Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: bohater ,który jest zbędny
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > South Park
lukasz
trzeba by coś tu popisać jak już mamy sub-forum o najlepszej kreskówce ever:] dla mnie zbędny jest..towlie
odcinki z nim zawsze mnie cholernie nudzą.jak wy macie?
Mastachi
moim zdaniem nie ma zbednych bohaterow, sa tylko takie ktore powiny byc pokazywane mniej. No towelie jest fajny, ale przed ogladaniem trzeba sie zbakac biggrin.gif
ghost.
bez kitu, może pierwszy odcinek z Towelie'm dało sie obejrzeć, ale poźniej zaczęło to już troche nudzić... inna postać, jaka jest IMO zbędna (albo przynajmniej zbyt mało wyraźna) to Token - mogliby zrobic z nim coś ciekawszego (np. elo-nygge rappera albo cuś ;f )
Mastachi
Wlasnie chcialem powiedziec, ze token jest jedna z oich ulubionych postac, ale go prawie wogole nie ma sad.gif
Pajda
nauczycielka co w polskiej wersji nazywa sie "dlawi-sie-kuta.sem "- za oblesna scenka jak pokazywala cyce ;/
ghost.
QUOTE(Pajda @ 18 12 2006, 13:50) *

nauczycielka co w polskiej wersji nazywa sie "dlawi-sie-kuta.sem "- za oblesna scenka jak pokazywala cyce ;/

Spoiler: ona w jakimśtam odcinku wyleciała (lol, może w koncu sie zakrztusiła ;f )
Hela
dla mnie zbędny jest..towlie
Bez kitu na pierwszym odcinku z Towliem plakalem ze smiechu i smieszy mnie do tej pory. A ze jest to zbedna postac to stwierdzili nawet Matt i Trey - 'we were thinking about the lamest character ever and that how Towlie was born' - cos takiego powiedzieli na komentarzach na dvd, lub podczas jakiegos wywiadu, ktory widzialem. Mial byc czyms, co pomogloby wysmiewac sprzedawanie wszystkie z postaciami z serialii - towlie t-shirt, towlie towel itp. Co zdecydowanie sie udalo.
Mastachi
QUOTE(ghost_spike @ 18 12 2006, 14:36) *

QUOTE(Pajda @ 18 12 2006, 13:50) *

Spoiler: ona w jakimśtam odcinku wyleciała (lol, może w koncu sie zakrztusiła ;f )

Chokesondick smile.gif
Spoiler: Nie pamietam co to bylo, ale chyba lecial jakis normalny odcinek i sie pojawilo: ktos zginie w tym odcinku i pokazali 3 osoby. I na koncu bez niczego jakies 2 slowa ze ona nie zyje smile.gif
Ofeck
"Istota" ktora najbardziej mnie denerwuje i jest mi calkowicie zbedna jest PIP. jest taka ciota ze nie moge patrzec na te odcinki z jego udzialem. Chyba jedynym odcinkiem, ktorego nie obejrzalem do konca to jest ten gdzie ma swoj wlasny epizod. Towelie jest spoko, dla odroznienia jego odcinek solowy jest najlepszy z tego typu lol.
tk
tego epa widziałem tylko fragment u kumpla i troche nudnawy był to fakt, ale z bluzgania brytoli dobra beka wink.gif a pip w zwykłych epach daje rade.
Ćwieku
Hmmmm, bez zadnego zalu pozegnal bym sie z PIPem, wkur.wia mnie po prostu jego angielsko-spedalony "styl bycia".
Hide999
Pan gałązka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.