailers, ale one są słabe ...

Jak filmiki biore to jedynie z gamershell.com, badz z kaAzaa (masa rarytasow). Wracajac do Twojego zapytania - jakosc filmow jest raczej nedzna, podobnie na Hyperze, gdzie juz jest nieco lepiej. Aczkolwiek zajzyj na gamershell - IMO najlepsza strona do filmow/dem i PELNYCH LEGALNYCH GIER (zagrywam sie w "Hidden & Dangerous: DeLuxe").
Slasz
wujaszek: co do policji to chyba sie mylisz ja gdzies wyczytalem ze ma wlasnie wogole zniknac policja...ale nie wiem trzeba bedzie poszperac w jakis zrodlach....predkosc urywa leb..animacja plynna...bardzo mi sie podoba moment na jednym filmiku jak typ przywala w ciezrowke robi sie straszne zamieszanie na jezdni a drugi wjezdza w betonowa przybudowke i wybucha mu samochod, wybuchow w B2 nie bylo ale widac postanowoli to zmienic icon_twisted.gif
palo
no, to jest dobty patent, a jakby taka cysterna (pipi)ła :wink: już we wrześniu gierka wpadnie w moje łapska i jak tutaj się zacząć uczyć, skoro na początku roku rzucają takie kłody pod nogi icon_twisted.gif
2razyjot
wujaszek: co do policji to chyba sie mylisz ja gdzies wyczytalem ze ma wlasnie wogole zniknac policja...

Wedlug prezentacji na "Hyperze" tryb poscigowy bedzie zaimpletowany, jak poprzednim razem. Swoja droga mogliby go rozwinac, jakas kolczatka ... sam nie wiem!

No i chce tryb "Crash" dla nawet 4 osob na raz! icon_twisted.gif
Slasz
A to nie wiem bo nie widzialem. Ale czytalem ze maja z tego zrezygnowac. No ale moze im sie odmienilo nie wiadomo, mi to nie przeszkadza czy bedzie policja czy jej nie bedzie biggrin.gif
dante2003
Nie jestem pewien, ale na Hyperze dali filmik z B2. Widzialem filmiki z B3 z gametrailers.com i gra wyglądala inaczej niż na Hyperze.
Slasz
No ja nie moge porownac bo takto bym odrazu zobaczyl, ja widzialem filmiki tylko w necie, wiec nie wiem co na Hyperze bylo, ale moze rzeczywiscie bylo B2 bo w B3 ma przeciez nie byc tej chloernej policji :wink:
2razyjot
No ja nie moge porownac bo takto bym odrazu zobaczyl, ja widzialem filmiki tylko w necie, wiec nie wiem co na Hyperze bylo, ale moze rzeczywiscie bylo B2 bo w B3 ma przeciez nie byc tej chloernej policji :wink:

OK, moj blad - zwracam honor. Wedlug slow osoby, ktora pisala raport z "E3" rzeczywiscie wylecial tryb "poscigu".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.