Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Soul Calibur 2 czy warto kupic dla singla?
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Hide999
Witam mam pytanko czy opłaca się kupic dla gry w singlu SC2.Bo jeszcze niemam drugiego pada smile.gif
War89
Pytasz czy warto... jeżeli lubisz mangę i bijatyki to pewnie, że warto... niezła sieczka nawet na singlu biggrin.gif
Frezer
Oczywiscie ze sie opłaca! Soul Calibur 2 nawet w singlu jest mega grywalny ale esencją tej gry jest tak jak w tekkenie tryb multiplayer biggrin.gif ale single jest swietny oczywiscie do treningu.
Polecam kupic do tego pada drugiego ale i w singlu to swietna gra! smile.gif
spn_sosnowiec
gierke sie oplaca kupic [ tyklo nie dawaj za ta gre 90zl (jak na allegro chca , bo to juz przesada ) gra jest warta tak do 50zl ]
chrno-x
Opłaca się i to strasznie(ja przesiedziałem godzinami w single player)a jednym z atutów jest Link biggrin.gif kurde nim to moge zawsze wymiatać biggrin.gif szczerze to jest właśnie powód dla którego warto kupić wersję na GaCka smile.gif nie bez powodu sprzedawała się lepiej niż na PS2 i X'ie
spn_sosnowiec
ja juz jak mial bym dawac 90zl za Soul Calibura to bym wolal wyrwac nowke w foli za ta cene Def Jam Fight for NY : p

chrno-x
Weź mi nie porównuj Soul'a do Def Jam'a confused.gif błagam tongue.gif
spn_sosnowiec
QUOTE(chrno-x @ 11 12 2006, 17:03) *

Weź mi nie porównuj Soul'a do Def Jam'a confused.gif błagam tongue.gif

to nie jest porownanie tylko tez dobra gra za ta sama cene i jeszcze w foli : p (4pady , znajomi , browar : d ) ulalala : ]
pojemnik
Kupiłem go kiedyś razem z drugim padem, ale więcej grałem na singlu, zwłaszcza w Weapon Master mode.
MasterShake
spn-mario party czy cos tez jest na 4 pady i dobre na imprezy alekolega zadal konkretne pytanie ;]

imo tak, jak wspomniano- samo weapon master mode wciaga, zreszta imo warto miec jakies mordobicie w kolekcji bo mozna sie odstresowac na szybko;]
Soq
Pytasz, czy warto? Ty tu lepiej zacznij przeglądać Allegro/sklepy online, a nie zadawaj kretyńskie pytania. tongue.gif
Jeśli mam być szczery to lepszej bijatyki na NGC nie znajdziesz (chyba, że bardziej kręci Cię klimat Def Jam Vendetta), a odblokowanie wszystkeigo i ukończenie gry na 100% zajmie Ci trochę czasu (do niektórych misji w Weapon Master podchodziłem kilkadziesiąt razy wink.gif ). No i oczywiście Link, który jako postać zupełnie mi nie podszedł, ale przecież o gustach się dyskutuje.
Aramis
Przy tej grze w practice mode przesiedzialem kilkaset godzin więc zgadnij jaka jest moja opinia;].
Di
Warto, warto smile.gif Nie byłoby warto gdyby SC3 wyszedł na NGC, ale że nie to SC2 jest masthewem.

QUOTE(Aramis @ 17 12 2006, 08:01) *

Przy tej grze w practice mode przesiedzialem kilkaset godzin więc zgadnij jaka jest moja opinia;].

No wiesz, ale może kolega szybciej nauczy się szybciej niż Ty robić 22B 1B 33B u Xian tongue.gif
Aramis
QUOTE(Di @ 17 12 2006, 08:11) *

Warto, warto smile.gif Nie byłoby warto gdyby SC3 wyszedł na NGC, ale że nie to SC2 jest masthewem.

QUOTE(Aramis @ 17 12 2006, 08:01) *

No wiesz, ale może kolega szybciej nauczy się szybciej niż Ty robić 22B 1B 33B u Xian tongue.gif

Może to tak, ale nauka 22B, 1B, FC 3B już mu te 200h zabierze tongue.gif .
Di
That's the point hyh.gif Zastanawiałem się, czy się złapiesz tongue.gif

A odnośnie SC2 na NGC - fajnie gra się Linkiem?
TasTer
Bomby, bumerangi, łuk... generalnie postać lepsza od Heńka na PS2 ale do Spawna z x'a troche mu brakuje
chrno-x
Chyba śmieszny jesteś, to Spawn wymięka do Linka który wymiata równo swym Master Swordem wystarczy tylko nauczyć się nim grać a się każdy przekona że najlepszy z całej trójki jest Link.
pojemnik
a superman naj..ał by spidermana
Di
QUOTE(chrno-x @ 19 12 2006, 16:08) *

Chyba śmieszny jesteś, to Spawn wymięka do Linka który wymiata równo swym Master Swordem wystarczy tylko nauczyć się nim grać a się każdy przekona że najlepszy z całej trójki jest Link.

Master Sword to dodatkowa broń, tak?
chrno-x
Master Sword to podstawowa broń Linka razem z Hyliańską tarczą,nawet później można zdobyć dwu ręczn ego Goron's Sword który wymiata biggrin.gif
Di
A jest gdzieś frame data lub combo list do tego karła albo Spawna?

Spawnem zagrałem kilka walk a Linkiem aż jedną, więc ciężko mi się zgodzić albo nie zgodzić z TasTerem. Ale wiem, że on pojęcie o grze ma smile.gif
chrno-x
Pojęcie o tym też mam bo miałem SCII na X'a i GC(naPS2 u kumpla grałem) i posiedziałem przy tym długie godziny przez co wiem który z tych dwóch postaci jest lepsza i jest nią zdecydowanie Link.
Di
A mógłbyś podać argumenty które za tym przemawiają? Chcę po prostu uniknąć odpowiedzi typu "ten cios ma daleki zasięg a ten unblock daje RO". Chodzi o konkrety smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.