Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jericho
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3
yasiekk
ciekawe wlasnie jak wojsko rozwiaze wojne Jericho vs. New Bern. Stana i "hej, po ktorej stronie sa ludzie z Jericho? Po lewej? OK, zabijamy reszte"? No i szkoda ze Johnston aka Dionizy Zlotopolski zdechl.
signap
final slaby, powinien byc jeszcze jeden odcinek i on powinien byc finalem
nWo
Bez takiego niedopowiedzenia nie bylo by na co czekac. Zawsze musi byc otoczka tajemnicy.
signap
widzialem lepsze finaly, tutaj to czekamy co zrobi Hawkins z czolgiem, kiedy przyjedzie armia NWO biggrin.gif (New World Order biggrin.gif) to zapewnie w polowie walki miedzi miastami, wogole ta strzelanina slaba byla, tyle strzelaja i chyba zabili tylko tego z karabinem maszynowym, niewiem po co celowali w stojacy obok czolgu samochod, mogl sie im przydac a tak mogli w jakis dzialajacy tzn z ludzmi by pokazac moc czolgu oraz ze kogos zabili
tk
jeden ze słabszych finałów jakie dane mi było widzieć. ciągnął się jak flaki z olejem i do tego zabrakło jakiegoś mocnego łodafak na koniec.
signap
juz wiecej Jericho nie obejrzymy sad.gif

CBS nie chce kolejnego sezonu, tlumaczy sie tym ze przed przerwa serial cieszyl sie duza popularnoscia lecz po przerwie ona zmalala i nie zamawia juz nastepnego
nWo
Smutna to wiadomość, szkoda.
tk
jakoś nie żałuje specjalnie, strasznie nierówne to było.
Shen87
"Stacja telewizyjna CBS, która niedawno ogłosiła koniec serii "Jericho", odpowiedziała na rozpoczliwe apele fanów o zachowanie serialu. Ostatni odcinek zakończył się potwornym cliffhangerem, więc decyzja o zakończeniu serii była jeszcze bardziej dotkliwa. Jednakże nie możemy liczyć na cały, nowy sezon.

W oświadczeniu umieszczonym na oficjalnej stronie serii, CBS prezes stacji Nina Tassler powiedziała fanom: "Szczerze doceniamy wasze oddanie serialowi, rozumiemy wasze rozczarowanie. W nadchodzących tygoniach mamy nadzieję wypracować jakiś rodzaj zakończenia historii miasta Jericho."

W finałowym odcinku pierwszego sezonu "Jericho" mieszkańcy miasta przygotowywali się do wojny ze swoimi sąsiadami - mieszkańcami New Bern. Odcinek skończył się dźwiękami wystrzałów. W tym czasie ekran był czarny. Po emisji tego epizodu CBS ogłosiło, że serial nie będzie wznowiony w przyszłym roku. Ta zapowiedź spowodowała istną lawinę e-maili przychodzących na skrzynki pocztowe stacji.

"Czytaliśmy wsze listy przez ostatnich kilka dni i rozumiemy wasze emocje związane z zamknięciem projektu "Jericho". Proszę, zważcie na to, że zdjęcie serialu z anteny był bardzo trudną decyzją również dla nas. Setki ludzi w stacji, całe studio zajmujące się produkcją i bardzo utalentowani członkowie zespołu kreatywnego pracowali bardzo ciężko, aby służyć widzom. Zarówno przy pracy nad samymi odcinkami jak i nad stroną internetową. My również kochaliśmy ten serial. Dziękuję za wspieranie "Jericho" z takim zaangażowaniem." - to jest ciąg dalszy oświadczenia wygłoszonego przez prezes Nina Tassler.

Pozostaje nam tylko mieć nadzieję i trzymać panią Tassler za słowo. Patrząc na praktykę innych stacji, możemy domniemywać, że zakończnie serialu pojawi się tylko jako tzw. "webizode". A może się mylę? Szczerze mówiąc mam nadzieję, że się mylę.
"
tk
http://www.filmweb.pl/Fani+walczą+o+ocalen...2,News,id=35218

są szanse na dwugodzinny ep kończący serial albo nawet cały drugi sezon. w newsie jest link do petycji. można jeszcze wbic na tv.com i tam w dziale o kalendarzu 2007-2008 można zagłosować czy podobają nam się decyzje dotyczące każdego czy to kontynuowanego czy to zdjętego serialu.
Hela
Oficjalnie zapowiedziano drugi (na chwilę obecną 7 odcinkowy) sezon:
http://tv.ign.com/articles/794/794756p1.html
MrSatan
CYTAT(Hela @ 8 06 2007, 13:22) *
Oficjalnie zapowiedziano drugi (na chwilę obecną 7 odcinkowy) sezon:
http://tv.ign.com/articles/794/794756p1.html

