Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout 3 - rekord w Takedownach ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Figlarz
Jaki jest wasz rekord w ilości takedownów w Burnoucie3 ??? Chcę porównać z moim i zobaczyć jak bardzo wykozaczyłem tongue.gif

piszcie please excl.gif
chudy1986
Ja mam 72 a ty?
PiotrB
Porównaj się do najlepszych. Na Cyberscore są wyniki z każdej trasy.

http://www.cyberscore.net/group-1478.php
chudy1986
Na 8 miejscu bym byl tongue.gif a ty Piotrze może podasz swoje wyniki biggrin.gif
PiotrB
QUOTE(chudy1986 @ 9 12 2006, 20:27) *

Na 8 miejscu bym byl tongue.gif a ty Piotrze może podasz swoje wyniki biggrin.gif

To rejestruj się na Cyberscore. Moje czasy są na razie tylko w GT4>World Circuits.

Ja tylko raz z bratem grałem w Burnout'a. Jeden wyścig w trybie dla dwóch graczy przejechałem z ciekawości jaki jest ten Burnout. Nie gram w wyścigi arcade na poważnie.
chudy1986
Ja też nie gram na poważnie biggrin.gif ale Burnout 3 jest fajny takie odstresowanie od GT4 smile.gif
...RAFI...
66, albo 70, musiałbym sprawdzic

edit:
o kurva!!t mam motywacje do dalszego duszenia b3 - typ ma ponad 400 takedownow, o zesz!!
Figlarz
ja mam 134. byłbym na 5 miejscu. koleś ma 8 takedownów więcej confused.gif ale nie jest źle biggrin.gif:D
...RAFI...
wlasnie wlaczylem b3 i nie zapomnialem jak sie takedown rampage robi tongue.gif , musze troche pocwiczyc zeby zrobic chociaz trzycyfrowy wynik blush.gif
Figlarz
uwierz mi, że czasem się można nieźle wkurzyć... wiem jak miałem 106 i mama kazała mi przerwać na chwile. straciłem "rytm" i (pipi)... od razu dzwon w auto confused.gif

pozdro. miłego nabijania:D

ps. ile macie takedownów w sumie? nie chwaląc się - ponad 20000 tongue.gif
...RAFI...
a ja myslalem ze swojego czasu sporo gralem - a tu 4,741, gdzie tu do 20 kola...
szkoda ze jak gralem w b3 to nie wiedzialem o istnieniu tej stronki z hi-score, motywacja by byla, a tak to wyszedlem troszke z wprawy i czasu juz nie ma tyle confused.gif
Figlarz
nom, ja tez tak mam tongue.gif a raczej miałem. teraz moja czarnulka sie zepsuła i nie mam na czym grać sad.gif
ash77
to macie wysrubowane wyniki
ja to mam lekko 40 przekroczone (hlip)
a jakimi samochodami robicie taką ilosc?? bo model samochodu też ma znaczenie
prosze o odp
Figlarz
ja jezdze tym najciezszym w drugiej klasie (nie pamietam nazwy bo grałem dawno). taki, co mu silnik wystaje ponad maske tongue.gif jak najciezszy to sie najłatwiej trzepie rywali biggrin.gif moje minimum to 10 takedownów na okrążenie tongue.gif
...RAFI...
ja jeżdzę Custom Coupe Ultimate
Wiśnia San
dzisiaj ubiłem 79 typa, a tekdownów mam dopiero troche ponad 1500
Figlarz
wow.. a na jakiej trasie tak wbijasz ? ;]
Wiśnia San
Silverlake Northbound, na cyberscore jestem na 12 miejscu.
PiotrB
Brawo! Brawo ! Polska jest już na 15 miejscu na Cyberscore i jak będzie tak dalej to będziemy w Top 10.

http://www.cyberscore.net/country_scoreboard.php

EDIT: Jest nawet nasza reprezentacja cool.gif .

http://www.cyberscore.net/medal_table.php?country=PL
...RAFI...
Ładnie, ładnie, właśnie założyłem tam konto, myśle że stać mnie na chociaż jeden medal
Wiśnia San
dzisiaj ubiłem 24 typa na Mountain Parkway Westbound, wydaje się być mało ale sama trasa jest dosyć krótka (na cyberscore jestem na 7 miejscu)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.