MasterShake
28 10 2008, 17:13
CYTAT(mj @ 27 10 2008, 14:12)

dead rising - warto ?
lost planet - warto ?
;]
obie kosztuja grosze i obie warto imo. LP ma fajne multi
CYTAT(Jordan23Carolina @ 28 10 2008, 17:08)

Wii tam
Mam taki dylemat, wiem że warto kupić, BF Bad Company, ale mam pytanie czy TA gra nie jest za krótka?
Ile mniej więcej zajmuje ukończenie?
Bo wiem że COD4 jest w sumie krótki, i raczej nie chce.
Chyba że coś innego o tematyce WWII? lub innej wojennej, lub wogóle inny FPS.
Przecież to są gry nastawione na multiplayer. Nie masz Live'a?
Jordan23Carolina
28 10 2008, 18:36
CYTAT(Fisiu @ 28 10 2008, 17:38)

CYTAT(Jordan23Carolina @ 28 10 2008, 17:08)

Wii tam
Mam taki dylemat, wiem że warto kupić, BF Bad Company, ale mam pytanie czy TA gra nie jest za krótka?
Ile mniej więcej zajmuje ukończenie?
Bo wiem że COD4 jest w sumie krótki, i raczej nie chce.
Chyba że coś innego o tematyce WWII? lub innej wojennej, lub wogóle inny FPS.
Przecież to są gry nastawione na multiplayer. Nie masz Live'a?
Mam live'a ale chodzi mi o single'a, co najlepsze (najdłuższe i najciekawsze).
Ile godzin zajmuje przejście BF: BC? 10h? 15h?
wymasterowanie 1000 pointsow w coda 4 troszke ci zajmie
pozarym to najlepsza strzelanka w multi jaka jest
Gow raczej lepszy
Dobra ,ale nie zaczynajcie, poprosze na zapas.
Calaka w Coda wcale nie robi sie tak dlugo, jak sie postarasz, mozna za jednym przejsciem zrobic.
marcin0903
29 10 2008, 17:22
Ja właśnie zrobiłem za jednym podejściem

.
Pytanie może wydawać się śmieszne, ale... Dead Space czy Gears of War 2, co pierwsze? Myślę tak ponieważ Dead Space trochę staniał, a GoW będzie na starcie trzymał cenę. Czy może ten GoW2 jest tak killerski, że to grzech nie kupić tej gry?
GoW2 - czego? Chce Ci skopać dupsko :E
A na serio - ja dead space wezme jak stanieje. To tylko single player
BF ma 7 misji wiec pewnie kazda ok godziny bedzie = czyli standardowy czas gry 6-7
Jordan23Carolina
29 10 2008, 18:18
CYTAT(signap @ 29 10 2008, 18:09)

BF ma 7 misji wiec pewnie kazda ok godziny bedzie = czyli standardowy czas gry 6-7
OK dzięki.
Chodziło mi o to, że ja już mam gre na multi- (Halo3) wydaje mi się najlepsza. I już dla mnie Multi nie ma takiego bardzo ważnego znaczenia.
I chciałem się zapytać o SINGLE, ale 6-7godzin
To nie dużo, a Cod4 ma jeszcze mniej?
Podobnie - jesli grasz na Veteranie to moze dolicz ze 2h wiecej
CYTAT(Mikes @ 29 10 2008, 18:30)

bioshock czy orange box?
Bioshock
czas gry - OB
klimat - Bioshock
aczivy - OB
GOW warto? czy lepiej uzbierać kase i kupic GOW 2?
il capitano
30 10 2008, 09:56
Warto, zważywszy na fakt, że np. w empiku lub Saturnie wersję Classic masz za 60 zeta, więc taniej w sklepie jako takim, nie można.
CYTAT(marcin0903 @ 29 10 2008, 17:22)

Ja właśnie zrobiłem za jednym podejściem

.
Pytanie może wydawać się śmieszne, ale... Dead Space czy Gears of War 2, co pierwsze? Myślę tak ponieważ Dead Space trochę staniał, a GoW będzie na starcie trzymał cenę. Czy może ten GoW2 jest tak killerski, że to grzech nie kupić tej gry?
mialem podobny dylemat, kupilem dead space ktore na dniach skoncze sprzedam i kupie gears of war 2

czyli cos takiego polecam no chyba ze kolekcjonujesz gry wtedy taka opcja odpada
CO polecicie kupic na x360?
Fifa 09 -lubie gry sportowe ale jak do tad zadna fifa do gustu mi nie przypadla , wersja 09 podobno siwetna gralem w demko i owszem zupelnie inna fifa niz popzrednie
Fable 2 - nie mialem stycznosci ,ale recenzje bdb
FC2 - gralem w jednynke na PC ( ujdzie w tloku)
GOW 2 - jedynka pierwsza klasa ,druga czesc pewnie tez nabede ale jak cena spadnie ,czy braci nie patrzec na cene

