Trzcina
28 01 2004, 21:12
Jak mowilem skasuje posty dot. 'konursu' i beda sie toczyly dalej swoim zyciem, jak tylko skonczymy zabawe ;) Zyja jako zupelnie osobna sprawa.
Pomysl z nowymi rangami uważam za poroniony. Pytania zadane przez Trzcine równie dobrze można zadać na innym forum dot. RPG i tam otrzymać gotową odpowiedz. Ba, nawet można pokusić się o zadanie ich na forum obcojęzycznym.
Sam pomysl jest dobry, ale uważam, ża sama satysfakcja z faktu, iż jest się najlepszym powinna wystarczyć.
Trzcina
28 01 2004, 21:35
Pytania beda zmieniane co 2 dni... wiec watpie zeby kotkolwiek zdazyl je zadac uzyskac odpowiedz i napisac ja tutaj... anyway na razie jeden przeciw i 2 za ;)
Za Za.... toczylem sie....
Spoko Trzcina, masz moja pełną aprobatę. Szczególnie, jeśli pytania seryjnie sa ułożone w antyfakowy sposób.
Trzcina
28 01 2004, 23:49
Ok to zakladamy to calosc bedzie startowac jutro. Jak tylko ustale z Pablem ile pytan i wybierzemy te sensowne (o ile damy rade to dzisiaj zrobic ;] ) Ja sadze ze 16 pytan bedzie ok. Mamy cztery tytuly FF7, FF8, FF9 i FFX. Wiec wyjdzie po cztery z kazdej kategorii. KAzdy bedzie mial rowne szanse (o ile sie zna) jeden jest mocniejszy w FF8 inny w FFX bedzie mogl nadrobic. Jak wspominalem odpowiedzi do mnie na PM, opcjonalnie do Pabla, jesli bedzie mial czas (on niestety nie moze byc na forum tak czesto jak jak :/ )
Ranking dam na samym koncu, zeby kazdy mial motywacje do zgadywania az do konca. To by bylo tyle temat zaloze dzisiaj z pseudoregulaminem. Zeby nikt nei mowil ze 'nie doczytal'.
Ok to zakladamy to calosc bedzie startowac jutro. Jak tylko ustale z Pablem ile pytan i wybierzemy te sensowne (o ile damy rade to dzisiaj zrobic ;] ) Ja sadze ze 16 pytan bedzie ok. Mamy cztery tytuly FF7, FF8, FF9 i FFX. Wiec wyjdzie po cztery z kazdej kategorii. KAzdy bedzie mial rowne szanse (o ile sie zna) jeden jest mocniejszy w FF8 inny w FFX bedzie mogl nadrobic. Jak wspominalem odpowiedzi do mnie na PM, opcjonalnie do Pabla, jesli bedzie mial czas (on niestety nie moze byc na forum tak czesto jak jak

)
Ranking dam na samym koncu, zeby kazdy mial motywacje do zgadywania az do konca. To by bylo tyle temat zaloze dzisiaj z pseudoregulaminem. Zeby nikt nei mowil ze 'nie doczytal'.
Whatever... I tak ktoś z FME wygra...
Trzcina
29 03 2004, 21:58
Jednak nei wygral nikt z FME :>
Ok do rzeczy. Jak pewne zauwazylyscie pojawil sie nowy mod :) Traktujcie go powaznie, a on niech nie pozwoli sobie w kaze dmuchac :> To tyle ;)
Słyszą...? No to słuchać Trzciny!
proponuje odczepic przynajmniej temat 'Legend of legaia', zawsze to kilka pikseli mniej do przewijania ;p
Mały komunikacik odnosnie wszystkich Trivii - odgórnie sie ustala, że czas na zadanie pytania po tym jak się poprawnie odpowie to 4 dni.
[size=28]4 dni !
Wszelkie pytania zadane wcześniej przez inne osoby - "bo nie zadawał...

" - bedą kasowane bez podania przyczyny. Wszelkie odpowiedzi na te pytania również.
Zastosować się.
Trzcina
27 07 2004, 23:02
Ok wrocilem po 2 tygodniach, wiec znow mozecie oczekiwac zlosliwmych komentarzy, kasowania postow i takich tam ;]
Nie chce mi sie czyatc tego co bylo przez ten czas, wiec kazdy kto pisal glupoty i Ozi tego nie zobaczyl, ma po prostu farta.
I'm back ;}
Trzcina
15 08 2004, 10:44
No coz... wieksza ilosc ludzi sprawia ze i do naszego kacika wchodza ludzie ktorzy wejsc nie powinni. Nie chcac robic z naszego forum wyalienowanej grupy, nie uczynie jej forum zamknietym... Niemniej jednak, zrobie liste ludzi ktorzy nie powinni tutaj pisac, z powodu bardzo prostego, restrykcje beda surowe. Na pierwszy ogien idzie... jeden z ostatnich orlow forum PE. Update w pierwszym poscie.
Tak na marginesie, jesli takich wyrzutkow bedzie wiecej to chyba zsrobie osobny temat... Poki co nie widze takiej potrzeby ;]
Btw2... jezeli komus sie nie podoba odseparowywanie pojedynczych ludzi, to tutaj ma miejsce zeby napisac dlaczego i czy ma lepszy pomysl.
Trzcina
31 12 2004, 13:27
Jak zapewne zauwazylyscie zostalo dodane nowe forum. Przenieslismy tam calosc trivii, byc moze przeniesiemy tam cos jeszcze (ale watpie w to) jesli macie ochote dalej sie bawic w zgadywanie to robcie to wlasnie tam. :)
Mozna poodklejac te tematy w trivii ;]. Jest ich tylko pare w sumie, kazdy szybko znajdzie.
Got_Reload
17 11 2005, 20:28
a ja mam takie pytanko kto tutaj moze zmienic nazwe tematu tzn kto tu jest administratorem czy cos kolo tego
bo zmienili mi nazwe;/tematu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.