No po prostu zaje****scie smile.gif

Na to czekalem od jakiegos czasu, po prostu miliony fanow nie moga sie mylic smile.gif
okser
Ale to tylko 7 odcinków... Co oni będą w stanie powiedzieć przez 7 odcinków? Myślę, że to mało! Ten serial zapowiadał się na kilka (4-5) sezonów, a tu taki zawód!
MrSatan
CYTAT(okser @ 2 07 2007, 15:27) *
Ale to tylko 7 odcinków... Co oni będą w stanie powiedzieć przez 7 odcinków? Myślę, że to mało! Ten serial zapowiadał się na kilka (4-5) sezonów, a tu taki zawód!

No cóż... 7 odcinków to za mało żeby wykorzystac potencjał serialu ale akurat dobra ilość żeby zamknąć serial, wyjaśnić wszystie wątki, usatysfakcjonować fanów. Lepsze to niz nic...
Arox
Posucha ostatnio w kwestii seriali więc ściągam to

Zobaczymy co z tego wyjdzie
Kriseh
CYTAT(MrSatan @ 3 07 2007, 09:28) *
CYTAT(okser @ 2 07 2007, 15:27) *

No cóż... 7 odcinków to za mało żeby wykorzystac potencjał serialu ale akurat dobra ilość żeby zamknąć serial, wyjaśnić wszystie wątki, usatysfakcjonować fanów. Lepsze to niz nic...

I przynajmniej bedzie nonstop akcja, bez przedluzania. Mi pasi.
Arox: tylko sie nie zrazaj przydlugawym poczatkiem, pozniej robi sie fajnie.
yasiekk
Szkoda ino ze w to wszystko zamieszani sa terrorysci, a nie jakas koreanska armia. Fajniej by to wtedy mogli pociagnac.
nWo
nie no to poprostu wypassssssssssssssss biggrin.gif nowy fallout na horyzoncie i do tego jeszcze jericho pociagna nieco dluzej, masakra
signap
wszystko sie jeszcze moze zmienic, jesli bedzie duza ogladalnosc to zrobia i S3 smile.gif
ghost.
Panie i Panowie, mamy date premiery drugiego sezonu ;D

12 Luty, 2008

http://tv.ign.com/articles/839/839319p1.html

wub.gif wub.gif wub.gif
Masorz
w sumie dobra wiadomosc, bo bylo to pewne juz od jekiegos czasu, szkoda tylko ze to bedzie tylko jeden sezon i tylko 7 epów zeby pozamykac wszystkie wątki i tyle... fani to ponoć wymusili, poza tym wystapią tylko głowni bohaterowie a drugoplanowych nie będzie... sad.gif
Shen87
Dzieki temu ze w USA jest strajk scenarzystow i wiele seriali jest zawieszonych, Jericho moze zyskac przez to wieksza ilosc widzow, wiec szansa na ewentualny trzeci sezon zawsze jest.
Hela
Pojawiły się w sieci 3 odcinki drugiego sezonu, podobno prawdziwe.

edit:
nie wiem jak reszta, ale mogę potwierdzić, że pierwszy odcinek jest rzeczywiście z drugiego sezonu.
nWo
swietnie, o ile prawdziwe i az trzy na raz huh.gif
signap
jesli widzialbys to na mininowe czy innym "sajcie" to pewnie byl by fejk ale na jakis lepszych stronach by pozycje usuneli jesli byl by to fake ew dostala by nuka za cos
nWo
tyle ze wlasnie na tych wszystkich lepszych stronach tego jest full, niemal wszedzie po kilkatysiecy seedow a u mnie dopiero w kolejce, mam inne ciekawe pliki do dokonczenia, sadzac po komentarzach to nie fake

