Witam.
Nie znalazlem tematu poswieconego tej grze wiec postanowilem takowy zalozyc poniewaz uwazam ,ze tytul jest tego grzechu wart.
Moze troche wczesnie ale sa i tak tematy o grach o ktorych wiadomo jeszcze mniej

.
Gra w ktorej glowny nacisk polozony jest na kooperacje to pewnego rodzaju nowosc ,przynajmniej ja o takim czyms nie slyszalem a tym bardziej jest to ewenement poniewaz ta nowosc pochodzi od EA ktore jak wiadomo zbyt innowacyjne ostatnimi czasy nie jest.
Moim osobistym zdaniem produkcja ta - pod warunkiem ,ze panowie z EA nie popelnia zadnego wiekszego bledu oraz zastosuja w skonczonym kodzie wiekszosc z pomyslow o ktorych tyle mowia - bedzie mogla smialo konkurowac z dotychczasowym hitem jakim jest niewatpliwie Gears of War.
Uwazam ,ze Army of Two ma wszystko to co posiada GoW plus jeszcze wiecej.
Chodzi mi tu glownie o pewna innowacyjnosc i zastosowanie wielu ciekawych patentow ktore opieraja sie glownie na taktycznej wspolpracy miedzy dwoma graczami.(patrz trailer)
Jak mozna zauwazyc na dotychczasowych trailerach gra wyglada naprawde dobrze i o ile taki sam stan osiagnie w ostatecznej fazie to bedzie naprawde milo

.
Nie wiem jak wam ale mi ten pomysl bardzo sie podoba i juz nie moge sie doczekac az zasiade z kims do tej gry.IMHO szykuje sie naprawde ciekawa rzeź

.
Trailer 1 HD (rzekomo z elementami in game) -
TRAILER 1 HDTrailer 1 (rzekomo z elementami in game)-
TRAILER 1Trailer 2 HD -
TRAILER 2 HDTrailer 2 -
TRAILER 2
Lord Tidek
3 12 2006, 02:18
heh tez chciałem załorzyć temat o tej gierce ale co tam

, mnie ona osobiście ciekawi bardzo z ta cała kooperacją itp jednak boje się że EA zbytnoi się nie przyłorzy do tej gry. Szczerze mówiąc mam nadzieje że część programistów działała przy takich time spliters bo tam była fajna kooperacja

a teraz moga rozwinąc skrzydła
Jak na moje kulawe oko to ten 1 trailer jest w całości "in-game". Dwuosobowa armia brzmi nieźle, ale fakt że wydawcą jest EA jakoś mnie nie nastawia zbyt optymistycznie. Na Xbox Live! jak dla mnie gwarantowany beściak.
widze wszyscy mamy te same zastrzezenia " EA "

Trzeba jednak zacisnac zeby i liczyc na to ,ze tym razem przyloza sie troche bardziej.Moim zdaniem sa na to szanse poniewaz to bedzie pierwsza czesc serii i zapewne beda chcieli zachecic graczy w jakis sposob.Oczywiscie nie slyszalem o tym ,ze ma byc kontynuacja lecz znajac EA mysle ,ze taka wlasnie bedzie ich taktyka

i predzej czy pozniej zobaczymy kontynuacje.
Matriks_1111
3 12 2006, 13:29
Po obejrzeniu trailerów stwierdzam, że jeżeli EA nie da ciała, to będziemy mieć naprawdę bardzo dobrą grę, która może zagrozić niejednemu czołowemu tytułowi na X'a
Gra sie zapowiada mega ciekawie

szczegolnie co-op kreci i ladna grafika, tak jak i wy obawiam sie wlasnie o EA ale nawet i slepej kurze trafia sie ziarno
Wiadomo coś o dacie premiery?
Mastah27
22 12 2006, 19:39
Wersja na PS3 zapowiedziana jest na drugi kwartał 2007, na X360 wiadomo, że gra wyląduje gdzieś w przyszłym roku (i tak pewnie ukażą się w podobnym terminie).
Wielka szkoda, liczyłem po cichu, że wyjdzie jakoś w styczniu - lutym
Mam wrazenie ze mozemy liczyc na kolejny hit,ala GoW.
Prime Hunter
23 12 2006, 02:07
Kooperacja przez całą gre? kooperacja z innym graczem główną zaletą gry?
Jak dla mnie to prawie murowany hit
Matriks_1111
23 12 2006, 11:14
To zależeć będzie jeszcze od tego, kim będzie drugi gracz

