Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co chciałbyś zobaczyć na PS3?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3
Memory
Jakie tytuły chcielibyście na PS3?

Mi się marzy:

- Alien Trilogy (Acclaim)
- Soldier of Fortune
- Wipeout
- Alien resurrection
- Shenmue

Co wy na to? smile.gif
banny
wipeout 2097

happy.gif
Bartezoo
Vigilante 8
Final Fantasy 7 biggrin.gif
yab
vagrant story i crash team racing, moze kiedys w ps store sie pojawi, byloby super
banny
QUOTE(yab @ 25 12 2006, 15:36) *

vagrant story

jak moglem zapomniec o drugiej najlepszej gierce na szaraka hyh.gif
grafa moze sie nei zmieniac, ja tlyko poprosze
rozbudowany gameplay
aby starczyl gdzies na kilka lat ;]
kotlet_schabowy
Sheep, Dog n' Wolf biggrin.gif świetna gierka, szkoda, że już na PS2 nie było kontynuacji.
Syphon Filter bym nie pogardził
Jakaś część Aliens lub Aliens versus Predator (najlepiej FPP) i może dobra gierka z Predatorem.

Z "fantastycznych" pomysłów to Mario z konsol Nintendo, Halo z X'ów i w sumie tyle tak najbardziej.
saper39
Chase the Express Chętnie zagrałbym w jej kontynuacje
Pajda
wipeout
rollcage
road rash
metal gear solid 1 ;]
f5k
Syphon Filter
Medievil
Mission Impossible
Musiolik
Kontynuacja Vigilante
FF VII tongue.gif
Vagrant Story
3 część Parasite Eve

PiotrB
Syphon Filter
MediEvil
Dino Crisis ! wub.gif
GMB
WIPEOUT!!! icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Memory
Ja bym chciał Grand Theft Auto 3 remake na silniku graficznym UE3. wub.gif
Gemi
Jest tylko jedna gra... Final Fantasy 7
Baton
Hmmm Ratchet & Clank niby bedzie niestety nic mi o tym tytule z wersji na PS3 niewiadomo ( czy robi to Insomaniac question.gif ) smile.gif
Oczywiście na PS3 chciałbym jakiegoś fajnego JAKA 4 happy.gif oczywiście wiadome, że niezrobi go Naughty Dog dlatego niewiem jakie by było wykonanie tego
Apropos Jason Rubin niby tworzy jakąs gre Irons and maidens po tym jak odszedł z Naughty Dog ... Nic niewiem na temat gry ale chyba była by ciekawa skoro robi ją Rubin smile.gif
Inna z gier jaka by mnie zadowoliła na nowej konsoli to SLY może troche dziecinna, ale polubiłem tą gre.
Memory
QUOTE(Baton @ 26 12 2006, 16:59) *

Hmmm Ratchet & Clank niby bedzie niestety nic mi o tym tytule z wersji na PS3 niewiadomo ( czy robi to Insomaniac question.gif ) smile.gif
Oczywiście na PS3 chciałbym jakiegoś fajnego JAKA 4 happy.gif oczywiście wiadome, że niezrobi go Naughty Dog dlatego niewiem jakie by było wykonanie tego
Apropos Jason Rubin niby tworzy jakąs gre Irons and maidens po tym jak odszedł z Naughty Dog ... Nic niewiem na temat gry ale chyba była by ciekawa skoro robi ją Rubin smile.gif
Inna z gier jaka by mnie zadowoliła na nowej konsoli to SLY może troche dziecinna, ale polubiłem tą gre.

Ratchet & Clank będzie na PS3! smile.gif
Zobacz - http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=36670
GMB
Ja bym chciał jeszcze zobaczyć Jak & Daxter na PS3. Druga częśc na PS2 zjadła mnie z butami. Grałem całymi dniami. IMO najlpeszy plaformem EVER!!! Bardzo licze że ND wydadzą kontynuacje na PS3.

EDIT. Baton a czemu Naughty Dog nie zrobi nowego J&D? Rubin ma wyłączność na ta serie? Wogóle co teraz dzieje się Jasonem?
palo
prędzej opchną licencje, a sami wymyślą kolejnych powykręcanych bohaterów

ja oczywiście bym chciał driver'a... atari sprzedało go ubisoftowi z tego co pamiętam, gra będzie więc na 100% multiplatformowa

z tytułów typowo ze stajni PlayStation to Ratchet&Clank - najlepsza była IMO część druga, niewyczerpalne pokłady grywalności wink.gif chce coś podobnego, w podobym klimacie i next-genowym wykonaniu

