Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Która postać/umiejętność z uniwersum Heroesa najlepszym tematem na grę?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Heroes
Kowal_ps2
Kolejne odcinki tego 'żywego komiksu' coraz bardziej utwierdzaj mnie w przekonaniu, że świetnie nadawałby się on na adaptację grową. Jak myślicie, który z abilitiesów naszych bohaterów najlepiej sprawdziłby się w formie interaktywnej??
signap
Hiro
nWo
Ta laska, blondynka co ma rozdwojenie jaźni nie ma zadnej mocy, zaden z niej Heros. Ot zwykla przypadlosc na ktora cierpi znikomy odsetek ludzkosci.

A moim bohaterem jest Czirliderka wub.gif
Hela
Ta laska, blondynka co ma rozdwojenie jaźni nie ma zadnej mocy, zaden z niej Heros. Ot zwykla przypadlosc na ktora cierpi znikomy odsetek ludzkosci.

Czy ludzie cierpiacy na ta 'zwykla przypadlosc' maja tez super sile?
nWo
Jesli taka przypadllosc wogóle istnieje, teraz sam w to juz nie wierze. Ale mozna sie domyslic jak ona skonczy, pewnie ten czarny co blokuje innych umiejetnosci i sprawia ze oni zapominają, pomiesza w jej glowie i ta dobra zapomni o tej złej. Nieco banalne no ale przecierz inne logiczne szczesliwe zakonczenie nie istnieje. wacko.gif
Stachu
jej mozg moglby syler wszamać to by go pokopało mellow.gif

tylko po co mu taki lachociąg? huh.gif
signap
dobra moc ma Peter jesli osoba w poblizu ma jakas moc on ja tez otrzymuje
nWo
Najelpszą moc ma oczywiscie SYLAR, to jego kazdy stara sie powstrzymac. Peter niestety ma te przypadłosc ze znajdując sie w poblizu jakiegos Herosa absorbuje od razu jego zdolnosc, tzn nie dokonca absorbuje lecz powiela, w efekcje potrafi to samo co on.

Glupio jest tak nagle stac sie niewidzialnym gdy znajdziemy sie obok nie widzialnego kolesia, nawet o tym nie wiedzac.
Glupio bylo by walnąc łbem w sufit gdy obok przeleci jakis koles co potrafi latac.
Glupio jest gdy nagle zmienimy sie w inna osobe, lub gdy nagle zaczniemy sie palic lub przeniesiemy sie do innego czasu, a taki wlasnie to jest dziwne ze Peter Spotkal Hiro Nakamure a póki co nie skorzystal z jego mocy zeby zapobiec katastrowie dry.gif

Sylar ma te przewage ze zabija osobe której moc chce przejac, nie musi sie tego uczyc no a pozatym sam obiekt ginie smile.gif Mój bohater to wlasnie SYLAR, czlowiek rządzi, moze nagromadzic mocy i niczym sie nie przejmowac. Szkoda ze sumienie sie w nim odezwalo w ostatnim epie przez co stracil nieco w moich oczach ale mam nadzieje ze wszystko sie dla niego skonczy szczesliwi, czyli jak przyslowiowy BAD ASS zginie w męczarniach. A szkoda.

Masorz
ja z kolei slyszalem ze w 2im sezonie sylar ma dolaczyc do naszych hirosow i pomagac im w walce z tym "jeszcze gorszym skurvielem" co go molly parker wyczuwala w chyba ostatnim epie 1ego sezonu...
i mogliby wreszcie pokazac jak sylar wpieprza me mozgownice biggrin.gif
rkBrain
Zagrajcie sobie w Psi-Ops. Fabuła jak w filmach akcji klasy B, ale telekineza plus interaktywność otoczenia robią swoje. Do tego dochodzi pyrokineza, telepatia i inne cuda. Do tego można surfować, podnosząc siłą woli przedmiot na którym się stoi. Nie polecam natomiast Second Sight. Fabuła dosyć ciekawa, ale sterowanie jest beznadziejne. W Psi-Ops ma się kontrole nad wszystkimi przedmiotami w otoczeniu. W kilka sekund można wywrócić całe pomieszczenie do góry nogami. W Second Sight ciężko jest głupi śmietnik przewrócić a co dopiero nim rzucić.
Shadow of Nobody
Do wszystkich: Piszecie rzeczy nie związane z tematem.

A co do tematu to najlepszym materiałem na grę jest postać Niki Sanders, możnaby zrobić z tego grę a'la Hitman (chociaż w tym wypadku Jessica musiałby przejąć całkowitą kontrolę nad ciałem Niki).
daredevil
Zgadzam się z signap'em. Podobno Hiro w dalszych odcinkach będzie miał katanę i możnaby zrobić RPG w stylu Kingdom Hearts z elementami przygodowymi
ogicool
dobra bohaterką byłaby chirliderka,
ale taka z pierwszego sezonu
czyli odważna, pyskata i słodka jak aniołek, jej zdolność daje duże pole do popisu
najlepsze zestawienie to oczywiście chirliderka vs sylar

co do Second Sight, skojarzyło mi się że w podobny sposób jak Sylar, Vattic terroryzowal swoją mocą doktorka
i btw. fajna to gra jest, do sterowania można sie przyzwyczaić
andertejker
ja bym zrobił całą grę osadzoną w Nowym Yorku, zadaniem każdej postaci byłoby zrobienie jak największej demolki używając swoich mocy (Hiro odpada wink.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.