FIFA09 vs PES09?
U mnie PES09 ale zależy od gustu
il capitano
5 11 2008, 09:37
Nie ma nic do gustu. To nie jest jak z blondynkami i brunetkami. Bo obie mogą być "dobre". Zaś Fifa i PES to dwie inne bajki. PES - archaizm i ten.. archaizm. Algorytmy pamiętające czasy psxa. Fifa jest świeża, dynamiczna, 180 meczy online mówi samo za siebie. Nie licząc kariery, sparingów, itd. Jeszcze coś - ONLINE, tak to do mnie dotarło, Konami jedzie jeszcze na biednych chomikach oferując lagi, teleportacje i inne babole.
CYTAT(blantman @ 4 11 2008, 19:53)

CYTAT(sznurek @ 4 11 2008, 16:18)

CYTAT(Gromi @ 4 11 2008, 07:48)

Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ?
Ja sie właśnei zastanawiam nad tym SW, bo ME kompletnie mnie zawiódł i sprzedałem po paru h grania. Początek mnie zniechecił - bezsensowna bieganina w scenerii białoniebieskiej i gadanie, blablabla, loading itp.
a co ty po RPG się spodziewałeś ?! Dla mnie Mass Effect to gra roku 2007

No cóz - czego sie spodziewałem? Wszystkiego tego co dały mi inne rpg jak do tej pory. W takim Gothicu to nie nazwalbym tego btzsensowym bieganiem z miejsca na miejsce bo gra potrafiła mnie jakoś sobą zauroczyć, a tutaj sceneria biało niebieskich ścian i co chwile loading. Jedyne czym ten głupi zabieg był rekompensowany to mimiką twarzy, ale przy calokształcei wysiada.Niemam czasu by siaść przy grze i grać 10h non stop. W moim przypadku cała gra polegała na tym glupim gadaniu...
dzieki za pomoc ;] fifa juz do mnie jedzie ;]
Dzisiaj spzredalem 4 gierki wiec mam nieco kasy na nowe tytuly

to co mnie interesuje na pierwszy ogoien to:
GOW 2 vs FIFA 09 :E
Co wybrac ..moze tak kupie to i to ale nie odrazu co pierwsze ?

GOW2 -duze oczekiwania ze gra bedzie jeszcze lepsza niz jedynka
FIFA 09 -rewolucyjna gra wymiata bez dwoch zdan w samo demko lupie nocami

jak nie normalny.Fifke mozna juz dostac za 155zl
Fuck nie lubie takich sytuacji gdy czeba cos wybrac ....

.
Brac teraz GOW 2 a fifke za jakies 3-4 tyg? pewnie tez stanieje nieco. :hmm:
TheBesTia
5 11 2008, 20:51
No w twoim przypadku to pierw bym brał świeże Gearsy , czekając na obniżke cen FIFY , ale zawsze możesz zrobić odwrotnie (na jedno wyjdzie)
CYTAT(TheBesTia @ 5 11 2008, 20:51)

No w twoim przypadku to pierw bym brał świeże Gearsy , czekając na obniżke cen FIFY , ale zawsze możesz zrobić odwrotnie (na jedno wyjdzie)

zamowilem dzisiaj o 19 GOW 2 w PSX extreme w piatek mam nadzieje ze bede jzu mial

,wiec wekeend mam zalatwiony juz

.A fifke kupie za jakies czas .
blantman
5 11 2008, 21:33
CYTAT(sznurek @ 5 11 2008, 10:57)

No cóz - czego sie spodziewałem? Wszystkiego tego co dały mi inne rpg jak do tej pory. W takim Gothicu to nie nazwalbym tego btzsensowym bieganiem z miejsca na miejsce bo gra potrafiła mnie jakoś sobą zauroczyć, a tutaj sceneria biało niebieskich ścian i co chwile loading. Jedyne czym ten głupi zabieg był rekompensowany to mimiką twarzy, ale przy calokształcei wysiada.Niemam czasu by siaść przy grze i grać 10h non stop. W moim przypadku cała gra polegała na tym glupim gadaniu...
No to niestety tutaj walnąłeś

Gothik mnie zanudził tak samo jak np bardzo podobny wiedźmin. To RPG czysto PC'towe a to jest dział konsol. ME to najlepszy RPG 2007 dla ludzi co grają na konsolach. Dla mnie PC'towe RPG skończyły się po BG2 i Planescape Tournament

CYTAT(canuks @ 5 11 2008, 17:02)

Dzisiaj spzredalem 4 gierki wiec mam nieco kasy na nowe tytuly

to co mnie interesuje na pierwszy ogoien to:
GOW 2 vs FIFA 09 :E
Co wybrac ..moze tak kupie to i to ale nie odrazu co pierwsze ?