?
Bierz GoW2 i nie patrz na cenę.
TheBesTia
1 11 2008, 00:02
Niom. GOW2 ponad wszystko.
barcelona fan
1 11 2008, 18:14
Ja bym wziął Fife 09 ale ja jestem fanem Piłki nożnej.A na 2 miejscu GoW 2 ale jeżeli nie jesteś aż tak wielkim fanem piłkito GoW 2 na 1 miejscu..
Warto kupić Bully: Scholarship Edition?
Najpierw skończ gry co masz bo Ci kiepsko idzie... Bomba

Nie grałem, sam polecam Ci Orange Box, świetna rozrywka, aczkolwiek troszkę kuje w oczy grafika HL
Orange boxa będę miał w poniedziałek.Może zagramy w team fortress 2 ?

Ten bully podobno jakieś zawiechy ma ;/
Poszukuje gry cos ala Ninety Nine Nights (wielka masowka i klepanie kombosow w 10000 tysieczne armie) z tym ze z mozliwoscia multiplayer,NAJCHETNIEJ na 2 pady.Jest takie cos?
Dynasty Warriors 6
Dynasty Warriors 5 Empires
Dynasty Warriors: Gundam
Kingdom Under Fire
Viking
ale co ma multi/coop to musisz sam sprawdzic
blantman
2 11 2008, 16:00
CYTAT(Velius @ 1 11 2008, 19:43)

Poszukuje gry cos ala Ninety Nine Nights (wielka masowka i klepanie kombosow w 10000 tysieczne armie) z tym ze z mozliwoscia multiplayer,NAJCHETNIEJ na 2 pady.Jest takie cos?
Too Human to też w sumie taka masówka tylko że z multi ale nie na jednej konsoli
ProChaoS
3 11 2008, 20:35
Co proponujecie?
Fallout 3 czy GOW 2?
CYTAT(ProChaoS @ 3 11 2008, 20:35)

Co proponujecie?
Fallout 3 czy GOW 2?
Raczej nikt nie da Ci konkretnej porady, bo obie gry należą do odmiennych gatunków, stąd decydować powinien tylko Twój własny gust.
Moim zdaniem warto brać GoWa 2 - jeśli podobał Ci się GoW 1 to i sequel na bank ci się spodoba, więc nie ma ryzyka wywalenia kasy w błoto. Fallout 3 już nie jest dla wszystkich i mógłby ci się nie spodobać.
barcelona fan
3 11 2008, 21:10
Co byście wybrali FarCry2 czy Dead Space??.Obie te gry mnie cholernie pociągają niestety moge sobie pozwolic tylko na jedną z nich.Dylemat mam o tyle poważny że obie te gry pasują w 100% do moich preferencji...

.Obie te gry chyba wyszły po polsku??Która ma większą żywotność??
FC2 nie jest po polsku. Może Ci się free-roamin nużący po 10h znudzić. Mam na karku 16h za sobą i save się zbugował. Przeczytaj sobie forum Ubisoftu żebyś nie płakał jak gra zacznie bugować. Lepiej weź Dead Space...
Gooralesko
3 11 2008, 22:39
CYTAT(Fisiu @ 3 11 2008, 21:38)

FC2 nie jest po polsku. Może Ci się free-roamin nużący po 10h znudzić. Mam na karku 16h za sobą i save się zbugował. Przeczytaj sobie forum Ubisoftu żebyś nie płakał jak gra zacznie bugować. Lepiej weź Dead Space...
Ale co, każdy save ci się zbugował czy tylko na jednym grę zapisywałeś? Bo jeśli na jednym to twoja wina. Trzeba być zawsze ubezpieczonym na wszelką ewentualność. Po zbugowanych save'ach w Morrowindzie ja jestem zawsze
.:marioo:.
3 11 2008, 23:45
Lepiej wez Far Cry 2. Dead Space to dobra gra, jednak raczej na raz. Ukończysz raz, i gra zbyt wiele nie będzie miała do zaoferowania.
Far Cry natomiast to wielki świat itd. no i ma multi...
Walczak81
3 11 2008, 23:49
Co myślicie o dark sector? Warto brać? Bo gra idealnie trafia w mój gust, oceniam ją na podstawie filmików i kilku recenzji, bo dema niestety nie można u nas pobrać.
CYTAT(Gooralesko @ 3 11 2008, 22:39)

CYTAT(Fisiu @ 3 11 2008, 21:38)

