Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wii dostanie GTA?
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
DJ1988
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=133859

teraz Jack Thompson będzie miał argument by pobawić się swym Wii tongue.gif
Blim
Wątpię żeby było to next-genowe GTA, raczej coś z tej generacji z dopiskiem Stories, Wii jest zdecydowanie za słabe technologicznie na GTA4.
RSX
A niby dlaczego? Nie można zrobić GTA 4 z gorszą grafiką?
Lucek
przeciez to nie jest nic oficjalnego, ani pewnego.
a co do GTA4 to raczej nie o grafike, ale o rozbudowanie tu chodzi. bo co? ciagle loadingi?
Bartg
No wii raczej na pewno nie pociagnie nextgenowe enginu gta4, troche bez sensu byloby pisac nowy engine, raczej stawiam na stories albo calkowicie nowa gre robiona przez jakis oddzial rstar.
Mikes
Zrobią SA z grafiką z GTA2, lol
szczurek
Jeżeli do czegoś takiego dojdzie to pewnie wydadzą San Andreas Stories albo "GTA Stories Trilogy" [co byłoby fajnym wyjściem].

Ja tam trzymam kciuki.
Sikor
QUOTE(szczurek @ 16 12 2006, 11:28) *

Jeżeli do czegoś takiego dojdzie to pewnie wydadzą San Andreas Stories albo "GTA Stories Trilogy" [co byłoby fajnym wyjściem]

Stan + 2 miasta w jednej grze, to by było fajne wyjście biggrin.gif
signap
pewnie jeszcze jakies uproszcznie czy cenzura
szczurek
cenzura

z jakiej paki? Mozesz nakreślić?
Joocker
Mnie tam nie interesuje grafika, bo już od dawna wiadomo, że Wii technologicznie jest słabsze. Ciekawi mnie za , to jak będzie wyglądało sterowanie itp. To może być fajne przeżycie. smile.gif
ogqozo
Chyba link jest źle podany. Po kliknięciu na niego znajduję taki tylko napis:

"In an interview with an American television station, Reggie Fils-Aime, the president of Nintendo of America, said that Nintendo has done all it can to persuade Take-Two Interactive Software to bring the Grand Theft Auto franchise to Nintendo consoles, and it is now up to the third party publisher to decide whether Rockstar Games' immensely popular series will appear on Wii. We should know more later in 2007 regarding this issue."

Czyli to, co było wiadomo od dawna. Reggie chciałby GTA na Wii. Mówił o tym już ze dwa lata temu. Szkopuł taki jest, że gdyby każdy dostawał to, co chciał, to trochę inaczej by świat wyglądał...
No i, ermm, to pewnie dlatego żaden duży serwis nic o tym nie pisze. Bo sprawy nie ma.
szczurek
Serwisy narazie o niczym nie piszą - bo rzeczywiście nie ma o czym. Wiadomo tylko, że Reggie rozmawia, błaga, prosi i płaszczy się przed Take Two (które zresztą potrzebuje kasy, a Ninny ją ma;]).
jiloo
a ja tylko dodam od siebie, ze mnie pojawienie sie GTA na Wii wogole nie interesi.

gralem chwile w GTA3 na PS2 i ta gra mnie wogole nie wciaga.
RSX
W ogóle to bluźnisz tongue.gif oj będziesz się palił w piekle tongue.gif

Chyba jesteś pierwszą osobą jaką "spotkałem" która się ta gra nie podoba:)

Wracając do temtu, faktem jest, że około roku temu też to czytałem, że Niny się stara o GTA... oby na samych chęciach nie pozostało.