jak ktos ma mozliwosc podbicia ogladalnosci niech wlaczy na czas emisji TV nawet jesli juz ogladal pierwsze epizody w necie, to czy serial pociagnął zalezy od ogladalnosci a jak ludzie sciagaja pierwsze epy z netu za chuhu im sie nie zechce ogladac tego po raz drugi w TV mozemy to zmienic, a przynajmniej ludzie ktorzy maja dostep do stacji CBS
signap
wyszedl PROPER
signap
jestem po 2 odcinkach - jest ok, akcja troche opadla ale to jest serial dla odprezenia a nie wysialania sie jak to robia w Loscie. NWO - skoro ma byc 7 to pewnie w jakis sposob zakoncza serial wiec raczej nie ma czas na alternatywny sezon 2
nWo
7 odcinkow powstalo po licznych protestach, blaganiach, meilach, groźbach hyh.gif liczylem po cichu na to ze moze cos pociagnie to dalej, nadal sie ludze. anyway szkoda fajnego serialu, zdecydowanie najfajniejszy ze wszystkich jakie lecialy przed strajkiem.
Dante
Na necie pojawiły się trzy pierwsze epy nowego sezonu Jericho dzisiaj obadam i zdam relacje
ghost.
poczytaj pare postów wyzej ;] pojawiły sie na poczatku stycznia ;]
signap
za 2 dni rusza juz emisja w TV (12)
ghost.
dzisiaj obejrzałem sobie 4 odcinek (którego juz nie było wsród tych, któe wyciekły do netu) - całkiem mocny, z dosyc smutnawą koncówką, IMO straszna szkoda byłaby gdyby zdjęto ostatecznie Jericho...
nWo
w jericho mozna sie spodziewac mocnych uderzen, fakt koncowka wrecz jak z pierwszego sezonu LOST, nie wiem czy chca pociagnac ten serial dalej niz 7 odcinkow w obecnym sezonie jezeli nie to zostaly tylko 3.

w nastepnym odcinku bedzie walka o przetrwanie Mimi, Jake i reszta Rangerow zabarykaduje sie w szpitalu chroniąc ja przed Goetz'em i Ravenwood ohmy.gif będzie ku.rwa mega ciekawie cool.gif
signap
teraz sa zmuszeni konczyc watki bez przeciagania bo coraz mniej odcinkow zostalo - serial naprawde dobry chodz nie mial najlepszego startu ale tak z odcinka na odcinek coraz lepiej szedl
koso
Ahaha, obejrzałem właśnie odcinek 2x4 - Bonnie kosząca z shotguna elitarną jednostkę Ravenwood powinna zgarnąć jakąś statuetkę biggrin.gif Szkoda, bo drugi sezon ma potencjał i fajnie się rozkręca, a ta akcja ośmieszyła scenarzystów kompletnie.
nWo
no nie wiem, wyglada mi na to ze teraz beda ucinac glowe kolejnym wątkom, Getz moim zdaniem zszedl zbyt szybko.
Kriseh
CYTAT(koso @ 14 03 2008, 17:39) *
Ahaha, obejrzałem właśnie odcinek 2x4 - Bonnie kosząca z shotguna elitarną jednostkę Ravenwood powinna zgarnąć jakąś statuetkę biggrin.gif Szkoda, bo drugi sezon ma potencjał i fajnie się rozkręca, a ta akcja ośmieszyła scenarzystów kompletnie.

Szkoda ze zginela, prawdziwa kobieta - terminator ;/
Ale ogolnie sezon nie jest zly. Dzieje sie, bo musi, skoro ma byc tylko 7 odcinkow.
nWo
ten byl 5'ty ............... jeszcze tylko dwa icon_cry3.gif i koniec papa.gif
signap
ciekawi mnie jak go zakoncza pewnie tak zeby miec jeszcze furtke na przyszlosc bo trudno w 2 epy uwzglednik pare watkow

mini serial o Hawkinsie - http://jericho.wetpaint.com/page/Countdown+Links?t=anon
nWo
ni (pipi)a z tego nie rozumiem, oni chca skasowac jericho a na jego miejsce dac mini serie ?? czy ten serial powstaje bo nie moge znalesc ani doczytac.
hawkins od poczatku mi sie niepodobal a gdy sie wyjasnilo kim jest to sie mocno rozczarowalem,
signap
powstal/powstaje bo sa streszczone 22 epy, no nic czekamy jutro i nastepny tydzien i czy to koniec Jericho czy dopiero poczatek :}

KOD
Oglądalność piątego epizodu 2 sezonu "Jericho" poniżej oczekiwań! Czy to oznacza definitywny koniec serialu?

Odcinek 5, który miał swoją premierę w stacji CBS w ubiegły wtorek, miał oglądalność równie niską jak i epizod 4. Przed telewizorami zasiadło zaledwie 5.87 mln widzów. Czy rzeczywiście pożegnamy "Jericho" po dwóch sezonach?

