Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Owiec
Odrazu pisze do modow - jesli mozecie to przyklejcie ten topic ,tak samo jak jest to w dziale PS2.

Niedlugo stane sie szczesliwym posiadaczem 360 (w koncu) i mam dylemat jaka gre wybrac na poczatek ? Pisze odrazu ,ze nie mam zamiaru na dobry poczatek wywalic 200zl w GoW ,poniewaz tyle nie mam. Jaka gre powininem wybrac na samym poczatku ,zeby miec niezly ubaw z grania. Cenamniej wiecej do 100zl (moze byc uzywka).
raVen20
To zalezy co lubisz?
Ja wybralem Dead or Alive 4:)
Swietna gra! tongue.gif
Velius
A skad mamy wiedziec co lubisz,gatunki gier cholernie sie roznia.No i czy masz dostep do gry online?
Piasecznik
W tych kryteriach to Geometry Wars Evolved się zmieści.
Jak nie masz kasy na gry to nie kupuj Xa.
Jak masz zamiar piracić to nie pytaj o cenę tongue.gif
IMHO wątek do przyklejania się nie nadaje, bo zawęża wybór do platyny których na razie jest chyba 3 tytuły, albo do gier na Marketplace a te raczej powinny mieć osobny temat.
Matriks_1111
Myślę, że chodzi tu o tematykę wątka wink.gif

Np. ja zastanawiam się co wybrać. Czy CoD3 czy RS:Vegas... a może z innej beczki to PES 6 czy DoA 4...

Co doradzicie?
Sylvan Wielki
Matriks_1111
"tęcza szesć" i DoA4

A do załozyciela topicku....uwoierz lepiej dolozyc na Gearsy i doznac szczekopadu pod kazdym wzgledem na conajmniej kilkadziesiad godzin, niz grac w jakies po(pipi)ki - albo za cene ok 144zl kupisz juz fantastyczny Oblivion.
signap
jaka jest najlepsza arcadowa sciagalka na 360?? nie podawac NFS ani gierek podobnych do FORZA/PGR3/TDU (tzn przy zakrecie zwolnij z 200 na 30km)
Matriks_1111
Z ardade, to zostanie Ci raczej tylko Ridge Racer 6 smile.gif
Diabeu
jeszcze Burnout: Revenge

ale RR6 jest nie do pobicia
Beregond
True, RR6 to bardzo szybki i efektowny arcade, na zakrętach praktycznie nie zwalniasz, za to robisz ładnego drifta i wychodzisz z zakrętu z podobną prędkością. Jako że jestem kiepski w ścigałkach to mi przypadło do gustu. happy.gif Poza tym gra ma bardzo ładne tekstury i całkiem długi tryb kariery.
Diabeu
co do RR6 to ja wiem że tam jest hamulec, tyle że nigdy nie miałem okazji go użyć biggrin.gif
Owiec
A czy Oblivion nie zniecheci mnie do 360 (jakas monotonia czy cos?) nie lepiej w cos bardziej zywego.
Albert Wesker
Oblivion jest naprawde fantastyczny ale ta gra przytlacza... mnie po prostu przerosla, nie moglem jej poswiecac tyle czasu ile trzeba wiec sprzedalem; jezeli masz zamiar kupic obliviona zeby popykac godzinke dziennie to odpusc sobie, gra wymaga regularnych wielogodzinnych sesji
Dorian Gray
Do setki powinno ci się udać kupić Dead Rising.
ranaghar
Ja też polecam Dead Rising - najlepsza gra jaką przeszedłem na X360. I można tanio wyrwać - nówka już po 130, o ile mnie pamięć nie myli.
Matriks_1111
Nówka w Saturnie czy MM jest za 119 zł wink.gif

Ja z tańszych gierek poleciłbym jeszcze Ghost Recon: Advande Warfighter smile.gif
Lucek
jak sie rozgladniesz na allegro to za mniej wiecej 100zl mozesz kupic duzo naprawde fajnych tytulow. Chocby wspomniany tu wczesniej Oblivion, Dead Rising, GRAW.

