Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2
ping
Szukam kompletu ludzi którzy chcą pograć w CoD3, mecze rankingowe.

Fanów Calla zapraszamy do nowego grupowca na naszym forum:

http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=181
kaka
no wlasciwie to ja moge pograc
Wampis
Ja też.
k0ntra
Pora odswiezyc temat. COD3 to moja no1 gra na Live. Prosze wysłać friend request. Jestem gotowy prawie o każdej porze na gre:)
Wampis
Tylko badziewnie, że do rankingowych nikogo nie zaprosisz.
kaka
jedyna opcja to wcisnac w tym samym momencie join i liczyc na to ze moze na siebie natrafimy
WildFirePL
moze byśmy sie zebrali na wieczor i pograli np w counter the flag albo cos innego w COD3? miło by usłyszeć polaków w słuchawkach
lestat666
ja grałem sobie na lajcie na NEO1024 i nie zadnych problemów !!! praktycznie zero lagów wszytko pięknie chodzi!!! nawet jak ponad 20 osób gra!!! jak dla mnie COD3 da best na LIVE!!! POZDRO
Wampis
QUOTE(WildFirePL @ 15 01 2007, 12:04) *

moze byśmy sie zebrali na wieczor i pograli np w counter the flag albo cos innego w COD3? miło by usłyszeć polaków w słuchawkach

Ale w player match?.. dry.gif
Yerzo
QUOTE(WildFirePL @ 15 01 2007, 12:04) *

Z mila checia, ale jak znam zycie to pewnie nie uda mi sie dolaczyc do gry.

Cegla
Ja jestem bardzo chetny na wspolny meczyk wieczorem. GT w profilu.
WildFirePL
ok to o godzinie 21.30 czy wszystkim pasuje? proszę podać GT, wpisze je do listy friendsow i zaczne czatowanie z wami w sprawie jak gramy
Cegla
to gramy?
Fab3r
Ja też mogę. GT: Kajetano
WildFirePL
no ja gralem wczoraj z ziomkami, bylo nas 6 w razie jak cos to dołączac proszę, dajcie moj gamertag do friend listy i jak cos to sie zbieramy ,a gralo sie naprawde fajnie i nie ma zadnych lagów takich jak w GoW, no tylko ze do tej gry potrzeba jest wiecej osób to fakt
wu
Ja wchodze w ciemno smile.gif gamertag: Wu PL
Goldi69-PL-
Ja ok czwartku, piatku bede mial swoja sztuke to tez chetnie pykne smile.gif
Wampis
To ja też, jak będzie więcej osób z Polski to i w player match można zagrać.
Termin? Piątek wieczór, ale o której? 20?
k0ntra
W piatek o 20..? Mi bardzo pasuje biggrin.gif
GT: Kontra PL. Prosze wysyłać invite'y znam kilka osób ktore tez z checia zagraja
Cegla
Ja w piatek od padam.

Zloty chyba, ze zagramy u Ciebie przed biba?
WildFirePL
piatek po 21, praca niestety sad.gif

PS.to jak gramy dziś???
k0ntra
Poprosze o konkretną godzine na która sie ustawiamy. Jezeli nie wszystkim pasuje dana godzina, to niech kazdy napisze o ktorej bedzie i jakos sie dopasujemy do siebie. Ja ze swojej strony mam 2 graczy ktorzy jutro tj. w piatek grają na 100% o kazdej porze "poszkolnej" smile.gif
Cegla
Gra ktos jeszcze? Moze bymy sie ustawili w koncu na ten meczyk.
Play3rrr
Woof gra w czwartek przychodzi o tu nikt nie gra ohmy.gif Plz jakieś odzewy chętnych na live ??!! :l Pozdroo
Cegla
predatorX pl ogranizuje dobre granie, zazwyczaj kolo 21 ostatnio bylo kolo 10 polakow.
Play3rrr
Ej a jak wprawdzić jaką ma sie range na multi ?? Bo chce zrobić tą giere na 100% a nie wiem ile mi brakuje do Cap. tongue.gif
Zeratul
http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190

sobota, godz 20.00
najprawdopodobniej ja bede hostem...
tym razem nie bedziemy grac dla achv.
CichyGrzmot
Jedno pytanko mam. Jaki jest system zdobywania lvl na live? Jeżeli ktos mógłby wytłumaczyć, albo linka zapodać, byłbym wdzięczny.
Brolly PL
Ja również moge zagrać .... pozdro Cegla i Kontra
Brolly PL
szukam chetnych do gry cod3
Brolly PL
gra ktoś jeszce multi wt cod3. z checia bym cos pograł z polakami
KIELiCH
CYTAT(Brolly PL @ 26 07 2007, 12:40) *
gra ktoś jeszce multi wt cod3. z checia bym cos pograł z polakami

