Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Paranoia Agent na Hyperze
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
DJ1988
Od tygodnia kanał Hyper emituje nowe anime pt. Paranoia Agent. PA wydaje sie ciekawym anime jednakże nie widzę w nim żadnej rewelacji. Za to opening "Yume no Shima Shinen Kouen" strasznie mi się wkręcił tongue.gif
lolo99
Widzialem pare poczatkowych epkow. Nie pamietam openingu ale anime wydaje sie ciekawe. Swietny pomysl na fabule z pytaniem, 'co by bylo gdyby mozna zabic kazdego kogo sie nie lubi/ czy mysli moga prowadzic do zabojstwa'. Rozne reakcje ludzi na pojawienie sie Shounen Bat'a, ciekawe jest to jak z najpopularniejszego goscia w szkole mozna stac sie persona non grata no.1 (fajnie przedstawiony proces popadania w tutulowa paranoje). Pewnie w dalszych odcinkach sprawa sie rozwinie (btw, ile jest wszystkich?).
Dodajac do tego specyficzny styl Satoshi Kon'a - ktory jak nikt inny dostrzega problemy spoleczenstwa -mozna w ciemno zakladac ze to anime z wyzszej polki.
Mendrek
W sumie takie średnie, najbardziej podobał mi się odcinek z tymi samobójcami, co szukali tego chłopca, a potem go gonili żeby ich zabił ;p

Końcówka jakaś poryta, ale podobał mi się ten gościu na samym końcu, co coś tam gadał do widzów, ma może ktoś jego obrazek? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.