Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co z moją memorką?pomożcie
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Hide999
Witam
Mam problem z memorką(nieoryginalna).W czasie wczytywania gry, a konkretnie nfsu1 .
Wyskakuje napis:memory card is corupted...please format memory card.Jak zformatuje to znow jest dobrze ale do czasu
MasterShake
bo nie kupuje sie lipnych memorek, kup sobie oryg. i po sprawie, uzywane chodza za grosze
Hide999
ale to dziwne jakies pogram z 5 dni i wtedy wyskakuje komunikat, w kazdej grze tak mam.A jak próbuje wsadzic memorke do slotu b to wyskakuje ze powinna byc w a? jak to zrobic?pls odpiszcie mial ktos podobny problem???
n-name
kupno oryginalnej memorki, innego rozwiazania nie widze
WESKER-DL
QUOTE(Hide999 @ 16 01 2007, 22:27) *

ale to dziwne jakies pogram z 5 dni i wtedy wyskakuje komunikat, w kazdej grze tak mam.A jak próbuje wsadzic memorke do slotu b to wyskakuje ze powinna byc w a? jak to zrobic?pls odpiszcie mial ktos podobny problem???

Miałem dokładnie ten sam problem ale przy MGSTTS z nieorginalną memorką Joytecha, kilka dni pograłem i nic, aż nagle pojawia się komunikat Corrupted save File/memory Card must be Formated mad.gif Odradzam tą firmę o memorki i pady są wadliwe. Ja miałem wcześniej Memorkę ale chciałem mieć większą i co? 2 miechy później byłem zmuszony do zakupu 251 oryginalnej z której do tej pory jestem zadowolony wink.gif
Hide999
no spoko moja tez joytech dzieki zamykamy temat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.