GOW2 -duze oczekiwania ze gra bedzie jeszcze lepsza niz jedynka
FIFA 09 -rewolucyjna gra wymiata bez dwoch zdan w samo demko lupie nocami

jak nie normalny.Fifke mozna juz dostac za 155zl
Fuck nie lubie takich sytuacji gdy czeba cos wybrac ....

.
Brac teraz GOW 2 a fifke za jakies 3-4 tyg? pewnie tez stanieje nieco. :hmm:
Mam obie i mogę ci powiedzieć jedno. GoW2 !!!! Gra po prostu GENIALNA. Najlepsza gra akcji w tym roku. GoW1 coś brakowało i nie wiedziałem co... teraz już wiem Epickości!:)
Walczak81
6 11 2008, 14:26
CYTAT(blantman @ 5 11 2008, 21:33)

Planescape
Tournament 

Dzięki, bardzo poprawiłeś mi tym humor, dawno się tak nie uśmiałem
EOT
Przeszedł już ktoś GOW'a 2? Na ile godzin mniej więcej starczy?
To raczej w temacie o GoWie po takie info...
Walczak81
6 11 2008, 15:56
CYTAT(Owiec @ 6 11 2008, 14:40)

Do tego też pasuje. Bo od tego zależy, czy ją wybiorę, czy nie ;]
Ogólnie zastanawiam się między GOW 2 i Fallout 3. Jesli gow starczy na więcej niż 12h, to biorę, jak nie, to Fallout.
CYTAT(Walczak81 @ 6 11 2008, 15:56)

CYTAT(Owiec @ 6 11 2008, 14:40)

Do tego też pasuje. Bo od tego zależy, czy ją wybiorę, czy nie ;]
Ogólnie zastanawiam się między GOW 2 i Fallout 3. Jesli gow starczy na więcej niż 12h, to biorę, jak nie, to Fallout.
Rzecz w tym, że nie liczy się ile czasu spędzisz w grze, ale jak:). GoW to jedna z tych gier, które możesz przechodzić wiele razy(co-op) i mieć masę radochy. Zresztą single to tylko wstęp do świetnego multi.
Dokladnie ,napewno bym nie kupowal GoWa na singla, bo to sie mija z celem w wiekszosci FPSow.
mozna kupic dla singla jesli ma sie z kim grac w COOP, zas GOW2 podobnie - ty, kumpel i boty, horda, coop. Da rade
blantman
6 11 2008, 21:46
CYTAT(Owiec @ 6 11 2008, 16:21)

Dokladnie ,napewno bym nie kupowal GoWa na singla, bo to sie mija z celem w wiekszosci FPSow.
Ale w najnowszym GoW2 singiel jest GENIALNY. Dopóki go nie skończę nawet nie myślę o multi
Far Cry 2, czy Fallout 3 ?
Walczak81
7 11 2008, 10:28
Fallout 3
FC2. Fallout 3 niekoniecznie Ci się spodoba. Mnie odrzuca ten post-apokaliptyczny klimat co nie znaczy, że gra zła. Jednak brałbym far cry'a, świetny klimat, free-roaming i kozak grafa
Bierz fallouta fc2 ci się znudzi po 3h
Walczak81
7 11 2008, 14:06
CYTAT(orion50 @ 7 11 2008, 13:03)

free-roaming i kozak grafa

FR jest w tym wypadku minusem wg. mnie. Za dużo jeżdżenia, za mało akcji. Grafa wcale nie taka świetna, już wolę tą z Dead Space czy Banjoo Kazooie (chyba źle napisałem).
Ogólnie gra jest wg. mnie strasznie nudna. Natomiast F3 niesamowicie przypadł mi do gustu ;]
CYTAT(htp @ 7 11 2008, 13:46)

Po aż 3? Mnie znudził po godzinie, pomijając fakt, że na raz nie mogę przy tym szajsie wysiedzieć więcej niż 30 minut. Trochę szkoda, bo 79zł w błoto (wersja pc).
blantman
7 11 2008, 15:30
CYTAT(htp @ 7 11 2008, 13:46)

Nieprawda mi się znudził po 7h!!
Fight night round 3 warto?
blazej10
7 11 2008, 17:22
CYTAT(htp @ 7 11 2008, 17:06)

FNR3 jest w miarę tani i to najlepszy boks na konsole.Sam sobie odpowiedz
Walczak81
7 11 2008, 19:24
CYTAT(htp @ 7 11 2008, 17:06)

Mi się nie podoba, ale jak lecisz na gs-y, to kup. Zrobienie calaka w FNR 3 to żaden problem ;p
Lepiej będzie jak kupie coś nowszego
Mam do wyboru: GoW 2 , Fable 2 , Falout 3 co wybrać?????
GoW2 - niezły single i świetne multi
Fable 2 - jak lubisz action RPG i do tego kooperację
Boję się tylko ,że cena Fable szybko spadnie. Bo GoW2 wiadomo ,że będzie się długo trzymać .
CYTAT(Gromi @ 8 11 2008, 15:55)

