Z tego co widzę to FC2 ma slabe opinie. Wezme wiec co innego
CO sadzicie od mass effect assasins' creed, devil may cry 4, czy tez Forza 2+ drugi pad z pewnego sklepu
co jest dluzsze i bardziej wciagajace?
CYTAT
proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili?
UNO
CYTAT(hooki @ 11 11 2008, 14:51)

ile masz MSP do wydania? Jest masa fajnych gier - np. Assault Heroes na 2 plajerow, Castle Crashers, Schizonoid, Castlevania, itd itd
Colin84
12 11 2008, 22:38
CYTAT(hooki @ 11 11 2008, 16:51)

Worms'y rządzą
spoko spoko, przebadałem jeszcze stronę oficjalną i bede ssał triale. fęks!
Co wybrac: Saints Row 2 nowke za 129zł, czy Mirrors Edge tez nowa za 149zł ? Glownie sie pytam o SR2 czy jest dobry, jedynka byla chwalona, ale nie wiem jakie opinie zebrala druga czesc. Na gamerankings srednia ponad 80%, wiec raczej jest dobrze. Gralem w demo ME i kopara mi nie opadla, podobno jest krotka. Na ile H wystarczy SR2 ?
Robsonf
14 11 2008, 08:37
A gdzie ty masz ME za 149zł?

Ja bym brał ME, ale niech lepiej wypowie się ktoś kto grał w SR2.
w saturnie jest Mirrors Edge za 150.
SR2 na pewno starczy na dłużej, ma niezłe misje główne i świetne misje poboczne. Dodatkowo wszystko można przejść w kooperacji, po prostu zapraszasz znajomego i macie dla siebie całe miasto. Multi jest zlagowane i zabugowane, chaotyczne, ale ma coś w sobie i potrafi wciągnąć, szczególnie strong arm gdy gra się jeszcze z kumplem.
Z dwóch to raczej właśnie SR2, żeby pograć na multi dopóki są jeszcze chętni. Cena ME pewnie szybko spadnie, a skoro to w zasadzie single player, to nic się nie straci kupując grę za parę miesięcy.
CYTAT(hooki @ 11 11 2008, 14:51)

Puzzle Quest. Najlepsza pozycja na XBLA, DZIESIĄTKI godzin uzależniającej zabawy z tym mixem jRPG i Jewel Quest. No i niedrogo (teraz 800msp), no i jest dodatek, jakby cię wessało na maxa

A poza tym Worms i UMK3 zeszły teraz do 400msp, okazja chyba niezgorsza.
mario87
16 11 2008, 13:30
Mirror's Edge
Gears of War 2
Fable 2
Od razu zaznacze żę nie mam zbyt dużo czasu na granie, głownie w weekendy. Grałem w GoW 1 i Fable 1 i mi się podobały.
Przy okazji w ktorym Saturnie jest ME za 150zł? W Warszawie można znalexć za taką cenę?
Albert Wesker
16 11 2008, 13:37
CYTAT(mario87 @ 16 11 2008, 15:30)

Mirror's Edge
Gears of War 2
Fable 2
Od razu zaznacze żę nie mam zbyt dużo czasu na granie, głownie w weekendy. Grałem w GoW 1 i Fable 1 i mi się podobały.
Przy okazji w ktorym Saturnie jest ME za 150zł? W Warszawie można znalexć za taką cenę?
wez sobie Fable 2 a pozniej Gearsy
dlaczego ta kolejnosc? ja gralem w odwrotnej i cholernie trudno bylo mi sie przestawic z megadynamicznego i rzeznickiego swiata Gearsow na idylle Fable 2 - obydwie gry sa doskonale
CYTAT(mario87 @ 16 11 2008, 15:30)

Mirror's Edge
Gears of War 2
Fable 2
Gow2 jest najfajniejszy. Jeżeli grywasz na live to nie ma co myśleć o pozostałych. Sam single za pierwszym razem to jakieś 8 godzin do tego sporo czasu w hordzie.
GoW najfajniejszy ,bo pewnie tylko w niego grales?
NIE. NAWET W NIEGO NIE GRAŁEM. Dużo postów jest w temacie o Gearsach to je polecam.
TheBesTia
16 11 2008, 21:02
A w tematach Mirror's Edge i FableII nie ma dużo postów , więc nie polecasz?
Mango0700
16 11 2008, 21:04
CYTAT(mario87 @ 16 11 2008, 13:30)

Mirror's Edge
Gears of War 2
Fable 2
Nie grałem w Gow 2, ale między ME i Fable 2 to mnie bardziej wciągnęło Fable, jednak ME też jest wporządku. Jeżeli lubisz adrenalinke przy uciekaniu i skoki po dachach budynków to ME jest dla ciebie, lecz jeżeli lubisz spokojne granie i rozkoszowanie sie baśniową opowieścia Fable 2 jest idealne.
orion50
16 11 2008, 21:26
Siema!
Będę miał na grę około 170 zł. Chcę jakąś nowość, która starczy na dość sporo grania. GoW2 mam, Dead Space miałem, Mirror's Edge będę miał.
Nie mam ulubionych gatunków. Polećcie coś i najlepiej proszę o jakąś opinię na temat danej gry
pozdro
Orion- niedawno byłem w podobnej sytuacji, wziąłem Mirrora. A jeżeli będziesz go miał to radzę moją opcję nr 2, czyli Midnight Club: LA.
orion50
16 11 2008, 21:35
Sam nie wiem. Nigdy nie grałem w żadnego Mirrora. GRID'a warto ?
danielskii
16 11 2008, 22:01
Grid jesli lubisz ten styl jazdy i demko ci podpasowalo bierz bez wahania (sam od czasu do czasu zapodaje sobie ten tytu)
CYTAT(orion50 @ 16 11 2008, 21:35)