za 150-160 mozna miec duzo wiecej - chocby Call of Duty 3, THP8, GoW, Rainbow Six: Vegas.
Blim
Jeżeli lubisz GTA to polecam Saints Row. Jedyną wadą jaką ma ta gra to miejscami zbyt "ziombolski" klimat (jak w San Andreas). wink.gif
Owiec
Dzieki ,zobacze co z tych gier bedzie najtaniej na allegro i bedzie mi pasic wink.gif A co do Saints Row ,to ja lubie przerosnietych murzynow ,bekowne rzeczy sa ,zlwaszcza jak siedzisz z kumplem idiota obok i macie beke ze wszystkiego co sie rusza biggrin.gif
Blim
QUOTE(maslo @ 15 12 2006, 21:20) *

Dzieki ,zobacze co z tych gier bedzie najtaniej na allegro i bedzie mi pasic wink.gif A co do Saints Row ,to ja lubie przerosnietych murzynow ,bekowne rzeczy sa ,zlwaszcza jak siedzisz z kumplem idiota obok i macie beke ze wszystkiego co sie rusza biggrin.gif

To Saints Row na pewno Cię nie zawiedzie, a gra doprawdy jest głęboka i trochę się dziwie, że nie ma średniej 90% na necie.
Goldi69-PL-
Maslo podepniesz sie do LIVE, sciagniesz demka i ogarniesz cos, ja osobiscie bym kupil BF2, za 70zl ogarniesz a juz mam 130h za soba i takie pozycje jak SaintRows, GoW, GRAW, NHL07, Oblivion, Dead Raising, BME2 leza sobie na polce i czekaja na swoja szanse jak Kuszczak w MU

a co do BF2 to demo z Markplace jest srednie i moze Cie zrazic, kup BF2, jak nie przypasi sprzedasz za tyle samo co kupiles albo i drozej bo jak wiemy obrotny z Ciebie chlopak wink.gif
signap
jak gralem na PSP w RR to mnie ta gra odrzucila - niezla monotonia, itd chybaj jedynie Burnout daje rady ale ukonczylem go na poprzednim X

a co dobrzego jest z FPP (procz CODow, Vegas, FEAR, BF2,PREY, Q4,PDZ, FC, ) chyba wszystkie wymienilem fpp na 360?? smile.gif
Yaxa
Jeszcze bardzo klimatyczny Condemned smile.gif
Amer
QUOTE(Yaxa @ 16 12 2006, 10:35) *

Jeszcze bardzo klimatyczny Condemned smile.gif

zgadza sie - klimatyczny i bardzo grywalny. Gra za sprawą której krzywie się na samą myśl o "płytkim strzelaniu" vide Prey...
Thompson
No to ja mam pytanie. Przydałaby mi się jakaś fajna gra na gwiazdkę. Kupuję sobie X360 i prawie natychmiast chciałbym uderzyć na LIVE! Więc zastanawiam się nad Rainbow Sixem. Nigdy w to nie grałem ale wydaje mi się, że gra w to dużo osób, a gra wygląda zachęcająco. Wiem, że polecicie Gearsy ale klimat ufoków bryzgających hektolitrami krwi mnie nie kręci. A może GRAW?
Pomożecie?
jiloo
QUOTE(signap @ 16 12 2006, 08:23) *

jak gralem na PSP w RR to mnie ta gra odrzucila - niezla monotonia, itd chybaj jedynie Burnout daje rady ale ukonczylem go na poprzednim X

a co dobrzego jest z FPP (procz CODow, Vegas, FEAR, BF2,PREY, Q4,PDZ, FC, ) chyba wszystkie wymienilem fpp na 360?? smile.gif

jest jeszcze GRAW.
ja gram w TPP, ale jak chcesz mozesz wlaczyc sobie FPP.
a gra daje rade.
kermit
Dla wszystkich co mają mało kasy a chcą zafoliowany prezencik - Dead Rising - max 129zł. Bardzo polecam.
Dallas
Thompson jeżeli bierzesz pod rozważania Rainbowa to POLECAM Ci go w 100%. Napewno będziesz zadowolony. Z całym szacunkiem dla GoW, ale R6 ma moim zdaniem w tej chwili najlepszy multi na 360. A ludzi do gry po Live jest bardzo dużo więc napewno spełni Twoje oczekiwania. Poza tym masz przemiodny tryb dla singla. Ja kupiłem Vegas i nie ma chwili żebym nie cieszył się z tego wyboru.