a z rzeczy zupełnie odjechanych i niemo zliwych - Crash, ale od Naughty Dog...
CELL7777
ja czekam na emulatory starych platform
snes
mega drive
jaguar
amiga
cd-32
c-64
atari st
MD CD
n64
xbox
sprzety SNK
dc, plus inne ktore byly na rynku

oczywiscie wszystko w 1080p lub chociaz 720p z odpowiednimi filtrami tak zeby to lepiej wygladalo
palo
myśle, że dzięki linuxowi możemy spodziewać się wielu emulatorów, programów; kwestia czasu...
Cris
jak dla mnie to niedoceniona ale super gra URBAN CHAOS z psx
Mike
Toshinden od Tamsoftu (motion capture + wieksza dynamika + oprawa 'na czasie', reszta po staremu).
Pyton
dino crisis 4 ,tenchu,manhunt(manhunt 2) ,crash'a,gta(3, vice city,san andreas) i residenty z psx podciagniete do mozliwosci ps3 oraz commandos( 3 czesci plus dodatek tongue.gif ) i command & conquer smile.gif
pack
Błagam Vagrant Story 2 na PS3. [382]bow.gif
Grzehoo
FORZA Motorsport
PGR
Shenmue III
kontynuacja Rez'a
golab
nowy Wipeout
Rez 2
coś ala Killer7
z remake'ów MGS
Er_WolvEr
Wypasiony następca Amplitude i Guitar HEro 3, z naciskiem na online (szczególnie amplitude).
A reszta gier jakie chciałbym zobaczyć na PS3 jużwiadomo że wyjdą, więc... smile.gif.
GMB
QUOTE(Er_WolvEr @ 27 12 2006, 11:52) *

Wypasiony następca Amplitude i Guitar HEro 3, z naciskiem na online (szczególnie amplitude).
A reszta gier jakie chciałbym zobaczyć na PS3 jużwiadomo że wyjdą, więc... smile.gif.

Właśnie zastanawia mnie czemu nie wydali następnej gry z serii Frequency, Amplitude. Świetnie się bawiłem przy tej grze. Zachęca do masterowania wyników jak mało która.
Er_WolvEr
QUOTE(GMB @ 27 12 2006, 15:39) *

QUOTE(Er_WolvEr @ 27 12 2006, 11:52) *

Właśnie zastanawia mnie czemu nie wydali następnej gry z serii Frequency, Amplitude. Świetnie się bawiłem przy tej grze. Zachęca do masterowania wyników jak mało która.

JAkiś czastemu jakieś gatki były, że HArmonix tworzy nową gre, ale nie nastepne GH ( a GH i tak robią następce już, ale to osobna sprawa ;P ) i myśle, że łasnie bezie to następca, lub też następca Greq/Ampli. Fajnie jak by teraz zrobili jakąś gre muzyczną ale z większym naciskiem na np. Jazz, Blues. Tylko nie pop, tylko nie pop !!.
Matt-JF
Super Street Fighter 2 Turbo i Street Fighter 3:Third strike w MIAŻDŻĄCEJ grafie 2D wink.gif System po staremu
Zwyrodnialec
Dino Crisis 4 w konwencji zbliżonej do zaje*istej "dwójki", Vagrant Story, Chrono Cross, FF7 i Double Dragon.
ping
PS3 ma duży potencjał jeśli chodzi o homebrew, pierwszy Xbox podobnie jednak nigdy się na niego nie ukazał emulator PSXa działający w pełnej prędkości. Zawsze marzyłem o walnięciu się na kanapę, odpalenie konsoli i zapuszczenie jednej z gier na PSXa z obszernej biblioteki zrzuconej na HDD. W pełnej prędkości, bez problemów z grafiką, dźwiękiem. Zapewne moje marzenie się spełni wraz z PS3ką, na pewno jakiś zapaleniec stworzy emulator.
Trzcina
Ale po co towrzyc emu skoro PS3 odpala gry z PSX? tongue.gif PRzynajmniej w teorii... Bo tak na dobra sprawe to nie pamietam zebym o tym gdzies czytal. Tzn o tym jak ta sprawa wyglada, jak duza jest kompatybilnosc, itd itp.
YETI
FFVII
MGS:PO
Silent Hill
Vagrant Story

Oczywiscie wszystkie gry w godnej PS3 oprawie graficznej cool.gif
OsciBosci
Road Rash
Lotus
Destruction Derby
Carmageddon
Rollcage
Sensible World Od Soccer
Mackal21
Oj jest tego trochę.Głównie kontynuacje
-Pro evolution soccer
-alien trilogy(gra w tych klimatach z genialną muzyką Stephen-a Root-a )
-medievil
-Resident evil
-Silent hill
-Captain Tsubasa
-Tenchu
-dino crisis
-metal gear solid
ping
QUOTE(Trzcina @ 3 01 2007, 10:16) *

