Hide999
11 12 2006, 15:42
Witam mam pytanko czy opłaca się kupic dla gry w singlu SC2.Bo jeszcze niemam drugiego pada
Pytasz czy warto... jeżeli lubisz mangę i bijatyki to pewnie, że warto... niezła sieczka nawet na singlu
Oczywiscie ze sie opłaca! Soul Calibur 2 nawet w singlu jest mega grywalny ale esencją tej gry jest tak jak w tekkenie tryb multiplayer

ale single jest swietny oczywiscie do treningu.
Polecam kupic do tego pada drugiego ale i w singlu to swietna gra!
spn_sosnowiec
11 12 2006, 16:00
gierke sie oplaca kupic [ tyklo nie dawaj za ta gre 90zl (jak na allegro chca , bo to juz przesada ) gra jest warta tak do 50zl ]
chrno-x
11 12 2006, 16:20
Opłaca się i to strasznie(ja przesiedziałem godzinami w single player)a jednym z atutów jest Link

kurde nim to moge zawsze wymiatać

szczerze to jest właśnie powód dla którego warto kupić wersję na GaCka

nie bez powodu sprzedawała się lepiej niż na PS2 i X'ie
spn_sosnowiec
11 12 2006, 16:27
ja juz jak mial bym dawac 90zl za Soul Calibura to bym wolal wyrwac nowke w foli za ta cene Def Jam Fight for NY : p
chrno-x
11 12 2006, 17:03
Weź mi nie porównuj Soul'a do Def Jam'a

błagam
spn_sosnowiec
11 12 2006, 17:52
QUOTE(chrno-x @ 11 12 2006, 17:03)

Weź mi nie porównuj Soul'a do Def Jam'a

błagam

to nie jest porownanie tylko tez dobra gra za ta sama cene i jeszcze w foli : p (4pady , znajomi , browar : d ) ulalala : ]
pojemnik
11 12 2006, 20:09
Kupiłem go kiedyś razem z drugim padem, ale więcej grałem na singlu, zwłaszcza w Weapon Master mode.
MasterShake
11 12 2006, 22:00
spn-mario party czy cos tez jest na 4 pady i dobre na imprezy alekolega zadal konkretne pytanie ;]
imo tak, jak wspomniano- samo weapon master mode wciaga, zreszta imo warto miec jakies mordobicie w kolekcji bo mozna sie odstresowac na szybko;]
Pytasz, czy warto? Ty tu lepiej zacznij przeglądać Allegro/sklepy online, a nie zadawaj kretyńskie pytania.
Jeśli mam być szczery to lepszej bijatyki na NGC nie znajdziesz (chyba, że bardziej kręci Cię klimat Def Jam Vendetta), a odblokowanie wszystkeigo i ukończenie gry na 100% zajmie Ci trochę czasu (do niektórych misji w Weapon Master podchodziłem kilkadziesiąt razy

). No i oczywiście Link, który jako postać zupełnie mi nie podszedł, ale przecież o gustach się dyskutuje.
Przy tej grze w practice mode przesiedzialem kilkaset godzin więc zgadnij jaka jest moja opinia;].
Warto, warto

Nie byłoby warto gdyby SC3 wyszedł na NGC, ale że nie to SC2 jest masthewem.
QUOTE(Aramis @ 17 12 2006, 08:01)

Przy tej grze w practice mode przesiedzialem kilkaset godzin więc zgadnij jaka jest moja opinia;].
No wiesz, ale może kolega szybciej nauczy się szybciej niż Ty robić 22B 1B 33B u Xian
QUOTE(Di @ 17 12 2006, 08:11)

Warto, warto

Nie byłoby warto gdyby SC3 wyszedł na NGC, ale że nie to SC2 jest masthewem.
QUOTE(Aramis @ 17 12 2006, 08:01)

No wiesz, ale może kolega szybciej nauczy się szybciej niż Ty robić 22B 1B 33B u Xian

Może to tak, ale nauka 22B, 1B, FC 3B już mu te 200h zabierze

.
That's the point

Zastanawiałem się, czy się złapiesz

A odnośnie SC2 na NGC - fajnie gra się Linkiem?
Bomby, bumerangi, łuk... generalnie postać lepsza od Heńka na PS2 ale do Spawna z x'a troche mu brakuje
chrno-x
19 12 2006, 16:08
Chyba śmieszny jesteś, to Spawn wymięka do Linka który wymiata równo swym Master Swordem wystarczy tylko nauczyć się nim grać a się każdy przekona że najlepszy z całej trójki jest Link.
pojemnik
19 12 2006, 16:29
a superman naj..ał by spidermana
QUOTE(chrno-x @ 19 12 2006, 16:08)

Chyba śmieszny jesteś, to Spawn wymięka do Linka który wymiata równo swym Master Swordem wystarczy tylko nauczyć się nim grać a się każdy przekona że najlepszy z całej trójki jest Link.
Master Sword to dodatkowa broń, tak?
chrno-x
21 12 2006, 06:53
Master Sword to podstawowa broń Linka razem z Hyliańską tarczą,nawet później można zdobyć dwu ręczn ego Goron's Sword który wymiata
A jest gdzieś frame data lub combo list do tego karła albo Spawna?
Spawnem zagrałem kilka walk a Linkiem aż jedną, więc ciężko mi się zgodzić albo nie zgodzić z TasTerem. Ale wiem, że on pojęcie o grze ma
chrno-x
21 12 2006, 09:49
Pojęcie o tym też mam bo miałem SCII na X'a i GC(naPS2 u kumpla grałem) i posiedziałem przy tym długie godziny przez co wiem który z tych dwóch postaci jest lepsza i jest nią zdecydowanie Link.
A mógłbyś podać argumenty które za tym przemawiają? Chcę po prostu uniknąć odpowiedzi typu "ten cios ma daleki zasięg a ten unblock daje RO". Chodzi o konkrety
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.