Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lista trupów [SPOILERY!]
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Prison Break
Ekansik
Tutaj zamieszczam liste trupów jaką udało mi się zliczyć. Trupy z drugiego sezonu są kompletne. Z pierwszego wypisywałem z pamieci, wiec jak możecie to dopisujcie tych, o ktorych zapomniałem i po podsumowaniu się okaże ile osob zgineło przez tą całą aferę. Jest to istny łancuch śmierci i ciąg przyczynowo skutkowy. Zaczyna się od wrobienia Lincolna w morderstwo. Dwa pierwsze trupy nie są pokazane w filmie, jednak odnotowałem je, gdyż są zamieszane w całą afere. Wy tez dopisujcie tych, ktorzy zgineli, a jest np. tylko o tym powiedziane w filmie, a nie pokazane.

Staram sie ukladac liste w porządku chronologicznym, wiec jesli gdzies sie walnołem to prosze o poprawienie mnie. Jesli kogos chcecie dodac, to powiedzcie miedzy kim, a kim go wstawic. Ogolnie w pierwszym poscie bedzie lista trupów, a tak, to topic do ogolnej dyskusji na temat tego łancucha śmierci wink.gif

Pozdro

1 - typ podłożony za Terrence'a Steadman'a
2 - Lutricia Barris boyfriend
3 - biskup
4 - Lutricia Barris
5 - Przydupas T-Bag'a
6 - Turk
7 - Robert Hudson - strażnik z Fox River
8 - Lisa Rix - matka LJ'a
9 - Boyfriend Lisy
10 - Kuzyn T-bag'a
11 - Syn kuzyna T-Bag'a
12 - Drugi przydupas T-Bag'a - Seth "Cherry" Hoffner
13 - Lucas - typ ktory otworzył drzwi zamiast Veronici i go rozsadziło
14 - SS Agent - Quinn
15 - SS Agent - Daniel Hale
16 - Ojciec Nick'a Savrinn'a
17 - Nick Savrinn
18 - Charles Westmoreland
19 - Veronica Donovann
20 - Weterynarz
21 - John Abruzzi
22 - Frank Tancredi
23 - Tweener
24 - Kelli Foster - kobieta z budki telefonicznej
25 - Strażnik Aldo
26 - Drugi strażnik Aldo
27 - Wtyczka Kim'a w szeregach Aldo
28 - Roy Geary
29 - Aldo Burrows
30 - Pracowniczka poczty (?)
31 - Pilot samolotu, którym leciał Sucre
32 - ochroniarz Steadman'a 1
33 - ochroniarz Steadman'a 2
34 - Agent SS zabity przez Mahone'a
35 - Terrance Steadman
laki
Co do alexa mahone to ja myślę, że on będzie żył.
Ekansik
QUOTE(laki @ 8 12 2006, 16:04) *

Co do alexa mahone to ja myślę, że on będzie żył.

zawsze mozna wyedytowac ;P

zastanow sie lepiej kto powinien byc na tej liscie, a go nie ma wink.gif

Potem sie na koniec drugiego sezonu zsumuje i zobaczymy czy lista osob ilosciowo nie siegnie czasem 50tki wink.gif

"złote trupy"
_Milan_
QUOTE(Ekansik @ 8 12 2006, 03:09) *

Staram sie ukladac liste w porządku chronologicznym, wiec jesli gdzies sie walnołem to prosze o poprawienie mnie.

o ironio, pokaze Ci gdzie sie "walnoles" xDDDD

walnales jak juz Wojtus ;]
signap
jakby poliiczyc wszystkie osoby wyszlo by pewnie tego 2x wiecej smile.gif
Ekansik
QUOTE(signap @ 14 12 2006, 20:24) *

jakby poliiczyc wszystkie osoby wyszlo by pewnie tego 2x wiecej smile.gif

no to licz. Staralem sie wszystkich zliczyc. Wiecej chyba nie ma. Moze kilka osob, ale nie 2 razy wiecej... bez przesadyzmu rolleyes.gif
signap
niewidze w liscie kolecia ktory otworzyl drzwi zamiast Veroniki do domu gdzie byla pulapka
laki
Gość któremy t-bag zabrał rękę to chyba też trup cool.gif
signap
wydaje mi sie ze brakuje tego kolesia ktory podwiozl gdzies t-baga a ten zaczepial jego corke - potem do akcji weszlo zelasko
Ekansik
QUOTE(signap @ 18 12 2006, 11:29) *

niewidze w liscie kolecia ktory otworzyl drzwi zamiast Veroniki do domu gdzie byla pulapka

dodane

QUOTE(laki @ 19 12 2006, 05:45) *

Gość któremy t-bag zabrał rękę to chyba też trup cool.gif

niewiadomo ;/

QUOTE(signap @ 19 12 2006, 08:39) *

wydaje mi sie ze brakuje tego kolesia ktory podwiozl gdzies t-baga a ten zaczepial jego corke - potem do akcji weszlo zelasko

