Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rainbow Six Vegas
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2
El Loco Chocko
Pisze o klaniku ale w pierwszej kolejnosci mam na mysli pogranie troszke w jakims timie (optymalnie 5-6 osob) i jesli by wszystko gralo to wtedy mozna by skorzystac z tagow smile.gif
Diabeu
w miarę stała zgrana ekipa? jak najbardziej za chłopie
Zeratul
rowniez... tylko ze mna to chyba glownie weekendy...
El Loco Chocko
No ekipka sie juz powoli nam ksztaltuje,mozna by tak teraz z deczka powazniej przy tym przysiac i obmyslec.
slonik
Jak ktoś chce pograć i przy okazji dostać niezłe baty - FEAR 12341
Nitro619
No ja też byłbym chętny, zawsze jakby się zebrała jakaś ekipa to mozna na gamebattles by w ladder wbić smile.gif
nelson
Matriks_1111 a moze wpadl bys wieczorem jutro jakos bo gramy zawsze a dobrych graczy nam trzeba
Matriks_1111
Ja do dobrych się póki co nie zaliczam, bo gierkę dostałem niecałe 24 godziny temu, a na multi spędziłem może kilka godzin przy demie, ale spróbować jak najbardziej mogę (o ile nie padnę po dzisiejszym egzaminie) wink.gif
nelson
nie przejmuj sie mi (pipi) szlo za pierwszym razem smile.gif nawet byly spekulacje ze trenowalem na innym gamer tagu hehehe
Piasecznik
To jest tak zwany beginers luck.
Blim
To się nazywa beginers spontan który może zabić nawet najlepszego. Nie ma nic gorszego niż popaść w rutynę i w kółko wałkować te same taktyki. wink.gif
nelson
zapraszam na rs:vegas i tyle z mojej strony, chce wreszcie zrobic achievementa za 16 osob na hoscie ale zawsze jest ze pozniej nie teraz.... a pozniej to jest 6 osob i co mam z tym zrobic niby... kto pomoze
Diabeu
QUOTE(Blim @ 9 02 2007, 13:10) *

To się nazywa beginers spontan który może zabić nawet najlepszego. Nie ma nic gorszego niż popaść w rutynę i w kółko wałkować te same taktyki. wink.gif

100% prawdy
nelson
diabel czy sugerujesz ze ja stosje te same taktyki?
Blim
QUOTE(Diabeu @ 9 02 2007, 18:34) *

QUOTE(Blim @ 9 02 2007, 13:10) *

100% prawdy

I to jest właśnie powód dla którego beta testerami często zostają przypadkowe kobiety nie mające nic wspólnego z grami. Jak taka baba siądzie i chwyci za pada po 10 minutach wypunktuje wszystkie niedoróbki gry, ot coś do czego "zawodowi" gracze już przywykli nie musi być już takie oczywiste dla zwykłego śmiertelnika. biggrin.gif
ksips1
Dzięki chłopaki za wczorajszy mecz, co prawda wy&(@$@ mnie z gry o 3 nad ranem (neta mi odłączyło) ale i tak było git.
Matriks_1111
To ja się dziś może wpadnę na meczyk wink.gif Wprawdzie trening będę miał krótki, ale postaram się wpaść do was koło 1-2 tongue.gif
nelson
QUOTE(ksips1 @ 10 02 2007, 14:22) *

Dzięki chłopaki za wczorajszy mecz, co prawda wy&(@$@ mnie z gry o 3 nad ranem (neta mi odłączyło) ale i tak było git.

pozniej po 3 gralismy na dantes na bombe po 3 zycia jaja byly z ziolem i laurentem hehehe
El Loco Chocko
QUOTE(nelson @ 10 02 2007, 13:13) *
QUOTE(ksips1 @ 10 02 2007, 14:22) *

pozniej po 3 gralismy na dantes na bombe po 3 zycia jaja byly z ziolem i laurentem hehehe

Hehe laurent to ziom z pokoju obok smile.gif niestety mnie nie dane narazie pograc bo urlopik mam:( ale jeszcze tydzien i bedzie git smile.gif
Goldi69-PL-
3 Halo maniakow nabylo w tym tygodniu R6 (Ja, Maiden i Soul) wiec niedlugo beda 3 walking fragi wink.gif
Matriks_1111
Dopisz mnie do listy, bo ja też jestem free-fragiem tongue.gif

