Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SSX Blur
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Afroman
Gra z całą pewnością warta uwagi. Narazie niewiele info ale za to trailer na którym nowy SSX przedstawia się naprawde zacnie. Warto dodać że jest to kolejny exclusive na nową konsole nintendo.

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3021
Blim
Taki "exclusive" to żadny exclusive, z tego co widzę trasy będą dokładnie te same co były w SSX On Tour a wcześniej w SSX3. Ale to EA, czego można się spodziewać? dry.gif
Paczek
super wyglada ta gierka smile.gif narazie bedzie trzeba pograc w THPS downhill
szczurek
Grafika mi pasuje. Nie pasuje mi jednak dizajn chłopka na desce [za bardzo przypomina "Mii'sa"] oraz sporawe wskaźniki [pewnie się przyzwyczaję].

No i jestem arcyciekawy jak wyjdzie sterowanie. Na filmiku możemy zobaczyć, że koleś wali Monster Trick'a bez większych trudności, co zbyt dobrze nie wróży...
chrno-x
Tylko też można założyć że gra naprawde dpbry betatester który się mógł długo przygotowywać do tego smile.gif mi się bardzo podoba SSX Blur jest naprawde spoko, a to co się szczurkowi nie podoba mi sięakurat podoba, nie wiem czemu ale ten chłopek jest ok biggrin.gif
Sarge
QUOTE(Blim @ 7 12 2006, 12:43) *

Taki "exclusive" to żadny exclusive, z tego co widzę trasy będą dokładnie te same co były w SSX On Tour a wcześniej w SSX3. Ale to EA, czego można się spodziewać? dry.gif

Mam nadzieję że to nie będą tylko kopie tras z poprzednich części, bo jak tak to te SSX Blur traci w moich oczach bardzo...
kaka
ta trasa co jest na trailerze byla w ssx on tour na psp a skoro byla na psp to znaczy ze byla tez w ssx3 na ngc i ciekawe tylko czy bedzie w tej grze po kilka tras z kazdego ssxa czy ida juz na latwizne i to bedzie ssx3 pod inna nazwa
chrno-x
Ja uważam że nawet jeśli by dali po kilka tras z każdego SSX'a to i by je ulepszyli to już by było spoko biggrin.gif tak samo jest przecież w MK DS i nikt nie narzeka.
jiloo
QUOTE(szczurek @ 7 12 2006, 21:42) *

Grafika mi pasuje. Nie pasuje mi jednak dizajn chłopka na desce [za bardzo przypomina "Mii'sa"]

a dla mnie to wlasnie jeden z atutow. skoro juz Nintendo wprowadzilo Mii to fajnie, ze chca to wykorzystywac w grach.
szczerze mowiac na poczatku bylem strasznie sceptycznie nastwiony do pomyslu z Mii. uwazalem to za zbedny dodatek. teraz z moja dziewczyna (a w sumie glownia ona) tworzymy wszystkich naszych przyjaciol, albo rozkminiamy - a jakby zrobic Giertycha?
uwazam wiec, ze pomysl z wykorzystaniem Mii jest trafiony idealnie.

a co do tras - jesli sa takie same jak w SSX on Tour to dla mnie dobrze, bo na SSXoT sie nie skusilem, to teraz pogram sobie.
szczurek
QUOTE(jakiś kolo @ forum neogaf)
I'm just a little bitter right now after reading EGM's SSX Blur preview, where it says the game is a remix of old SSX tracks with the wii controller. Give me a brand new game with the new controller jerkies!

Niektorym sie nie spodoba.... Ja tam i tak to łykne;] Tylko niech sterowania nie spieprzą
szczurek
cała masa nowych screenow

http://www.swiatn.pl/index.php?mode=4&nr=472

Górę poznaję, ale już np tej trasy z "rulonami" nad drogą już nie. Była w SSX4/Tricky? Graficznie to poziom SSX3 + lepsze oświetlenie, tylko te ząbki na chłopku są straszne...

Czcionka do bani;f
Blim
Raczej na pewno była, w najlepszym przypadku parę elementów dodali, coś poprzestawiali. Ale ręki odciąć sobie nie dam.
Bandi
Co do tras - wypada trochę pozmieniać. Myslę, żednak, że nie są one najistotniejsze tylko to, jak będzie się grało na Wii-Mote i czy gra zyska "niekończący się" gameplay.

Recenzja boon-a:
http://wii-mote.net/zapowiedz_6.html

HunterX
Nie byłem tak do końca przekonany do tej gry, w sumie w poprzednie części nie grałem, a recenzja z GameTrailers pozostawiła mieszane uczucia... ALE oferta na Allegro 3xA, folia za 80 zł z przesyłką przekonała mnie. wink.gif Zobaczymy, zobaczymy.

PS. Musiałem się pochwalić jaką okazję wyczaiłem. xD
Seph
Ja kupilem na allegro za 60zl smile.gif Nikt nie licytowal

A gierka przyjemna, fajnie sie gra w przerwach miedzy czyms innych, ale ogolnie bez szalu biggrin.gif
HunterX
No bo w sumie jak patrzyłem na oceny to mimo wszystko najsłabszy SSX. Wii głównie kupiłem dla wielkich hitów, no ale jak niezła gra się trafiła, i to za małe pieniądze, to w sumie warto kupić. I na półce będzie ładnie wyglądać. laugh.gif

Ciekawe jak to sterowanie wypadnie, ale chyba nie będzie źle.
Seph
Nunchakiem skrecasz Wiilotem robisz tricki, troche ubogie bo mozesz machac albo do gory albo na boki smile.gif, ale jezdzi sie fajnie, jak jeszcze sam jezdzisz na snowboardzie to juz calkiem zajawka smile.gif
Kroolik
Tylko dodaj, że strowania trzeba się nauczyć. Z początku jest ciężko, później też nie łatwo. Jednak granie na padzie było IMO lepsze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.