No i jak poradzą sobie z AI kompana, jeżeli będziemy grali offline, bo taka możliwość będzie na 100%
Prime Hunter
15 02 2007, 20:40
Słyszałem, że ale inteligencja komputera ma być podobno świetna. Co do znalezienia kompana, to też nie jest raczej duży problem
Tak wiem, nie ma to jak szybka odpowiedź
Nowy Trailer "Team work" !!!!
Moim zdaniem te mechanizmy prezentuja sie swietnie !!
Teamwork HD
http://www.gametrailers.com/player.php?id=17718&type=movTeamwork
http://www.gametrailers.com/player.php?id=17719&type=wmv"who do you think you are fuc## McGyver"
Piechol_Jr
13 03 2007, 17:05
Zapowiada sie ega ciekawie... tylko kiedy ma to wyjsc...?
Lord Tidek
13 03 2007, 21:34
CYTAT(Owiec @ 13 03 2007, 19:07)

A to dziwne, z tego wynika że my dostaniemy gre szybciej niż US, a to naprawde rzadkośc
I tak mnie tylko zastanawai jedna kwestia, skad ja wezmekase na te wszystkie gry
Nie wiem czy mozna mowic o oficjalnej dacie, bo rozne zrodla podaja roznie.
Najwczesniejsza podaje Wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Army_of_two
OMG !!! Looknijcie:
http://www.gametrailers.com/player/21444.html ale to będzie CRAP !!! A tak czekałem na tą grę...
Matriks_1111
11 07 2007, 23:37
Gameplay a'la Gears of War, wzbogacony o możliwości kooperacyjne... Ta gra ma potencjał i jeśli tylko zostanie odpowiednio przez EA wykorzystany, może być naprawdę bardzo dobry shooter. IMO trochę za bardzo przesadzasz popiol
Ale sami przyznacie ze nie tak to mialo wygladac
Chodzi o oprawę? Cóż, ta gra od początku nie wyglądała lepiej niż na "targowym" trailerze, więc i nie stanowi to dla mnie zaskoczenia

...
Meanthord
12 07 2007, 12:04
Nie wiem o co chodzi, gra wyglada dokladnie tak samo jak na pierwszych trailerach i zapowiada sie na multiplayerowego killera. Oby wyszla jak najszybciej :-).
nie no ten filmik od @matriksa już faktycznie trochę lepszy, tylko ta jakość odstrasza... ale w tym filmiku co ja dałem to nie podoba mi się fizyka strzelania, ładujesz w gościa parę magazynków, a ten nic, dziwny celownik, w ogóle bohater biega jak pokraka jakieś dziwaczne takie to, mam nadzieję, że wypuszczą demko przed pełna wersją, bo jeszcze całkiem nie przekreśliłem tego tytułu
mam podobne odczucia co popiol zwlaszcza jesli chodzi o ruchy postaci i ten kiczowaty hud.Ogolnie inaczej sobie to wyobrazalem mam nadzieje ,ze sie myle i nie bedzie to kiczowato crapowaty shooterek
Trailery nastrajały klimatem, a wyszło...tragicznie =/ Z tego filmiku gra wygląda ubogo graficznie i tych mechanizmów nie widac. Tylko strzelanie a'la gears of war, tylko nie ma porównania co do wykonania. Jak dla mnie jeden z najwiekszych zawodów tego roku =/
W sumie Army of Two bedzie sie tylko opierać na co - op. I bardzo dobrze. Spodziewam sie dośc dużej interkacji między duetem a otoczeniem jak i na sposobach wykorzystywania umiejętności duetu, ciekawe taktyki i takie tam. No i jeżeli rozmowy między bohaterami nie będą ocenzurowane jak w trailerach, bo będzie to niezły smaczek dla ludzi, któzy znają angielski np tekst z trailera nr2 gdzie pada tekst po oderwaniu drzwi "Co ty jesteś pierd...ny MacGyver?" Myśle, że takie komenatrze poczynań bohaterów, sprzeczki między nimi i ogólnie ten klimat będzie największym plusem choć nie dla wszytskich.
Nowy... calkiem fajny filmik z gameplay
http://www.gametrailers.com/player/24546.htmlDziwna jest tylko ta transparentnosc bohatera i sama koncowka ze zmartwychwstaniem

