Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zespół gracza
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
adi
EEE pomoglibyście w dostaniu się na listę icon_wink.gif Mój zespół jest właśnie w propozycjach na liście PR1.
Jakby ktoś był uprzejmy i zagłosował happy.gif
http://www.radio.com.pl/jedynka/muzyczna/lista/
A tu jest strona kapeli,gdzie możecie sobie posłuchać utworów w dziale Media i zobaczyć teledysk smile.gif
a wogóle to ma ktoś jakiś zespół?
Chwalić się,a co biggrin.gif
Di
Nie podałeś w poście adresu, ale jakoś go znalazłem wink.gif (cóż za błyskotliwość, nie? tongue.gif )

Ściągnąłem Zapach szarości i przyznam, że bardzo mi się spodobał! smile.gif Zaraz się zarejestruję i zagłosuję na Was.
Gdybyście chcieli, mogę Wam wysłaś jakieś moje teksty, może będziecie chcieli je wykorzystać wink.gif
adi
texty piszesz?ciekawe czy by podpasowały-w sensie chodzi o długość fraz np.właśnie sobie nagrywamy teraz na gotowo więc jakby to powiedzieć mamy "komplet" wszystkiego smile.gif no rzeczywiście nie podałem adresu,ale liczyłem na błyskotliwość czytających tongue.gif
No i oczywiście dzięki za głos-jak będe gwiazdą to kupie Ci Ferrari smile.gif
Di
Ostatnio nic nie pisałem, ale kiedyś się zdarzało (choć sporadycznie). Tu masz 2 krótkie fragmenty:

Tom zginął ja, ten Anioł w szkle.
Na amen zabił mnie dzwon.
I biały płaszcz, czerwona noc,
sylwetka zlała się z mgłą.

I widzę, widzę, widzę blisko tu.
W tym lustrze moja krew ma inny smak.
A w górze tam daleko w górze lot.
Te ptaki modlą się o moją śmierć.

W razie czego pisz, zawsze chętnie pomogę smile.gif (zwłaszcza że chcę pisać, ale jakoś nie mam motywacji confused.gif )
adi
piszesz jeszcze bardziej przygnębiająco od naszego wokala chyba icon_wink.gif
Di
Z tym to różnie bywa biggrin.gif

Można jeszcze skądś zdobyć Wasze kawałki?
Jak będziecie grali w Warszawie to pewnie się wybiorę smile.gif
adi
W Warszawioe z miesiąc temu graliśmy.Siedzimy teraz w studiu więc przez jakiś czas nie ma jak kon certu zagrać.gotowe na razie mamy te utwory co na stronie fragmenty są.Reszta się "nagrywa" biggrin.gif
Grzehoo
Życzę powodzenia, bo na razie do Machinae Supremacy, czy HORSE the Band Wam daleko hyh.gif
adi
QUOTE(Grzehoo @ 30 12 2006, 10:08) *

Życzę powodzenia, bo na razie do Machinae Supremacy, czy HORSE the Band Wam daleko hyh.gif

nie jest żle-jesteśmy na razie na pierwszym miejscu w propozycjach-jak wejdziemy na listę walka dopiero sie zacznie icon_evil.gif
adi
Jesteśmy na liście!!!!Również myślę że dzięki tym paru osobom które tu głosowały,a więc wielkie dzięki!!!!!
teraz walka o pozycje-jeśli komuś podoba się nasz numer to niech głosuje?!!!
http://www.polskieradio.pl/jedynka/muzyczn...sta/default.asp
Zespół Carrion icon_evil.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.