Btw. może pogramy dziś/jutro? Wprawdzie z Diabeu planowaliśmy partyjkę w Splintera, ale może warto w końcu liznąć tego R6 na multi tongue.gif
nelson
to wpadajcie,maiden zaszczycil nas w sobote ale niestety w czasie klutni jak ja juz sobie szedlem, ale dzis pykne jak bedzieta biggrin.gif
Matriks_1111
Ja się piszę, chyba że Diabeu będzie skutecznie mnie przekonywał do gry w SC wink.gif
Diabeu
QUOTE(nelson @ 12 02 2007, 14:54) *

to wpadajcie,maiden zaszczycil nas w sobote ale niestety w czasie klutni jak ja juz sobie szedlem, ale dzis pykne jak bedzieta biggrin.gif

to u was "uwielbiam", 14 typa w pokoju i połowa się kłóci icon_twisted.gif
Blim
I ja też bym się pisał na mecz z rodakami. O której gracie? ;p
ksips1
QUOTE(nelson @ 12 02 2007, 14:54) *

Ojj to było piękne biggrin.gif
Matriks_1111
Dobra, trzeba to uściślić, bo off-top leci. O której gramy i kto się pisze na granie wink.gif Ja jestem tak koło 22 dostępny smile.gif
nelson
dzis mogloby sie zebrac troche typa, jak cos ja jestem chetny
Matriks_1111
Zobaczycie, jeszzce napiszą o nas, że Vegas powoduje spadek energiczności naszego społeczeństwa tongue.gif To co, dziś też nocna sesyjka? tongue.gif
whitesand
Nocna i dzienna (już młócę).
ksips1
QUOTE(whitesand @ 19 02 2007, 18:06) *

(już młócę).

Ze mną biggrin.gif
nelson
no ja niestety znikne na troche, pewnie pare osob sie ucieszy... pozdrawiam shemkiel
Fab3r
Ja też się chętnie piszę na jakiś meczyk, bo nie miałem okazji pograć z polakami jeszcze a z kotletami grać nie będę.
Thompson
Ja również, może nie wymiatam, ale rekreacyjnie pograć chyba można smile.gif
Mr.Ziolo
Jeszcze ktoś gra ?? Bo niedawno wskoczyłem do live ale nikogo nie widuje wink.gif
Thompson
Ja chętnie zagram, napisz mi wiadomość jak będziesz chciał zagrać wink.gif
x-Loloss-x
Hejka smile.gif A wogóle jeszcze ktoś gra on-line w to CUDO ?? Bo zakupiłem niedawno a polaków nie widuje butcher.gif
Diabeu
CYTAT(x-Loloss-x @ 3 04 2007, 23:04) *
Hejka smile.gif A wogóle jeszcze ktoś gra on-line w to CUDO ?? Bo zakupiłem niedawno a polaków nie widuje butcher.gif

durne pytanie, gdyby nie było online to ten tytuł by dawno umarł
x-Loloss-x
"Nie ma durnych pytań tylko są durne odpowiedzi" mellow.gif

A pozatym chciałem sie spytać o jakieś gamertagi ludzi którzy graja ?? huh.gif
Diabeu
nie praw banałów

ja
lindbergh PL
Major Hubal
egocentryk
Shemkiel PL
madPL

i jeszcze paru innych, ale nie zagwarantuję ci że przyjmą FR
x-Loloss-x
Sory ale ja jestem troche "zacofany" a mianowicie what the fuck FR mean ??

//EDIT : Dziekówka za GAMERTAGI ziomów !!
Matriks_1111
Możesz jeszcze Matriks 1111 dopisać do listy wink.gif Aktualnie sobie zrobiłem przerwę od gry, ale jak myknę Crackdown'a to wracam do Vegas smile.gif
Prime Hunter
Ja też niedługo zaczynam grę [dokładnie wtedy kiedy dojdzie paczka], zobaczymy czy multi będzie tak ciekawy jak w GoW wink.gif
Diabeu
nie ma co porównywać, GoW to online arcade a tu masz taktykę na pierwszym miejscu
Piechol_Jr
jak bedzie sie szykowala jakas partyjka do dajcie znac. Moj tag to: Piechol. Pozdro
Amer
jw... GT: Amerazzz i pisze się na wszystkie możliwe sesje z R6V, szczególnie w temacie co-op story.
Sim
Amer jestem chetny i jeszcze nie jaki Stolec zapewne tez do co opa tylko czasu troche brak Wiec musielibysmy ustawic sie na weekend na konkretna godzine i heja strzelic maratonik

Tu chetnie polece a tony troche mnie meczy chyba sie zestarzalem doh
Amer
no i luxus, na coopa w R6V pisze się zawsze i wszędzie. Weekend? Mi pasuje, dogadaym tylko jeszcze dokładny czas, zapoda się poziom realistic i jazda!

o ile dobrze pamiętam widniejsze na mojej Friend-L, więc nie bedzie problemu.

moze jeszcze ktoś, 4 Graczy to by było cos!
Sim
dzieki realistica to ja mam dosyc w kampani tongue.gif Moge zapodawac sobota od 14.10 jak tylko dobiegne do domu i odpale 360 (zreszta bedziesz widzial)
Amer
ok, czyli wstępnie sobota godz. 14:00 (ja jestem).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.