Witam, ja jestem w trakcie kupowania COD3 i chetnie pogram, mam jeszcze kogoś na liscie z CODem wiec bedziemy mogli zrobic ustawke smile.gif
pozdrawiam - jak jestes zainteresowany wysllij friendrequest smile.gif
Brolly PL
ok. tez mam kilku ale najlepiej jakby sie uzbierało chociaz 20
Szabla8
Mam pewien problem a mianowicie nie moge się podłaczyć pod żadna gre w COD3 przez live. Pisze albo could not connect to hosting player lub could not connect to all players. Pisze joining i po 2-3min właśnie to mi się pokazuje. Tylko raz mi się udało zagrać. Neta mam 1mb Pomóżcie.
Szabla8
POMOŻE KTOŚ ?? BARDZO MI ZALEŻY smile.gif
Ghouligh
ja sie pisze na jakakolwiek gre, postaram sie byc sroda - czwartek o kazdej porze. moj nr gt to Ghg nw2 (tak jak w podpisie). jak ktos chetny to pw (podam wtedy nr gg). jestem otwarty tez na multi w inne gry (byle z polakami, a nie z mlodymi angolami spiewajacymi "ajem de uan en only" na hs. ;/

edit: zapomnialem dodac, ze jestem totalny n00b jesli chodzi o rozgrywki sieciowe na x'360.
Szabla8
POMOŻE KTOŚ ??
Brolly PL
chetnie bym ci pomógł ale jestem chyba bezsilny w tej sprawie.z łączem od netu jest wszystko OK. bo ja raz miałem problemy i nic nie chciało szukac
Szabla8
Tak samo mam w PGR3, i Lost Planet. Działa mi Gow, PES6, Table Tennis i Carbon. Oczywiście mówie tu o grze online smile.gif. więc to chyba nie problem netu sad.gif
Great-iii
Problem z Lost Planet zostanie rozwiazany w patchu na dniach, jesli mamy problemy to dolaczac mozna tylko do gier, w ktorych jest na razie 1 lub 2 graczy - reszta wejdzie pozniej a nas nie wywali.

Nie oftopujac juz apeluje o cierpliwosc w szukaniu gier w cod3. Dlugo, dlugo jestesmy sami a tu nagle bah wpada zgraja zolnierzy. Sprawdzcie rowniez w tescie polaczenia(dashboard) czy na pewno ostatnia linijka diagnozy wskazuje OTWARTE. Sprawa rozchodzi sie o 2 porty na routerze/switchu/u dostawcy. W Cod3 gram regularnie ale tymczasowo pozbawiony jestem headsetu wiec ustawki nie bardzo wchodza w gre. Mimo to szukam ludzi do wspolzawodnictwa w rankingach:) gt: pan tiktak
pozdro
Blind'75
Witam
Chętnie zagram w cod3 Mój nic Blind75 najlepiej sobota lub niedziela
Czy możecie podać jakie porty odblokować w routerze tez mam czasami podobne problemy jak mój przedmówca
Mam neo 2mb router linksys (4 porty)
Brolly PL
napisz na livie do goscia pod gamertagiem grzech1991pl bo on zawsze chce grac w niedziele tak ok 20. ja tez pewnie bede grał. on tez moze ci pomoze z tym routerem
Blim
Jutro powinienem mieć CoD3, więc również chętnie pogram z Polakami online smile.gif.
Brolly PL
W sobote ok 21 odbędzie się weekendowe granie w Call Of Duty3. Najlepiej jakbyscie się wpisywali do tego tematu na tej stronce http://www.onlinecenter.pl/forum/viewtopic.php?t=2743 wymagane jest jedynie sciagniecie darmowej mapy "Champs" a w niedziele kto jest zainteresowany jest weekendowe granie Battlefielda:MC
pozdrawiam
Brolly PL
nikt nie chce grac w COD3
juz jest ponad 10 osób
k0ntra
Rzutem na taśme piszę się na calla
kenedi
ILe macie punktow w ranked match? Bo ja juz mam chyba z 17.000.
Brolly PL
ja na rankingu mało gram ale znam goscia co ma juz ponad 40000 i to polak
pasztecik7
Gra ktoś multi?

Jakie macie łącza? Ja na netii 512/128 mam z reguły ok. 1000 ms opóźnienia, bardzo mi to utrudnia używanie snajpierki, pojedynki 1na1, itd..

Jak jest u Was?
Brolly PL
ja gram nawet często
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.