Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z rejestracja PSP
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
emik
Witam,
nie moge wejsc na strone rejestracji PSP. Gdy klikam linka 'Sign up now' zamiast przekierowac mnie na strone rejestracji - przekierowuje mnie na strone glowna PSP? To chyba nie jest normalne... confused.gif Sprawdzalem to na trzech przegladarkach i tu chyba nie lezy pies pogrzebany.
Wie ktos co z tym fantem zrobic czy jest to problem serwisu?
Thx 4 any help!
Jakim
jak robiłem to u mojej laski miałem absolutnie taki sam problem. Zaraz zobacze u mnie i dam znać.
EDIT. Nie działa też. Cos im sie pochrzaniło na stronce.
Sebo1993
nie przejmujcie się, ja jak rejestrowałem PSP miałem tak samo ^^ Lecz odczekałem godzinkę i był luzzzik! biggrin.gif
emik
Napisalem do nich i odpisali, ze ze stronka jest wszystko w porzadku i mam sie skontaktowac ze swoim Internet Providerem.
Nie wiem jak Wy, ale ja mam neostrade... Dzis sprawdze to na innym laczu, ale mi sie wydaje, ze nie tu tkwi problem confused.gif
Poza tym, na amerykanskiej stronie mozna sie zarejestrowac. Shiiiii sad.gif
Moze ktos z Was tez by cos do nich napisal, to by sie obudzili...: help@uk.playstation.com.
Kimari
Mam Neostrade i Bez (niby*) problemu działa .. na yourgamingname loguje sie i oka (bo rejestrowalem sie wczesniej) a na YourPSP rowniez nie widze problemu klikam register i przechodzi do formularza

*Pozostało mi 11 dni na wprowadzenie PINa Cool : D pobiegne do ameryki moze go złapie podrodze
emik
Kimari: na UK stronie www.yourpsp.com klikasz na 'sign up now' i przekierowuje Cie do formularza rejestracji?
Kurde, u mnie otwiera sie w nowej karcie i na chwile w przegl. pojawia sie adres szyfrowany (na zoltym tle) i za ulamek sekundy znowu wraca do www.yourpsp.com/psp/psp.html - no i oczywiscie po formularzu ani sladu confused.gif
A jaka masz przegladarke? Ja probowalem juz na Operze, IE i Firefoxie sad.gif

PS-ludzie z zagranicy tez maja ten problem, czytalem na forach... hmm.

Any ideas, guys?
Kimari
Uzywam Maxthona
Klikam sign up
ładuje sie flasz i na dole jeszcze raz w sign up
otwiera sie to to
https://www.yourpsp.com/user/psp_registrati...mp;locale=en_GB

a w tym leci sie dalej

hyhy .. jak klikam z forum to przekierowuje .. moze to w tym problem ? biggrin.gif cos z ustawieniami internetowymi :> bez posrednio ze strony działa normalnie
emik
Ja klikam na Twoj link tutaj i i tak mnie przekierowuje na glowna PSP... No Ku..rw..!!

PS- oczywiscie juz na innym laczu, a nie neo. ;/

Po prostu nie wierze sad.gif
emik
Napisalem do nich drugi raz i odpisali podobnie hyh.gif Ten motyw na glownej stronie faktycznie nie dziala - sprawdzone dokladnie wszedzie, ale jednak da sie zarejestrowac nie z glownej a z 'PSPdownloads', wiec git smile.gif
STRETCH
u mnei wszystko dziala. klikacie sign up now 2raz na dole strony?
emik
Jasne, na sekunde pojawia sie szyfrowana stronka w nowym oknie i od razu przekierowuje na strone glowna i stronka, z ktorej sie to klikalo tez sama sie przeladowuje - dziwne...
Sprawdzalem to na roznych laczach, roznych przegladarkach, na Mac'u, na Unix'ie - to samo.

PS-co sie chwali, to to, ze helpUK szybko odpisuja i w ogole odpisuja starajac sie pomoc smile.gif
Kimari
Technicznie to nie mozliwe .. ja mam XP .. z łatami SP2 .. działa link
jesli ty masz zwalone ustawienia .. to i tak powinno dzialac na innych komputerach ... jak to wytłumeczyć .. jest tu jakis spec od HTML ? biggrin.gif
strona wraca do głownej z rejestracji gdy jest Refer ... wtf ? biggrin.gif
co on robi nie tak ;>
emik
Mam oryg. XP z latkami sratkami tongue.gif wiec nie wiem co to moze byc... Fuck it! :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.