Nowa Castlevania na DS'a już się ukazała i jak na razie zbiera bardzo dobre oceny w necie:
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/930294.aspJa nie zabrałem się jeszcze nawet za ponoć świetne Dawn of Sorrow, więc PoR póki co mnie nie interesuje - nie zmienia to jednak faktu, że wiele wskazuje na to, że DS dostał właśnie kolejnego must-have'a

.
WESKER-DARK LIFE
2 12 2006, 12:17
Dawn of Sorrow jest świetne, fajne wykorzystanioe Touch Screena i Filing z grania (zawsze Castelavanie miały to coś) a najnowsza wcale nie ustępuje a nawet przebija pierwszą na DS a więc kolejny Must Have, ja narazie czekam na Zeldę Phantom
Grałes już w Portrait of Ruin że możesz napisać że lepsza od poprzedniczki? Czy posiłkujesz się tylko opiniami w necie

?
WESKER-DARK LIFE
3 12 2006, 13:41
Posiłkuję się opiniami i tym że miałem Dawn of Sorow i wiem co to znaczy Castelvania na DS'ie

ale to tylko moja opinia
ja ukonczylem na maxa DS i czekam na POR ktory juz niedlugo bedzie mial premiere

, grywalem w wersje Japonska ale chcialem sobie spoc zabawy krzaczkami oraz tym ze gra sie czesto zawieszala
Prime Hunter
30 12 2006, 22:16
Wie może ktoś gdzie można ją już kupić? Jak nie w Polsce to najlepiej w Anglii...
http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=2912co prawda to wersja US ale jezeli chodzi o NDS to nie ma to znaczenia
no wiadomo trzeba posiadac jeszcze karte platnicza ktora mozna placic za zakupy w sklepach internetowych
przepraszam ale pod tym linkiem znajduje sie juz cos innego proponuje samemu przeszukac dvdcrave wczoraj wieczorem mieli na stanie jeszcze 10 castlevani dzis rano jak sprawdzalem zostala tylko jedna takze towar schodzi jak cieple buleczki chyba musi byc na prawde niezla
Zastanawiam się, jak długo Konami ma zamiar ciągnąć taki image Castlevanii. Od czasu Symhpony of the Night, najlepszej części, każda Castlevania w 3D okazywała się porażką, a odsłony na handheldy były gitne.
Ale ile można, części na GBA były w zasadzie bardzo podobne, w DoS też nie wprowadzono nic zbyt fajnego, a teraz czytam, że PoR również nie ma świeżych patentów. Ja rozumiem, że każdy wydawca musi mieć "swojego PES-a", który będzie wychodzić co rok i się dobrze sprzedawać, ale mogliby pomyśleć chociaż nad jakimś ciekawszym wykorzystaniem możliwości DS-a.
Anyway PoR jest świetny , trzyma poziom DoS'a

hmm a nowych patentów w odniesieniu do poprzedniej części jest dość sporo sporo ...
raczej malo, nowe umiejetnosci, 2 osoby, malo nowych potworkow, itd
pawelgr5
20 07 2007, 14:58
Mało nowych potworów?? Przecież zawsze sporo się powtarza. Powinieneś to wiedzieć jeżeli jesteś fanem całej serii.