Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: naklejki na PSP
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
jamor
witam, czy wie ktoś z Was gdzie na sieci znaleść wzorek naklejki na psp w skali 1:1 ? nudzi mnie czarne psp, co więcej nie mam zamiaru bulić 40 zeta za kawałek papieru z klejem jeden wzorek fotoszop i mozna sobie samemu robić Labelsy na psp, pozostaje jeszcze kwestia doboru kleju oraz papieru,
Sebo1993
mi się zdaję że to nie jest klejowe, tylko coś typu Hori wink.gif
A te szablony spróbuj poszukać na images.google.com wink.gif
Tori
to są na zasadzie vinyli takie elektryzujące naklejki, pomyśl dwa razy, zanim ubrudzisz swoją konsolę i narazisz ją na wieczne upokorzenie wyglądem... wg. mnie Twój pomysł jak i cały ten topic- o kand (pipi)...
jamor
mam prawo nie wiedzieć na jakiej zasadzie to działa to po pierwsze po drugie jak nie wiecie to nie spamujcie mnie interesuje czy ktoś wie [ czyli widział że są na sieci] a nie że dostaje texty w stylu poszukaj na google z obrazkami.. dziękuję za uwage i czekam na konkrety , temat jest jak najbardziej spoko bo lubie se sam zrobić to czy owo jeśli wiem, że jesty w zasięgu moich możliwości manualnych , po chorobe mam płacić za coś co moge sobie sam zrobić? jak rajcuje Cie Twoja biała czarna różowa psp to Twój biznes , ja nie mam tak ograniczonego zapatrzenia na wygląd psp...
Tori
spamujesz, to na razie Ty chłopaszku, bo mógłbyś swoje pytanie dodać do wielu istniejących topiców, wczoraj miałem zamknąć ten kabaret, ale stwierdziłem, że znajdzie się więcej, niż jedna osoba, która zmiesza Twój pomysł z błotem.
jamor
jak bym wrzucił to zapytanie osobno to dobrze wiesz że obeszło by się bez echa bo inni też rzucają różne pytania. osobny temat to osobny,daj mu z tydzień i zamykaj,pliz.

luz [t]
Kimari
Ktos bedzie wiedział, jak grzebałem przed kupieniem psp tu na forum to widzialem takie do samodzielnego druku ... moze ktos dal linka w temacie z linkami ? http://www.pspwallpapers.com/ <- to to nie wiem
nie pamietam gdzie biggrin.gif
jurget
QUOTE(jamor @ 18 12 2006, 01:15) *

witam, czy wie ktoś z Was gdzie na sieci znaleść wzorek naklejki na psp w skali 1:1 ? nudzi mnie czarne psp, co więcej nie mam zamiaru bulić 40 zeta za kawałek papieru z klejem jeden wzorek fotoszop i mozna sobie samemu robić Labelsy na psp, pozostaje jeszcze kwestia doboru kleju oraz papieru,

Wykonanie takiego winyla w domowych warunkach jest dosyć trudne, jeśli wydrukujesz na gładkim materiale drukarką laserową to toner odpadnie po krótkim czasie. Jak wydrukujesz atramentem wypasionym - zetrze się szybko, chyba, że użyjesz jakiegoś finiszera, ale kto ma takie coś w domu? Mój brat ma, ale ma profesjonalne studio fotograficzne. Największą jednak barierą moim zdaniem jest zaokrąglany w trzech wymiarach tył konsolki, płaska jest w niewielkiej części i nie da się płaską naklejką pokryć całych plecków.

widać to na przyklad na tym zdjęciu:
ZDJECIE

mnie osobiscie nie podoba sie to, że tył nie jest cały pokryty.

Pozdrawiam
jamor
o kurcze Twój post troche mnie oświecił,,, a słuchaj masz pomysł gdzie znajde obrazek obudowy do psp w skali 1:1 ? coś pokombinuje byle by tylko był wzorek,, czuje że kleju to nie użyje, drukarka taka odpada to może zrobie sobie projekt na pc i dam do wydrukowania w sklepie który robi koszulki . nadruki na kubki i takie tam.. Dzięki za konkrety !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.