EEE pomoglibyście w dostaniu się na listę Mój zespół jest właśnie w propozycjach na liście PR1. Jakby ktoś był uprzejmy i zagłosował http://www.radio.com.pl/jedynka/muzyczna/lista/ A tu jest strona kapeli,gdzie możecie sobie posłuchać utworów w dziale Media i zobaczyć teledysk a wogóle to ma ktoś jakiś zespół? Chwalić się,a co
Di
23 12 2006, 09:32
Nie podałeś w poście adresu, ale jakoś go znalazłem (cóż za błyskotliwość, nie? )
Ściągnąłem Zapach szarości i przyznam, że bardzo mi się spodobał! Zaraz się zarejestruję i zagłosuję na Was. Gdybyście chcieli, mogę Wam wysłaś jakieś moje teksty, może będziecie chcieli je wykorzystać
adi
23 12 2006, 11:11
texty piszesz?ciekawe czy by podpasowały-w sensie chodzi o długość fraz np.właśnie sobie nagrywamy teraz na gotowo więc jakby to powiedzieć mamy "komplet" wszystkiego no rzeczywiście nie podałem adresu,ale liczyłem na błyskotliwość czytających No i oczywiście dzięki za głos-jak będe gwiazdą to kupie Ci Ferrari
Di
23 12 2006, 11:20
Ostatnio nic nie pisałem, ale kiedyś się zdarzało (choć sporadycznie). Tu masz 2 krótkie fragmenty:
Tom zginął ja, ten Anioł w szkle. Na amen zabił mnie dzwon. I biały płaszcz, czerwona noc, sylwetka zlała się z mgłą.
I widzę, widzę, widzę blisko tu. W tym lustrze moja krew ma inny smak. A w górze tam daleko w górze lot. Te ptaki modlą się o moją śmierć.
W razie czego pisz, zawsze chętnie pomogę (zwłaszcza że chcę pisać, ale jakoś nie mam motywacji )
adi
23 12 2006, 12:12
piszesz jeszcze bardziej przygnębiająco od naszego wokala chyba
Di
23 12 2006, 21:30
Z tym to różnie bywa
Można jeszcze skądś zdobyć Wasze kawałki? Jak będziecie grali w Warszawie to pewnie się wybiorę
adi
23 12 2006, 21:41
W Warszawioe z miesiąc temu graliśmy.Siedzimy teraz w studiu więc przez jakiś czas nie ma jak kon certu zagrać.gotowe na razie mamy te utwory co na stronie fragmenty są.Reszta się "nagrywa"
Grzehoo
30 12 2006, 10:08
Życzę powodzenia, bo na razie do Machinae Supremacy, czy HORSE the Band Wam daleko
adi
2 01 2007, 12:45
QUOTE(Grzehoo @ 30 12 2006, 10:08)
Życzę powodzenia, bo na razie do Machinae Supremacy, czy HORSE the Band Wam daleko
nie jest żle-jesteśmy na razie na pierwszym miejscu w propozycjach-jak wejdziemy na listę walka dopiero sie zacznie
adi
3 01 2007, 11:29
Jesteśmy na liście!!!!Również myślę że dzięki tym paru osobom które tu głosowały,a więc wielkie dzięki!!!!! teraz walka o pozycje-jeśli komuś podoba się nasz numer to niech głosuje?!!! http://www.polskieradio.pl/jedynka/muzyczn...sta/default.asp Zespół Carrion
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.