Ale po co towrzyc emu skoro PS3 odpala gry z PSX? tongue.gif PRzynajmniej w teorii... Bo tak na dobra sprawe to nie pamietam zebym o tym gdzies czytal. Tzn o tym jak ta sprawa wyglada, jak duza jest kompatybilnosc, itd itp.

no, w zasadzie to chodziło mi o możliwość stworzenia sobie biblioteki, czegoś w rodzaju hdloadera na ps2, wrzucasz sobie spory dysk, masz możliwość zrzucenia gry z PS1 na dysk PS3 i wio.
Ćwieku
Z radoscia zobaczyl bym na PS3 sequel Medievila z PSXa, swietny platformer.
Ural
Co do gier, to chciałbym na PS3, albo jakąkolwiek inną konsolę, zobaczyć wreszcie Shenmue III - ktoś wspominał już o tym tytule. Miał być Shenmue Online, ale du.pa. Nie wiem, czy grałem kiedykolwiek w lepszą grę, niż Shenmue II - dla mnie to była gra doskonała i kocham za tę serię Dreamcasta.

A co do gier ze starych konsol, to jakoś się w ogóle o to nie martwię, bo przecież są ich emulatory na Linuxa, a co za tym idzie można spokojnie odpalać sobie gierki na PS3, więc nie widzę problemu smile.gif. Jakby ktoś napisał porządny emu DC pod Linucha - to by jeszcze była fajna sprawa.
Zeusek666
Kirby wub.gif
Deadeye
QUOTE(ural @ 14 01 2007, 10:13) *

A co do gier ze starych konsol, to jakoś się w ogóle o to nie martwię, bo przecież są ich emulatory na Linuxa, a co za tym idzie można spokojnie odpalać sobie gierki na PS3, więc nie widzę problemu smile.gif. Jakby ktoś napisał porządny emu DC pod Linucha - to by jeszcze była fajna sprawa.

nawet gdyby napisal, to trudno byloby go zportowac, bo na linuxie nie ma dostepu do akceleracji graficznej. przez to emulacja maszyn tworzacych grafike 3d moze byc trudna, najlagodniej mowiac.
the_m
Chcailbym Super Mario Bros. z NDSa! biggrin.gif
YETI
ICO
Gra sprzedała sie słabo a to jeden z lepszych tytułow na PS2 i w ogole jak dla mnie jedna z lepszych gier w jakie grałem.
Mocarny klimat, mocarny desing, mocarna fabuła...czyli mocarny tytuł wink.gif
Chetnie bym go zobaczył na PS3 w zupełnie nowej next-genowej oprawie (chyba bysmy byli zmuszeni grac w okularach przeciwsłonecznych - kto grał ten wie o co mi biega wink.gif )
Ryo-San
nie wiem jak Wy ale nie jestem sobie w stanie wyobrazic God of War 3 O.O
to wlasnie chce zobaczyc na PS3 i to jak najszybciej...

Remake Shenmue tez bym chętnie zobaczyl na next genach; ) marzenie: f
YETI
QUOTE(Ryo-San @ 14 01 2007, 23:32) *

Remake Shenmue tez bym chętnie zobaczyl na next genach; ) marzenie: f

o taaak, takze jestem na tak smile.gif
Terrago
Ja poprosze:
- Wipeout
- Road Rash
- NFS 1
- Final Fight
- Broken Sword
- MGS 1
- Vigilante
- GTA
- Driver
- Street Figter Puzzle Collection
- Sensible W.of Soccer
- Destruction Derby
itd... lista pewnie by byla o wiele dluzsza po zastanowieniu sie smile.gif
Chetnie zobaczylbym te pozycje na PS Store ale dla PS3.
mczaper
Mogliby trackmanie na PS3 zrobic. Uwielbiam ta gierke na PC
SM1
Chciałbym aby reaktywowano projekt - Aliens: Colonial Marines
giera zapowiadała się pysznie:)!
Zeusek666
Jak to jest wkoncu z tym BioShock'iem? Bedzie na PS3 czy nie? Bo czytam tak duzo roznych glupot, ze jestem wacko.gif
Ficuś
QUOTE(SM1 @ 15 01 2007, 10:28) *

Chciałbym aby reaktywowano projekt - Aliens: Colonial Marines
giera zapowiadała się pysznie:)!

zdecydowanie TAK TAK TAK
swojego czasu miałem niesamowitą zajawkę na tą grę kiedy miała się ukazać na ps2.Niestety gra nigdy się nie ukazała.Wielka szkoda -saga Aliens ma niesamowity potecjał i szkoda ,że tak mało jest wykorzystywany w środowisku gier
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.