Poza tym wyglada porzadnie i moze to byc kawalek niezlej gierki
Lord Tidek
6 09 2007, 14:28
CYTAT(the_m @ 6 09 2007, 14:03)

Dziwna jest tylko ta transparentnosc bohatera i sama koncowka ze zmartwychwstaniem

Ale wiesz że on wcale nie umarł, tylko udawał na
tym filmiku pojawia sie przycisk "udaj śmierć"
Nie zwrocilem uwagi na komendy pojawiajace sie u dolu ekranu - swoja droga zmyslny bajer z ta smiercia
Matriks_1111
7 09 2007, 08:56
Tak jak zmyślne jest, że potem podszedł koleś, żeby go dobić i sprzedał mu magazynek w korpus - przeżył, bo to trick? Śmieszne...
liczylem na ta gre ale mam coraz wieksze obawy, ze bedzie to crap nad crapy
Jest "nowy" trailer na
GameTrailersRaczej jest to mix gameplayu z podkladem muzycznym. Wlasciwie nic nowego
Mastah27
12 09 2007, 10:33
Meanthord
9 10 2007, 21:24
Kurde, przesuneli premiere na sam koniec listopada ;(.
Master_Lukas
9 10 2007, 22:02
CYTAT(Meanthord @ 9 10 2007, 22:24)

Kurde, przesuneli premiere na sam koniec listopada ;(.
I bardzo dobrze, bo nie wygladalo to za dobrze.
Meanthord
9 10 2007, 22:06
Jasne, w 2 tyg. zmienia engine

. Co konkretnie nie wygladalo za dobrze? Poki co gra jest dokladnie taka, jaka zapowiadali od samego poczatku. Chyba, ze spodziewales sie symulatora koparki

.
Master_Lukas
10 10 2007, 00:43
Postacie ruszaja sie jakos sztywnie, A.I. nie wygladalo za dobrze, grafika nienajlepsza. Chce zagrac w ta gierke ale wole jak ja dopracuja niz maja wypuscic jakiegos crapa. Widocznie maja powod zeby przesunac premiere.
Powalil mnie patent z udawaniem smierci. Na jednym filmiku gracz robi ten patent, podbiega przeciwnik, pakuje serie z karabinu, a nasz bohater, jak gdyby nigdy nic, wstaje i walczy dalej.
Poczekajmy na demko, moze wyjdzie.
Czy w tej grze jest jakiś singiel player, czy tylko ukierunkowana jest na co-pa?
jest, singiel to coop z konsolą po prostu
Tak, tak, o to mi chodziło, czyli podobnie jak w GRAW-ie. Dzięki.
Premiera opóźniona na 2008, a recka w PE już jest. WTF? Czyżby EA niezbyt jest zadowolone z obecnego kształtu tego tytułu?
http://polygamia.pl/army-of-two-opoznione
Gooralesko
23 10 2007, 00:07
EA powinno byc niezadowolone bo jak na razie gra wygląda kaszaniasto. Na pewno nie sprzedałaby się w takich ilościach jakby chciała EA.
Meanthord
23 10 2007, 06:59
Ja (pipi)e, ale lipa

. Zonk... wielka szkoda.
W sumie dobrze się stało. Goście grę maksymalnie dopieszczą, a my na listopad i tak mamy już za dużo premier wartych kupienia (Assesins, Simpsoni, Brother..., Mass Efect)
SpideyPL
24 10 2007, 09:08
Czyli trzeba będzie w PSXE jeszcze raz zamieścić reckę, tym razem jednak opartą na wersji sklepowej

Choć pewnie i tak część czytelników się już zniechęciło.
Arekcore
24 10 2007, 09:20
też mi się wydaje że dobrze się stało, obecnie jest dużo premier , zaraz też okres przed świąteczny to już wogóle będzie hardcore, myśle że tytuł jest na tyle ciekawy że lepiej nich go dopracują
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.