Jak już ktoś wspomniał, grafika nie musi być lepsza, od tej z GTA na ps2.
AbraHAM
to wogole do wizerunku niny nie pasuje confused.gif gra ganksterska na system rodzinny , neee nie wierze o zabieganie tego tytolu przez niny smile.gif
jiloo
QUOTE(AbraHAM @ 18 12 2006, 11:40) *

to wogole do wizerunku niny nie pasuje confused.gif gra ganksterska na system rodzinny , neee nie wierze o zabieganie tego tytolu przez niny smile.gif

Killer7 tez nie jest raczej gra rodzinna. byla nawet w jakiejs tam dziesiatce krwawych gier itp.
a na poczatku miala byc exclusivem na NGC.

ps. no jakos tak mam, ze wlasnie gangsterskie klimaty mi nie podchodza. ani GTA, ani Saits Raw ani nawe JustCouse. chyba chodzi o rodzaj gameplayu. ale nie neguje, nie neguje. grajcie ;-)
chrno-x
Jak wyjdzie będzie ok, jak nie wyjdzie też będzie ok, Nikt z tego powodu nie umrze biggrin.gif jedynie mogłoby przyjśc więcej graczy którzy głównie kupują jakąś platformę dla GTA.
saracen
i tak to nie bedzie prawdizwie next genowe GTA, o enginie z 360 i PS3 nie ma co wspominać bo wii w środku to bida... jednak usprawniony engine z currentów, willot i popularność konsoli w Ameryce może przeważyć ze swoją wersję dostanie- nie będzie to jakis główny produkt firmy, oczko w głowie, jednak napewno przyniosłoby to niemało zielonych (jak każda część) i R* i Ninny
chrno-x
Komu by to przeszkadzało zobaczyć jakąś nową część lepszą od GTA San Andreas(grafa,doczytywanie obiektów)ja tam bym chciał i by jakby polepszyli GTA SA a na pewno by to zrobili z Engine'a to by było git biggrin.gif nie powiem ale fajnie by było mieć jednak GTA na Wii smile.gif mimo że nie byłoby tak next-genow'e jak w X360 i PS3 ale na pewno było by lepsze od GTA SA. W końcu Wii nie może być tylko konsolką dla całej rodziny ale również musi nam hardcore'rowym graczom zaserwować coś przy czym będziemy siedzieć długie godziny smile.gif
mord00k
Mnie tam najbardziej ucieszyłoby SA Stories biggrin.gif ale cóż... nie bluźnić mnie tu że to na 100% nie bedzie GTA4. Rockstar to Rockstar oni potrafią wink.gif pewnie że grafika to nie ta ale...
chrno-x
Grafika to nie wszystko,bez świetnego Gameplay'u i ciekawej fabuły gra głównie jest nędzna, bo po co grać w tytuł który i jest ładny ale ma do (pipi) Gameplay a o fabule nie wspominając...
Konar$ky
Rockstar to Rockstar oni potrafią wink.gif pewnie że grafika to nie ta ale...

Grafika? W GTA chodzi przecież o dobrą fabułe. Przecież grafika nigdy nie była atutem tej serii. Mi zależy tylko na tej fabule.
Blim
W GTA 3 fabuła była nijaka, a jak dla mnie to najlepsza część serii. Liczy się klimat, a ten w GTA3 był niezastąpiony (a i grafika na tamte czasy ryła beret). W Vice City również był ten feeling, ale np. już w San Andreas, zresztą nieważne bo wyjdę na rasistę heh. wink.gif
bnc
Jesli Wii powtorzy sukces NDS to moze nawet pelnoprawna, nowa czesc... W koncu kto by przewidzial DQ IX na NDS? smile.gif
kapciu360
Eh jak wyjdzie to kupuje Wii :>
Konar$ky
Eh jak wyjdzie to kupuje Wii :>

Wpis, jak najbardzej wpis biggrin.gif
chrno-x
No sądze ze jak to się okaże prawdą w 100% i zostanie potwierdzone i przez Ninny i przez Rockstar to sądze że dojdzie spora rzesza fanów GTA tym bardziej jakby zastosowali unikatowe sterowanie biggrin.gif kurde biggrin.gif to by było cuś huehue tongue.gif
mord00k
A czy ja powiedziałem że dla mnie liczy się grafa najbardziej? Otóż nie tongue.gif inaczej nie grał bym w każdą część która wyszła po 2 tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.