Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Lost Room
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
zduniacz
11, 12 i 13 grudnia stacja SCI-FI wyemitowala 3-odcinkowy(kazdy odc. po 1,5h) miniserial The Lost Room. Czy ktoś z forumowych serialowców już sie z tym dziełem zapoznał? Jesli nie, to zachęcam, bo działo sie dużo, bylo dramatycznie, zabawnie , a przede wszystkim interesująco. Ale moze po kolei:
Fabuła: W 1961 roku cos dziwnego wydarzylo sie w motelowym pokoju przy slawnej Route 66. Mialo to związek z zalamaniem przestrzeni, rzeczywistosci czy (pipi) wie tam czego jeszcze, nie bede wiecej zdradzal. Chodzi o to, ze dzisiaj caly pokoj, a takze wszystkie z niego przedmioty nabraly dziwnych wlasciowsci. Od razu mowie, że to nie jedyny wątek, cala historia toczy się jeszcze na innych plaszczyznach (porwania, ucieczka, poscig itp.), no i sporo w niej zakrętów.

Bardzo przyzwoita rzecz, klimatem raczej pod science-fiction(chociaz moze to zludne wrazenie wywolane przez rodzaj kanalu, na ktorym miniseria byla emitowana), tudzież pod jakies paranormalne zjawiska, tajemnice, troche sensacji, dramatu, sporo humoru ("-What does the gun do? -It shoots bullets really fast."). Ciekawe czy powstanie regularny sezon, ponoć chodzą takie sluchy.

Obrazek 2

Obrazek 3

http://www.scifi.com/lostroom/
Shen87
bardzo dobry serial z ciekawa fabula , szczerze polecam.
luk_ash
widzę, że małe zainteresowanie więc odświeżę, to może ktoś się skusi.
widziałem kiedyś ten serial na AXN. wielka szkoda, że tylko miniserial, chociaż z drugiej strony pewnie nie był by taki dobry jakby było więcej odcinków. pomysł, klimat, aktorzy i ogólnie całość bardzo dobra.
polecam wszystkim co nie wiedzieli się skusić, bo przy natłoku różnych badziewi serialowych ten się wyróżnia.
Kriseh
Potwierdzam, swietny miniserial.
signap
jak wyzej
Dud.ek
Już 13 grudnia można bedzie zobaczyć ten serial w TVP1.
ghost.
Ja również potwierdzam, serial jest świetny, na poczatku załowałem ze tak krótki, ale w sumie wydaje mi sie ze wyszło mu to na dobre. Kto nie widział - polecam
STRETCH
o zaje.biscie. pewnie bede gdzies w gorach naje.bany. chyba najlepszym wyjsciem bedzie skorzystac z torrentow. chyba, ze zna ktos strone gdzie to mozna streamowane obejrzec?
--
ok znalazlem.
signap
serial pojawi sie na TVP1 - premiera w ten czwartek i bedzie to 3 odcinkowy serial (1 odcinek na tydzien)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.