Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DC FANS.
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
piNiEk
Wiecie może co się stało ze stronką www.dcfans.prv.pl (dreamcast.tivi.pl)? Majk przestał ją prowadzić? Bo miałem dość długą przerwę i się trochę zdziwiłem, bo było tam mnóstwo przydatnych rzeczy.

Radzik
Powiedzmy to sobie szczerze M@jk olał stronę DCfans i nie zanosi się na to aby powróciła (ahh ten next-geny) tak więc zapomnij o niej. Jeśli szukasz jakiejś strony traktującej o DC to zapraszam na http://www.rpgexe.xt.pl/ lubna powstająca jeszcze stronę http://www.dc-world.neth.pl/
MasterShake
to nie mogl jej oddaac komus innemu? ;/ przeciez tyle fajnych rzeczy tam bylo
Radzik
Były takie plany, nawet specjalny temat był o oddaniu władzy. Podobno M@jk miał oddać stronę, ale jak doszło co do czego to strona została zawieszona confused.gif
chrno-x
Jednym słowem kicha.....confused.gif
ProstyHeker
Wielki M@jkacz sobie w hooya leci >_<
Radzik
Raczej "poleciał" bo strony już od dawna nie ma tongue.gif
chrno-x
A są jakieś ogólne fajnie strony o DC? bo jeszcze nie szukałem, a czas zacząć biggrin.gif
Radzik
Patrz 6 postów wyżej wink.gif
ProstyHeker
QUOTE(Radzik @ 11 12 2006, 14:54) *

Raczej "poleciał" bo strony już od dawna nie ma tongue.gif

Leci, poleciał - same shit, strona padła i tyle... a właśnie dzięki niej postanowiłem zakupić DC >_o
chrno-x
Ja tam nigdy jeszcze nie kupiłem konsole przez jakąś strone lub gazetę, to jest mój własny wybór i przekonywać się wtedy nie musze:P
MasterShake
QUOTE(Radzik @ 11 12 2006, 17:15) *

Patrz 6 postów wyżej wink.gif

ale dc fans mialo sporo artow-emu, divx i takie bzdury byly tam a przydawalo sie to laikom (takim jak ja XD)
ProstyHeker
QUOTE(chrno-x @ 12 12 2006, 07:02) *

Ja tam nigdy jeszcze nie kupiłem konsole przez jakąś strone lub gazetę, to jest mój własny wybór i przekonywać się wtedy nie musze:P

No widzisz, DC jest moją pierwszą konsolą i chciałem się upewnić czy na 100% wato.... i.... warto tongue.gif
Radzik
QUOTE(chrno-x @ 12 12 2006, 07:02) *

Nie bój żaby tongue.gif Na tych stronach też znajdziesz sporo stuff'u zwiazanego z DC, zwłaszcza na forum RPG Exe
chrno-x
luuuzzik biggrin.gif chyba sobie sprawie Wędke do Sega Bass Fishing biggrin.gif ale najpierw trzeba gre na ebayu znaleźć tongue.gif kurde tyle że będe musiał kupić...ale ile mi to radochy sprawia to aż głowa mała biggrin.gif święta będą boskie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.