Boję się tylko ,że cena Fable szybko spadnie. Bo GoW2 wiadomo ,że będzie się długo trzymać .
To chyba dobrze że cena spadnie nie?
Źle no bo jak teraz kupię to sprzedam za dużo mniej.
Bierz GOW'a 2

sam czekam na przesyłkę, pograłem u kumpla i miażdży jaja
Co wybrać? Gow2,Cod5 lub FC2.
Bierz gowa najlepszy z nich.Cod 5 to kalka coda 4 a fc 2 znudzi Ci się po paru h grania.
może i nie znudzi, ale ja polecam GoW2 a FC2 później
Dead Space, czy Far Cry 2?
DS - FC jest troche takie zbyt wolne jak na FPP
Pewnie, niech od razu z FC zrobią UT3

Moim zdaniem każdy z tych tytułów powinieneś zaliczyć. Kupić jeden i się zamienić
Jordan23Carolina
9 11 2008, 10:09
Warto wziąć Kameo, za ~30zł?
CYTAT(Jordan23Carolina @ 9 11 2008, 10:09)

Warto wziąć Kameo, za ~30zł?
Warto.
Dwugrowy zestaw z tych gier (nie patrzac pod wzgledem multiplayera)
-GTA4
-Gow1
-Lost
-HP:zakon feniska
-Halo3
-Far Cry 2
-NFS:MW lub inny nfs
GoW & GTA IV
Na GoWa ok 15h + multiplayer ( pochalniacz czasu :E ) ,GTA IV min 50H na przejscie fabuly a na calaka ... ponad 100 h to lekko
proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili?
CYTAT(hooki @ 11 11 2008, 14:51)

proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili?
Javal Quest ,BOOM BOOOM ROCKET, Castel Crasher .Metal slug -jesli lubisz platformowki z automatow
CYTAT(canuks @ 11 11 2008, 15:00)

GoW & GTA IV
Na GoWa ok 15h + multiplayer ( pochalniacz czasu :E ) ,GTA IV min
50H na przejscie fabuly a na calaka ... ponad 100 h to lekko

Jakie 50 godzin?

Spokojnie można zmieścić się w 25

Calak to około 50 godzin.
oks castle crashers mam, ale reszty possam triale i obadam. dajcie więcej propozycji, ściągne, obadam i może wydam pointsy.
Robsonf
11 11 2008, 16:15
Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy.
Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów.
Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie.
CYTAT(Robsonf @ 11 11 2008, 16:15)

Trudna decyzja... dotyczy w zasadzie mojego kumpla, ale jako, że prawdopodobnie będę się z nim za coś wymieniać to sprawa też mnie pośrednio dotyczy.
Co byście wybrali Fallout 3 czy Far Cry 2? Tylko nie interesuje mnie czy gra zawiodła bo ma za dużo uproszczeń względem poprzednich, czy się nie trzyma z kanonem świata Fallout. Pytanie jest bardziej o to która z tych gier zapewni wciągającą rozgrywkę na (kilka)naście wieczorów.
Ciężko dowiedzieć się coś z recenzji - niby oba tytuły mają wysokie oceny, ale chociażby na naszym forum widać dużo zawodu na temat Far Cry 2, nie wspominając już o Falloucie.
w wersje na X360 nie gralem ,ale obadalem na PCcie Fc2 i falouta 3 i chyba zbytnio nie roznia sie niczym od wersji konsolowych.
FC2 - gra cholernie nudna ,o ile pierwsze 15 min w grze chce sie grac bo ma sie nadzieje z gra sie rozkreci to po 20min gry spisz przy klawiszach

szkoda kasy
Falout3 -bug na bugu wywal gre co 10-15 minut

w konsoli tego chyba nie ma .rozgrywka hmmm taka sobie klimatu zero ( jak dla mnie ) -szkoda kasy
Zada z gier nie jest warta nawet 120zl a co dopiero 179zl, porownam te gry do TOOHUMAN duzo halasu i zapowiedzi o mega hitach a wyszlo ...
blantman
11 11 2008, 20:36
CYTAT(Robsonf @ 11 11 2008, 16:15)

Gram w obie i mogę powiedzieć jedno bierz FALLOUT 3

Far Cry 2 nie ruszyłem od 2 tygodni bo mnie znudził po paru godzinach a w fallouta grałem 2 dni prawie non stop a to mi się nie zdarzyło od czasów Mass Effect. Gdyby nie praca i studia pewnie też bym dziś cały dzień grał. Dziś od rana się uczyłem a w głowie miałem quest który robiłem w grze dzień wcześniej po prostu moc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.