Hey man, u mnnie po Atarynce została tylko torba (taki fajny pokrowiec )na twoją konsolke. Ja akurat mialem Atari Lynxa 1, taką wieksza wersje i on do tego pokrowaca nie wchodził. Fajna maszynka była.
Fidel
26 12 2006, 09:59
jakby to powiedziec taki kieszonkowy
ashka
30 12 2006, 22:11
Uuuu, ładnie, tylko gier coś mało ;d Ja ja to cudeńko (najchętniej właśnie II) poluję na allegro, z marnym skutkiem, ceny na razie odstraszają
Pogrywasz na tym czy tylko trzymasz w kolekcji?
szyku
14 01 2007, 18:52
Atari Lynx - pamiętam jak koledzy, ktorzy posiadali GB patrzyli z zazdroscia na ta konsole. Moje ulubione gry: S.T.U.N Runner, Batman Returns, Chceckered Flag, Rampart, Robo-Squash-chyba dlatego, ze to pierwsza moja gra.
A co samej konsoli, to bardzo dobry sprzet (podswietlany ekran-dla mnie duzy plus), szkoda ze gier duzo nie wyszlo, ale i tak nie jest zle.
Goldi69-PL-
15 01 2007, 14:12
na allegro jest sztuka
ashka
15 01 2007, 14:19
Nawet dwie. Jedna ma lekko uszkodzony ekran, a druga - mogę się założyć - stuknie spokojnie do 200 setek ... Ale pilnuję
Swoją drogą to już któryś Lynx na Allegro z taką samą usterką ekranu (czarne pasy). Ktoś wie, to taka norma?
Oldschoolowy dziad
15 01 2007, 18:01
W GB często się zdarza, czasem w GBC. Powiedziałbym, że po prostu konsola była długo katowana, no i to dlatego.
Skarabeus
10 03 2007, 22:25
Moją włśnie na Allegro wychaczyłem - 2 i pół stówy poszły, ale w zamian otrzymałem pełny zestaw wraz z pudełkiem, gram, torbą i papierami
Od czasu do czasu gram - z racji ilości konsol w kolekcji i matury za 2 miesiące na razie zbyt często nie korzystam z nich, ale niech tylko dłuuugie wakacje przyjdą to nadrobię zaległości ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.