GRAW też jest fajne ale R6 do pasa nie sięga...
Owiec
Czy Saints Row jako pierwsza gra to dobry wybor ?
Matriks_1111
Jak lubisz klimaty które ktoś tutaj już przedstawił, to tak. Sam mam gierkę i gdyby nie inne, które posiadam, to tylko w nią bym grał tongue.gif
kermit
Saints Row bardzo polecam, jako pierwsza gra napewno pokaże na co konsole stać tongue.gif
Blim
Na single chyba najlepszy wybór na święta, bo można grać i grać, z multi też wieczorami nie ma problemu, zawsze znajdzie się ktoś do zabijania, a tryby są całkiem fajne.
Blim
UP temat i moj maly dylemat. Jaka gre kupic na online. Cena nie gra roli, moga byc nawet dwie gry. GoW i RS:Vegas to dobre typy?
Matriks_1111
To są obecnie chyba najlepsze typy, jakie można rzucić wink.gif
Owiec
Chyba ,ze masz sentyment do Halo wink.gif
Velius
QUOTE(Blim @ 18 12 2006, 23:13) *

UP temat i moj maly dylemat. Jaka gre kupic na online. Cena nie gra roli, moga byc nawet dwie gry. GoW i RS:Vegas to dobre typy?

GoW jesli chcesz grac z duza iloscia polakow,no i osobiscie nie moge sie od tej gry oderwac od ponad 2 tygodni grania non stop(oczywiscie online).
Diabeu

chcesz lekki deser czy pełen zestaw? GoW to deser - skill nie jest potrzebny, za to R6:Vegas to pełne danie - tytuł dopracowany w kwestii online i wymagający określonych umiejętności

a jak ciebie stać to bierz obie, tylko potem się nie dziw że masz czas tylko na jedną z nich
Velius
QUOTE(Diabeu @ 19 12 2006, 13:36) *

chcesz lekki deser czy pełen zestaw? GoW to deser - skill nie jest potrzebny, za to R6:Vegas to pełne danie - tytuł dopracowany w kwestii online i wymagający określonych umiejętności

a jak ciebie stać to bierz obie, tylko potem się nie dziw że masz czas tylko na jedną z nich

/sarkazm

No,skill nie jest potrzebny,mozna grac z kibla nie widzac monitora happy.gif

/sarkazm
Blim
QUOTE(Velius @ 19 12 2006, 16:38) *

/sarkazm

/sarkazm

No ja tak często robie w PGR, a i tak jestem pierwszą myszą na mecie ;p. Chciałem zapytać o jeszcze jedną rzecz, mianowicie czy może wie ktoś z Was czy Halo 2 działa na LCD (60 Hz i te sprawy)? happy.gif
Diabeu
QUOTE(Velius @ 19 12 2006, 16:38) *

/sarkazm

/sarkazm

dokładnie, wręcz pada nie potrzebujesz bo po co? styka tresowany szympans i kiść bananów
Gasei
Viva Pinata czy Call od duty 3 ? A moze cos innego z nowosci ? Napaliłem sie na Lost PLanet ale to ma byc pod choinkę tongue.gif
Matriks_1111
Zależy co lubisz, ale ja bym osobiscie polecił Pinatę. Miła odskocznia, a o CoD3 słyszałem nie za dobre opinie, aczkolwiek sam go zakupię, razem z PES'em i R6: Vegas wink.gif
JacekW
GRAW albo R6 Vegas te gry poprostu sa najlepsze.
Matriks_1111
Osobiście wybrałbym teraz jednak chyba R6 wink.gif No chyba, że GRAW'a w nowym wydaniu tongue.gif
Blim

Póki co wybrałem GoW, myślę że będzie idealna na świąteczną rzeź (a i wycisnąć poty z konsoli się przyda), a zaraz po świętach sprawie sobie coś innego i być może będzie to RS:V. wink.gif
Gasei
Zamowiłem jednak CoD3 z nadzieją ze jako Viva pinata to tytuł od MS to bedzie szybko tanial.tak jak tytuły Sony (np. God of War)
Velius
to VP moze byc tansze niz 120zl? o.o
ping
QUOTE(Velius @ 20 12 2006, 20:59) *

to VP moze byc tansze niz 120zl? o.o

Ty o polsce mówisz?
Velius
raczej o sklepach internetowych,dvdcrave itd.Na leb nie upadlem zeby kupowac VP za 230+ zl.
ping
już miałem nadzieje że gdzieś w naszym kraju jest piękna promocja :f z playasia paczucha już 17 dni mi idzie, mam nadzieje ze nie zaginęła, cierpliwość przy zakupach przez internet jest najważniejsza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.