Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawy techniczne.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2
Trzcina
Jak mowilem skasuje posty dot. 'konursu' i beda sie toczyly dalej swoim zyciem, jak tylko skonczymy zabawe ;) Zyja jako zupelnie osobna sprawa.
rekin
Pomysl z nowymi rangami uważam za poroniony. Pytania zadane przez Trzcine równie dobrze można zadać na innym forum dot. RPG i tam otrzymać gotową odpowiedz. Ba, nawet można pokusić się o zadanie ich na forum obcojęzycznym.
Sam pomysl jest dobry, ale uważam, ża sama satysfakcja z faktu, iż jest się najlepszym powinna wystarczyć.
Trzcina
Pytania beda zmieniane co 2 dni... wiec watpie zeby kotkolwiek zdazyl je zadac uzyskac odpowiedz i napisac ja tutaj... anyway na razie jeden przeciw i 2 za ;)
Watari
Za Za.... toczylem sie.... smile.gif
Pablo
Spoko Trzcina, masz moja pełną aprobatę. Szczególnie, jeśli pytania seryjnie sa ułożone w antyfakowy sposób.
Trzcina
Ok to zakladamy to calosc bedzie startowac jutro. Jak tylko ustale z Pablem ile pytan i wybierzemy te sensowne (o ile damy rade to dzisiaj zrobic ;] ) Ja sadze ze 16 pytan bedzie ok. Mamy cztery tytuly FF7, FF8, FF9 i FFX. Wiec wyjdzie po cztery z kazdej kategorii. KAzdy bedzie mial rowne szanse (o ile sie zna) jeden jest mocniejszy w FF8 inny w FFX bedzie mogl nadrobic. Jak wspominalem odpowiedzi do mnie na PM, opcjonalnie do Pabla, jesli bedzie mial czas (on niestety nie moze byc na forum tak czesto jak jak :/ )

Ranking dam na samym koncu, zeby kazdy mial motywacje do zgadywania az do konca. To by bylo tyle temat zaloze dzisiaj z pseudoregulaminem. Zeby nikt nei mowil ze 'nie doczytal'.
Ged
Ok to zakladamy to calosc bedzie startowac jutro. Jak tylko ustale z Pablem ile pytan i wybierzemy te sensowne (o ile damy rade to dzisiaj zrobic ;] ) Ja sadze ze 16 pytan bedzie ok. Mamy cztery tytuly FF7, FF8, FF9 i FFX. Wiec wyjdzie po cztery z kazdej kategorii. KAzdy bedzie mial rowne szanse (o ile sie zna) jeden jest mocniejszy w FF8 inny w FFX bedzie mogl nadrobic. Jak wspominalem odpowiedzi do mnie na PM, opcjonalnie do Pabla, jesli bedzie mial czas (on niestety nie moze byc na forum tak czesto jak jak confused.gif

Ranking dam na samym koncu, zeby kazdy mial motywacje do zgadywania az do konca. To by bylo tyle temat zaloze dzisiaj z pseudoregulaminem. Zeby nikt nei mowil ze 'nie doczytal'.

Whatever... I tak ktoś z FME wygra... icon_twisted.gif
Trzcina
Jednak nei wygral nikt z FME :>

Ok do rzeczy. Jak pewne zauwazylyscie pojawil sie nowy mod :) Traktujcie go powaznie, a on niech nie pozwoli sobie w kaze dmuchac :> To tyle ;)
Ozi
Słyszą...? No to słuchać Trzciny! smile.gif
yab
Gratuluje Ozi.
wsm
proponuje odczepic przynajmniej temat 'Legend of legaia', zawsze to kilka pikseli mniej do przewijania ;p
Ozi
Mały komunikacik odnosnie wszystkich Trivii - odgórnie sie ustala, że czas na zadanie pytania po tym jak się poprawnie odpowie to 4 dni.

[size=28]4 dni !

Wszelkie pytania zadane wcześniej przez inne osoby - "bo nie zadawał... sad.gif " - bedą kasowane bez podania przyczyny. Wszelkie odpowiedzi na te pytania również.

Zastosować się. biggrin.gif
Trzcina
Ok wrocilem po 2 tygodniach, wiec znow mozecie oczekiwac zlosliwmych komentarzy, kasowania postow i takich tam ;]

Nie chce mi sie czyatc tego co bylo przez ten czas, wiec kazdy kto pisal glupoty i Ozi tego nie zobaczyl, ma po prostu farta.

I'm back ;}
Trzcina
No coz... wieksza ilosc ludzi sprawia ze i do naszego kacika wchodza ludzie ktorzy wejsc nie powinni. Nie chcac robic z naszego forum wyalienowanej grupy, nie uczynie jej forum zamknietym... Niemniej jednak, zrobie liste ludzi ktorzy nie powinni tutaj pisac, z powodu bardzo prostego, restrykcje beda surowe. Na pierwszy ogien idzie... jeden z ostatnich orlow forum PE. Update w pierwszym poscie.

Tak na marginesie, jesli takich wyrzutkow bedzie wiecej to chyba zsrobie osobny temat... Poki co nie widze takiej potrzeby ;]

Btw2... jezeli komus sie nie podoba odseparowywanie pojedynczych ludzi, to tutaj ma miejsce zeby napisac dlaczego i czy ma lepszy pomysl.
Trzcina
Jak zapewne zauwazylyscie zostalo dodane nowe forum. Przenieslismy tam calosc trivii, byc moze przeniesiemy tam cos jeszcze (ale watpie w to) jesli macie ochote dalej sie bawic w zgadywanie to robcie to wlasnie tam. :)
yab
Mozna poodklejac te tematy w trivii ;]. Jest ich tylko pare w sumie, kazdy szybko znajdzie.
Got_Reload
a ja mam takie pytanko kto tutaj moze zmienic nazwe tematu tzn kto tu jest administratorem czy cos kolo tego

bo zmienili mi nazwe;/tematu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.