trzeba by coś tu popisać jak już mamy sub-forum o najlepszej kreskówce ever:] dla mnie zbędny jest..towlie
odcinki z nim zawsze mnie cholernie nudzą.jak wy macie?
Mastachi
18 12 2006, 10:31
moim zdaniem nie ma zbednych bohaterow, sa tylko takie ktore powiny byc pokazywane mniej. No towelie jest fajny, ale przed ogladaniem trzeba sie zbakac
bez kitu, może pierwszy odcinek z Towelie'm dało sie obejrzeć, ale poźniej zaczęło to już troche nudzić... inna postać, jaka jest IMO zbędna (albo przynajmniej zbyt mało wyraźna) to Token - mogliby zrobic z nim coś ciekawszego (np. elo-nygge rappera albo cuś ;f )
Mastachi
18 12 2006, 13:46
Wlasnie chcialem powiedziec, ze token jest jedna z oich ulubionych postac, ale go prawie wogole nie ma
nauczycielka co w polskiej wersji nazywa sie "dlawi-sie-kuta.sem "- za oblesna scenka jak pokazywala cyce ;/
QUOTE(Pajda @ 18 12 2006, 13:50)

nauczycielka co w polskiej wersji nazywa sie "dlawi-sie-kuta.sem "- za oblesna scenka jak pokazywala cyce ;/
Spoiler:
ona w jakimśtam odcinku wyleciała (lol, może w koncu sie zakrztusiła ;f )
dla mnie zbędny jest..towlie
Bez kitu na pierwszym odcinku z Towliem plakalem ze smiechu i smieszy mnie do tej pory. A ze jest to zbedna postac to stwierdzili nawet Matt i Trey - 'we were thinking about the lamest character ever and that how Towlie was born' - cos takiego powiedzieli na komentarzach na dvd, lub podczas jakiegos wywiadu, ktory widzialem. Mial byc czyms, co pomogloby wysmiewac sprzedawanie wszystkie z postaciami z serialii - towlie t-shirt, towlie towel itp. Co zdecydowanie sie udalo.
Mastachi
19 12 2006, 10:00
QUOTE(ghost_spike @ 18 12 2006, 14:36)

QUOTE(Pajda @ 18 12 2006, 13:50)

Spoiler:
ona w jakimśtam odcinku wyleciała (lol, może w koncu sie zakrztusiła ;f )Chokesondick

Spoiler:
Nie pamietam co to bylo, ale chyba lecial jakis normalny odcinek i sie pojawilo: ktos zginie w tym odcinku i pokazali 3 osoby. I na koncu bez niczego jakies 2 slowa ze ona nie zyje
"Istota" ktora najbardziej mnie denerwuje i jest mi calkowicie zbedna jest PIP. jest taka ciota ze nie moge patrzec na te odcinki z jego udzialem. Chyba jedynym odcinkiem, ktorego nie obejrzalem do konca to jest ten gdzie ma swoj wlasny epizod. Towelie jest spoko, dla odroznienia jego odcinek solowy jest najlepszy z tego typu lol.
tego epa widziałem tylko fragment u kumpla i troche nudnawy był to fakt, ale z bluzgania brytoli dobra beka

a pip w zwykłych epach daje rade.
Hmmmm, bez zadnego zalu pozegnal bym sie z PIPem, wkur.wia mnie po prostu jego angielsko-spedalony "styl bycia".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.