Ale co, każdy save ci się zbugował czy tylko na jednym grę zapisywałeś? Bo jeśli na jednym to twoja wina. Trzeba być zawsze ubezpieczonym na wszelką ewentualność. Po zbugowanych save'ach w Morrowindzie ja jestem zawsze

Same Save'y zajmują z 200MB jak nie lepiej. Save'ów sporo zrobiłem, przy każdej możliwości. Niestety każda próba wczytania zapisu pod godzinie 14:43 z niedzieli kończy się fiaskiem. Szerzej o problemie jest w temacie FC2. Prawie każdy sprzed w/w daty mogę wczytać. Jeżeli biorę continue story mode to konsola freeze'uje.
@Walczak, gra jest super, ale na multi strasznie mało osób grało już ze 3 miechy temu.
@Walczak - gralem, przeszedlem i powiem ,ze gra jest warta uwagi

Mi sie podobala.
Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ?
barcelona fan
4 11 2008, 07:57
Bez dwóch zdań mass effect.

.Mass to Rpg więc masz mnóstwo questów pobocznych mnóstwo wyborów.Ja niestety zawiodłem się na TFU...

.
CYTAT(Gromi @ 4 11 2008, 07:48)

Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ?
STFU na najwyzszym poziomie moze byc troche trudne ale da sie przejsc pewnym "trickiem"

.By zrobic calaka w grze musisz przejsc przynajmniej 2 razy gre by odblokowac po 1 przejsciu najwyzszy poziom trudnosci, potem czasochlonne 200/500 gripow, lightow,itp Troche przy grze posiedzisz dajmy na to z 15h to chyba przynajmniej - 5h na normal, potem z 6-7h na very hardzie i reszta aczivow typu 200 killow,itp
danielskii
4 11 2008, 15:08
ktos sie pytal o dead space a fc2. odpowiedz zdecydowanie dead space. mam oby dwie fc2 byla w czytniku moze dzien i idzie pod mlotek chyba ze naprawia pare spraw, do dead space bede wracal nie raz bo gra to mocna i w pelni zasluzona 9 imo
która piłka lepsza ? Fifa czy Pes ?
Nie gralem i sie nie znam, ale wszyscy mowia, ze tym razem PES dostal po (pipi)e.

Ja sie właśnei zastanawiam nad tym SW, bo ME kompletnie mnie zawiódł i sprzedałem po paru h grania. Początek mnie zniechecił - bezsensowna bieganina w scenerii białoniebieskiej i gadanie, blablabla, loading itp.
CYTAT(B0CZEK @ 4 11 2008, 15:15)

Zależy. Czy chcesz grać sam(Fifa) czy na dwóch(PES). Czy oczekujesz realizmu(F) czy po prostu dobrej zabawy(P).
Nie grałem online w peesa więc nie wiem jak to funkcjonuje. Jeśli są takie lagi jak w 08 to według mnie nie warto.
Brolly PL
4 11 2008, 19:47
CYTAT(B0CZEK @ 4 11 2008, 15:15)

Oczywiście że FIFA!
Fife mam pełną a dzisiaj odpaliłem demo PESa i stwierdziłem, że jest to straszna kupa, nie warta uwagi jak dla mnie.
blantman
4 11 2008, 19:53
CYTAT(sznurek @ 4 11 2008, 16:18)

Ja sie właśnei zastanawiam nad tym SW, bo ME kompletnie mnie zawiódł i sprzedałem po paru h grania. Początek mnie zniechecił - bezsensowna bieganina w scenerii białoniebieskiej i gadanie, blablabla, loading itp.
a co ty po RPG się spodziewałeś ?! Dla mnie Mass Effect to gra roku 2007
TheBesTia
4 11 2008, 20:20
CYTAT(Owiec @ 4 11 2008, 15:26)

Nie gralem i sie nie znam, ale wszyscy mowia, ze tym razem PES dostal po (pipi)e.

FIFA09
CYTAT(Gromi @ 4 11 2008, 09:48)

Mass Effect wygrywa minimalnie. SWU trochę trudniejsze bo wymaga czasem szybkiego klepania przycisków. Me powinno starczyć na dłużej jeśli będziesz robił questy poboczne. Bez nich czas gry może okazać się podobny. Obie gry nie mają trudnych osiągnięć ale Me trzeba przejść więcej razy i to na kilka sposobów.
Jeżeli nie odstraszą cię pogawędki i to że przez pewną część gry biega się od jednej do drugiej osoby tylko wyczekując strzelania to Mass Effect jest dla ciebie. Jeżeli szukasz intensywniejszej akcji to SWU będzie znacznie ciekawsze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.