Sam nie wiem. Nigdy nie grałem w żadnego Mirrora. GRID'a warto ?
Chyba Midnighta

.
Panowie 2 tytuly byle lekkie do grania . Dobrze by bylo zeby jedna gra typowo na singla a druga singiel/multi.
Zastanawiam sie od dluzszego czasu nad FIFA09 + Lego Indiana Jones.
Chyba ze warto cos innego kupic ??
Myślałeś o Saints Row 2 lub Crackdown?
Mango0700
18 11 2008, 18:27
Więc szukam jakiegos fps'a z fajną kampaniąi być może w przyszłości do multi oprócz GOW 2.
Napisz w co grales, bo strzelac to ciezko.
Townshend
18 11 2008, 18:33
Co byście polecili do co-opa na jednej konsoli w stylu GOW albo Army of Two?
Mango0700
18 11 2008, 18:37
Gow 1 tylko.
@Town - Kane & Lynch jeszcze jest
@Mango - CoD4 i nic innego, chyba ze nie masz nic do Halo, to tez moze byc. Ale o niczym innym bym nie myslal, przed tymi dwoma.
@Mango: The Orange Box, Halo 3, RS Vegas.
Tomaszek88
19 11 2008, 00:39
Assassyn czy The Bourne Conspiracy?
Bo nie wiem co lepsze
El Loco Chocko
19 11 2008, 02:34
Ja bym chapnął AC.
CYTAT(Tomaszek88 @ 19 11 2008, 00:39)

Bo nie wiem co lepsze

Oba te tytuły zalicz - są tego warte, pierw Assassina możesz chapnąć po polsku
GH:WT czy RB, a może RB2?
Kroolik
19 11 2008, 11:07
CYTAT(Tomaszek88 @ 19 11 2008, 00:39)

Bo nie wiem co lepsze

Bourne Conspiracy - świetna, dość łatwa gierka. Masę strzelania i QTE. Graficznie - średniak (choć IMO gameplay ważniejszy)
Assassin - może się lekko znudzić. Rozbudowana i pikna. No i wersja PL dostępna
[InSaNe]
19 11 2008, 16:00
Zalezy od ilosci czasu, ktory chcesz poswiecic na gre . Bourne jest dosc krotki, za to badzo intensywny i przyjemny . Non stop akcja i emocje, plus latwy calak do wyciagniecia . AC to gra dosc dluga i moim zdaniem nudna i monotonna . Ja bym bral Bourne'a .
To prawda Assasin to ciagle powtarzanmie tego samego schematu az do bulu, wszystko dosyc proste a walki obierajace sie na maszerce
Maszerce? Nie w późniejszych etapach. A rozwalenie kilkunastu strażników ukrytym ostrzem w otwartej walce, kiedy na kontrę masz ułamek sekundy... No niezły maszer musi być z ciebie, zwłaszcze że wciśnięcie ataku w innym momencie rypie kontrę.
Mnie się AC bardzo podobał. Piękna, relaksująca, parkour imho ciekawszy duuuuużo niż w Mirror's.
Ja bym bral AC...BC to jednak gra o klase gorsza...i wizualnie i gameplayowo...AC nie kazdemu przypasi, ale powala klimatem i swoboda.
Sciagnałem demo Kane & Linch Dead Man i bardzo mi się podoba. Klimat jest wspaniały. Opłaca się ją kupić ? Czy jest trudna czy achy są trudne ? Bo po ME mam dość rwania sobie włosów z głowy.....
Gierka bardziej na coop niz samemu - do 50zl dalo by rade. Aczivy samemu mozesz sobie sprawdzic i ocenic czy sa trudne
Albert Wesker
20 11 2008, 19:43
fragment z dema to najlepszy fragment gry, cala gra jest gorsza niz to demo, a koncowka juz ogolnie jest daremna
ale mozna zagrac

ja nie zaluje
MasterShake
20 11 2008, 19:51
bierz k&l jesli klimat Ci podszedl bo gra jest swietna
Jeśli chodzi o poziom trudności to wciągnę się fabułą czy będę powtarzał jedną misję 1000 razy ?
na zwyklym poziomie trudnosci nie powinienes miec trudnosci - to nie COD na veteranie :}
Wallerot
20 11 2008, 22:32
Lepiej kupić nowego NFS'a czy Midnight Club: LA?
IslandClaws
20 11 2008, 22:42
Midnight Club i do tego ktoregos ze starszych NFS, a jak bardzo go pragniesz, to i tak kup MC i zaczekaj, az undercover zejdzie do 100zl
Dark AlexX
21 11 2008, 01:08
Oceny różnych serwisów stoją po stronie Midnight Club, ale bardziej przecież zależy to co Ci lepiej podejdzie, ja osobiście wolałbym i tak nowego NFSa. Każda część imo dawała radę.
MC - w ciemno, NFS to straszna kupa dla 15 latkow
Kroolik
21 11 2008, 09:34
CYTAT(signap @ 21 11 2008, 08:14)

MC - w ciemno, NFS to straszna kupa dla 15 latkow
666% racji
hadicap...
CYTAT(Wallerot @ 20 11 2008, 23:32)

Lepiej kupić nowego NFS'a czy Midnight Club: LA?
MC wlasnie przechodze.. wszystko gra i spiewa ale miasto jest moim zdaniem strasznei male. Soundtrack gorszy od tego z poprzednej czesci. Reszta ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.