Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z odtwarzaniem filmow
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Shimizu
Problem tkwi w tym ze po reinstalacji windowsa jak instaluje kodeki i pruboje odpalic filma to win zaczyna swirowac i uzycie procesora wzrasta do 100% i nic nie moge zrobic tylko res confused.gif macie moze jakies sugestie jak to naprawic ?? bede wdzieczny, cya rolleyes.gif
Cerb
Sproboj odinstalowac kodeki ktorych teraz uzywasz, dla pewnosci wyszukaj w systemie wszystkich plikow *.ax - wpisz to w okno wyszkiwania i usun wszystkie pliki z tym rozszezeniem, pozniej restart i zainstaluj jakiegosc kodek paka typu KLM, SLD. Ewentualnie zaktualizuj tego ktorego uzywasz obecnie.
Damian_v
CYTAT(Shimizu @ 3 12 2006, 14:27) *
Problem tkwi w tym ze po reinstalacji windowsa jak instaluje kodeki i pruboje odpalic filma to win zaczyna swirowac i uzycie procesora wzrasta do 100% i nic nie moge zrobic tylko res confused.gif macie moze jakies sugestie jak to naprawic ?? bede wdzieczny, cya rolleyes.gif

Sproboj Sciagnac Nowe Kodeki hyh.gif jak COs znajde dam link ;D
Labik
Zainstaluj jeszcze raz.

edit: chodzi mi o winde
alienator
kwik, jak już odświeżyłeś temat, to skorzystam też.

mam taki sam problem, tylko że u mnie pojawia się tylko i wyłącznie przy uzywaniu SubEdit Playera O_o
allpayer i wmp śmiga elegancko, a SEP muli całego kompa (użycie procka 100%, prawie nie reaguje)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.