Do końca serii pozostały 2 odcinki, tak więc CBS musi bardzo szybko podjąć decyzję, które zakończenie wybrać. Pierwsze oznaczać będzie zakończenie wszystkich wątków, natomiast drugie otworzy drogę na sezon 3.

CBS oprócz "zwykłej" oglądalności odnotowało blisko milion ludzi którzy oglądali serial za pośrednictwem oficjalnej strony serialu oraz nagrywali "Jericho" za pośrednictwem DVR (Digital Video Recorder). Jednak słaba widownia przez ostatnie dwa tygodnie może sprawić, że fani "Jericho" znów będą musieli walczyć o realizację kolejnego sezonu.

Ostatnio na oficjalnym forum "Jericho" jeden z fanów oskarżył stację CBS za umieszczenie 'show' w zbyt późnym paśmie programowym, i chyba rzeczywiście emisja Jericho o godzinie 10 w nocy nie przyciąga zbyt wielu widzów.
ghost.
nie kumam, widownia takiego Supernatural nie przekracza 4 milionów i zapowiedziano juz pełnoprawny 4 sezon, a tutaj?
Shen87
koszta krecenia Jericho napewno sa wyzsze i ogladalnosc tez taka musi byc, w Supernatural masz dwoch glownych bohaterow, statystow i kilka postaci drugoplanowych, w Jericho cale miasto i masa ludzi tongue.gif
nWo
pora sie pogodzic z tym ze wszystko co dobre ma swoj koniec. chyba nikt nie liczyl na to ze beda ten serial przeciagac w nieskonczonosc, kazdy chcial sie dowiedziec co sie tak naprawde stalo.
signap
Zgodze sie z toba ale jesli serial sie "kreci" jak Jericho a potem okazuje sie ze ma byc skasowany a nastepnie powstaje pod naporem fanow miniseria skladajaca sie z 7 odcinkow i nagle ma sie "wszystko" wyjasnij w 1 odcinku, zapewnie nie wszystko wyjasnia bo nie bedzie na to czasu. Jakos Losta i PB mozna krecic w nieskonczonosc tongue.gif. Skasowali tez 4400 ktory mi sie podobal, ciekawe watki, im dalej szedl serial tym lepsza fabula sie robila ale 5 sezonu niebedzie sad.gif nawet nie zakoncza tego jakos sad.gif
signap
odcinek fajny, fajny, fabula spokojnie by pociagnela ten sezon (23 epi) oraz jeszcze 1 ew 2 ale nic z tego sad.gif

Nie pomagają przetrwać serialowi "Jericho" jego amerykańscy widzowie. Przedostatni odcinek 2. serii zaprezentował się na bardzo słabym poziomie oglądalności i rozstrzygnięcie przyszłości serialu wydaje się być formalnością.
Odcinek szósty obejrzało 5.77 mln widzów. To kolejny fatalny wynik cudem uratowanego na drugą serię serialu.

W najbliższych dniach kanał CBS podejmie decyzję o przyszłości serialu. Nic już raczej nie uratuje serii przed definitywnym zakończeniem.

moze final pobudzi widzow
Shen87
ja nie mam pomyslu na kolejny sezon jesli w siodmym odcinku obala rząd i firme "łysego", chyba ze znowu nakreca tylko kilka odcinkow, nie widze sensu przedluzac serialu bez konca, niech odejdzie w "chwale" a nie zeszmaci sie jak PB np.

swoja droga M jak milosc ma wieksza ogladalnosc ;p
Kriseh
Mnie natomiast przerazaja totalne glupoty w ostatnim odcinku. Helikopter napier.dalajacy z dzialka i rakietami w samochod wiozacy atomowke, swobodne wizyty kilku osob w miejscu pobytu "rebeliantow" (calkiem niezle musza sie chowac przed licznymi patrolami w zamknietym badz co badz miescie), obstawa "wiezienia" Jake'a - 3 czy 4 osoby pilnuja tak waznego wieznia? No i fakt, ze wyszkoleni zolnierze daja sie co chwile ogrywac jak dzieci cywilom niezbyt to dobrze swiadczy o amerykanskim wojsku, nic dziwnego, ze juz 5 lat siedza w Iraku i tak naprawde nic tam nie zrobili tongue.gif No i mamusia Jake'a, ktora przekazuje tajna wiadomosc w taki sposob, ze ten wartownik to musial byc gluchy. Nazbieralo sie tego jak na jeden odcinek, widac ze musza konczyc serial, niestety ;/
Dante
Na tv4 właśnie leci pierwszy ep Jericho
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.