Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mii parade
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
jiloo
Czy ktos kuma o co chodzi w Mii parade? zawsze jak tam wchodze dostaje komunikat - wyglada na to, ze nikogo nie ma. o co kamon?
s-a-m
Jak tworzysz swojego Mii masz opcje czy ma on brac udział w paradach...jeśli tak leci on do innych i przechadza się..ja mam na paradzie już 7 Mii od innych ludzi.... happy.gif
jiloo
QUOTE(s-a-m @ 15 12 2006, 19:27) *

Jak tworzysz swojego Mii masz opcje czy ma on brac udział w paradach...jeśli tak leci on do innych i przechadza się..ja mam na paradzie już 7 Mii od innych ludzi.... happy.gif

no u mnie sie pojawil w koncu jakis jeden.
a moje ustawione na wedrowanie.
c1n3k
moje tez ustawione na wedrowanie smile.gif
a poki co zadnego mii tam nie spotkalem... na parade trafiaja mii od przyjaciol z listy gdy ich konsola jest wylaczone (tak cos kiedys czytalem) czy jak to jest?
s-a-m
Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie są wysyłane Mii do parade...ja mam w książce około 20 osób i na paradzie mam ponad 10 ludzików... happy.gif
c1n3k
dzisiaj rano jak wlaczylem konsole to po paradzie przechadzaly sie 2 Mii - Karuszka i Kroolik - kogo to? ;]
jiloo
QUOTE(c1n3k @ 16 12 2006, 13:23) *

dzisiaj rano jak wlaczylem konsole to po paradzie przechadzaly sie 2 Mii - Karuszka i Kroolik - kogo to? ;]

Kroolik to odemnie. Moj przyjaciel ktory mial przyjemnosc rozpakowywac Wii ze mna biggrin.gif
a Karuszke tez mam, ale nie wiem od kogo. u mnie chodzi jeszcze Krzysiek.

EDIT
i wlasnie dolaczyla Ilonka
c1n3k
Karuszka to od hacika - przyznal sie tongue.gif

a Krzyska i Ilonki to nie mam u siebie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.