Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sleeper Cell
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
laki
Serial ten odsłania nam kulisy wojny z terroryzmem. Śledzimy w nim los tajnego agenta F.B.I. który musi dołączyć do mahometańskiej komórki terrorystycznej działającej w Stanach Zjednoczonych i udaremnić planowany atak na Los Angeles.
Kriseh
Od jutra rusza nowy sezon tego swietnego serialu ;]
babciahania
No! zaj/ ebiście że jest 2. sezon!

Będzie miał 8 odcinków, które będą emitowane codziennie!

signap
jestem po obejrzeniu 1 odcinka i O_O, s2 bedzie lepszy niz 1 cos mi sie wydaje
signap
s2e2

robi sie z tego ciekawy serial szkoda ze tylko pare odcinkow confused.gif oby byl kontynuwany juz zrobili s3
Kriseh
Na razie jestem po 2 odcinkach (jade razem z napisami) i ciezko mi powiedziec czy jest lepszy niz 1 sezon... Mocne zakonczenie pierwszego odcinka musze przyznac. A Farik jak zwykle daje rade ;]
signap
w 1 bylo kilka fajnych odcinkow a skonczylem go bo zaczalem ogladac smile.gif z odcinka na odcinek (SPOILERnp. waglik, odcinek z Tirem gdy go porywaja czy przygodowywania wozu SPOILER) coraz lepiej a tutaj juz pierwszy odcinek byl bardzo dobry pozostaje czekac na napisy szkoda ze dlugo koles je robi (ale za to ma respekt) bo do losta czy PB napisy byly tego samego dnia wink.gif

Kriseh
No tak, ale tam odcinki sa co tydzien, a Sleeper Cell sezon 2 lecial codziennie. Cierpliwosci. Ja sie zastanawiam czy czasem nie poczekac i pozniej lyknac wszystkie pozostale odcinki na raz.
signap
sa juz napisy do 2x4
Kriseh
Ja juz obejrzalem calosc. Ostatnie epizody robia wrazenie, ale moim zdaniem ten sezon gorszy niz pierwszy. No i chyba bedzie trzeci, nie jestem pewny, niby koncowka jest otwarta, ale... Nie powiem wiecej ;p
signap
doszlo pare napisow (niedlugo bedzie do 2x7)
signap
sa juz do 2x8 ale obejrzalem 2x9 bez bo nie chcialo mi sie czekac

no wiec tak serial sie powinien skonczyc na 8 odcinku bo 9 to naciaganie na maxa nadodatek zostawili sobie furtke na kolejny sezon (ale raczej juz nie powstanie bo bylby naciagniety na maxa ale kto wie s1 tez byl zapowiadany na 1 ale wyszly 2). Fajny plan szkoda ze nie bylo alternatywnego zakonczenia confused.gif
Fan
jestem po 3 epach i jestem usatysfakcjonowany . Jako miłośnik political fiction ma się rozumieć hyh.gif . Nie ma tak zwrotów akcji jak chciażby w Prison Break ale tez nie wieje nudą jak w przypadku mieszkańćow wichy Jericho . Serial bardzo powoli się rozkręca ale sądze ,że największy boom nastapi podczas pierwszej akcji gdzie naprawdę nastąpi atak . Póki co muszę delektować się tym co mam . No i przydałoby się rozwinieecie pobocznych historii u jakiegoś pana terorysty czy szychy w rządzie . Narazie jest niezle ale czekam na więcej .
nWo
Tylko sie rozczarujesz dry.gif Zuc ogladnie nim nie jest za puźno, nic sensownego sie nie wydarzy ale nie bede psul wrazen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.