Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej DoA4 Online.
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Bijatyki Online
Ozi
Już kiedyś założyłem taki topic, ale akurat wtedy padła mi konsola i zapomniałem o tym pomyśle... ;]

Anyway, na razie prosiłbym o wpisywanie sie chętnych. Jeśli zgłosi się odpowiednia liczba graczy podzieli się wszystkich na grupy (myślę, że najlepiej będzie zrobić rozstawienie wg. rang na Live), zrobi tabelki i ruszym.

Ze względu na "lagi" będziemy grać tylko w dwuosobowych pokajach po poprzednim umówieniu się przez czat / msg / peemki na forum. Zdaję sobie sprawe, że czasami nawet to nie zapobiega lagom - na razie pojęcia co z tym zrobić. Jakieś pomysły? :>
Velius
Zalezy kiedy,ale jak mi przypadnie termin to jestem chetny.(Mimo ze narazie malo umiem ale trzeba robic sztuczny tlum;D)
raVen20
tez sie pisze..
Di
Nie lepiej dać ten temat do Forum Bijatyk?
Smerec
JAAAAAAA:P
C1REX
Ja się też dopisuję, choć słaby jestem.

Chętny ktoś na spary?
raVen20
cirex zagadaj do mnie chetnie cie zleje:)

radzio84 blush.gif
Dabman
ja moge grac ( tawie ) bo narazie jade na trialu i mam jeszcze po tawie miesiac ktory tez wykorzystam i wracam do DabmanPoland, wiec z checia zagram, narazie mam warunki do grania ( ciekawe na jak dlugo ) wiec dodawac mnie i grac:D
C1REX
Ja chwilowo jestem na urlopie. Online będę po siedemnastym lutym.
Shinji-kun
Temat umarl czy dzialamy cos ?
Smerec
Ja mam aktualnie wioske z netem:P osiedlowa sieć, same lagi:)
C1REX
Ja wciąż gram.

Jak ktoś czuje się na siłach sprawdzić mojego Spartana i Tengu, to zapraszam.
koziou
CYTAT(C1REX @ 27 09 2007, 00:42) *
Ja wciąż gram.

Jak ktoś czuje się na siłach sprawdzić mojego Spartana i Tengu, to zapraszam.

Pieprzę Twojego Spartana!
gon
C1rex jak widze twoje postacie w DOA to zastanawiam sie czemu ty nie grasz DURALem w vf5 tongue.gif

ja chetnie pogram w DOA po sieci jak zaktualizuje sobie golda smile.gif

Smerec-teraz moge sie zrewanzowac za ten final w zabrzu hehehe tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.