nie, bo mowili w wiadomosciach ze doszlo do brutalnego pobicia, a nie morderstwa
laki
W zadymie w więzieniu gdzie zginął przydupas t-baga zginęło kilka osób. Jak ktoś ma odcinek to niech sprawdzi ja już dawno skasowałem.
signap
w 1 odcinku s1 jest scena gdy Mike patrzy sobie przez kraty co sie dzieje w wiezieniu, widac kolesia ktory zdzgnal innego kolesia (chyba dead)
Hela
QUOTE(signap @ 20 12 2006, 20:06) *

w 1 odcinku s1 jest scena gdy Mike patrzy sobie przez kraty co sie dzieje w wiezieniu, widac kolesia ktory zdzgnal innego kolesia (chyba dead)
Nawet jesli, to po ch.uj cos takiego dopisywac? Nie ma to najmniejszego wplywu na cokolwiek...
Ciekawe czy jakies owady nie zostaly zabite podczas krecenia, bo wypadaloby je wpisac na liste...
signap
to taka zabawa
Ekansik
QUOTE(signap @ 20 12 2006, 20:16) *

to taka zabawa

ale akurat tu hela ma racje, bo to ze ktos tam kogos zabil, ale nie bylo to nastepstwem tego co zrobil mike, lub calej tej afery to nie dodajemy tego do listy.

Ale zadyme w wiezieniu wywołał mike. Pamieta ktos ile tam zgineło osob?
kuruku
Typ nr 13 ma na imię Lucas.
Marcin$
Charles "Haywire" Patoshik hyh.gif
signap
pare odcinkow wczesniej agent z Firmy ktory zginal z rak Mahone smile.gif
Hrubaz
A tak lubiłem Abruzziego sad.gif
arkossss
nie widzialem gdzie to wkleić więc padło tutaj biggrin.gif ...jest to spojler Ci ktorzy widzieli 17 odcinek 2 sezonu i są ciekawi co jest nagrane na taśmie którą miał w skrytce ojciec sary wink.gif http://www.youtube.com/watch?v=wwwWMSDmV18
Lipa
Bardziej to pasuje do ciekawych stron WWW.

Znalazłeś najgłupsze miejsce do wklejenia tego linka ;]
Yacek
Obstawa Bill'a Kim'a zdechla. To tak odnosnie tematu.
Sim
Jeszcze Sebastian narzeczony Veroniki Quinn go kropnal, prezydent Richard Mills tez przeciez nie zyje, i jeszcze ten czarny kolo co lyknal od snajpera podczas zamieszek Stroke

i chyba ze 3 gliniarzy jak wiezli Lincolna do syna ale to mniej wazne
Lipa
Prostytutka zabita przez T - Baga ;]
_Bobek_
Kim chyba tez juz trup (?)
Soul
Czort to wie ;D niby dostał kulkę niby w padł do wody, no ale wiesz jak to jest w PB co Ci będę mówił ;]
Jędrek
Tym razem chyba jednak trup wink.gif
WEZU
Jeszcze jest ta laska co zginęła jak rozmawiała przez telefon ( zginęła zamiast Sary ( córki gubernatora)).
Co gadała przez telefon, podjechało czarne auto i ją zabili tongue.gif
Sim
CYTAT
24 - Kelli Foster - kobieta z budki telefonicznej

Juz jest wciagnieta na liste

Do tego dochodzi jeszcze Paul Kellerman
Ekansik
moglby ktos te wszystkie wpisy uporzadkowac wg kolejnosci (dodajac glowe sary ofc wink.gif i bym wyedytowal wtedy 1st post
Ofeck
Moglby ktos udzielic odpowiedzi czy w kazdym odcinku ktos ginie, czy byl wogole odcinek w ktorym nikt nie zginal i jaka jest srednia trupow na odcinek...
Stachu
ogolnie spada jedna wazna głowa na 5 odcinkow, a co odcinek umiera ktos mało wazy

McDriv3r
NIE CZYTAJ JESLI NIE OGLADASZ 3 SEZONU!

Sara nie zyje.Odcieli jej glowe kiedy Linc chcial uratowac LJ i Sare
_One_
Ktoś mógłby update'ować pierwszego posta, dołączając trupy z 3 sezonu
nelson
CYTAT(Sim @ 9 06 2007, 14:57) *
Do tego dochodzi jeszcze Paul Kellerman

nie widac bylo czy kellerman zostal zabity, na polskim forum pb mozna sporo nowych ciekawostek doczytac na temat jego osoby smile.gif nie zdradzam szczegolow, ale nie wpisujcie go je jeszcze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.