czyli gra, na którą solidnie nakręcił Was zrobiony przy niej rozgłos, w wyniku czego zdecydowaliście się jej zakup, a tu... zonk

w moim przypadku był to oczywiście PREY, którego pozbyłem się dnia następnego.
tyle z mojej strony, chętnie przeczytam natomiast jakich crapów na X360 Waszym zdaniem należy sie teraz wystrzegać
massmedia
28 12 2006, 17:02
Gears of war:) a tak na serio to PGR 3
El Loco Chocko
28 12 2006, 17:03
Dla mnie OBlivion i Saints Row.Zadna z tych gier nie byla tym czego oczekiwalem.
SpideyPL
28 12 2006, 17:11
Dla mnie naprawdę Gears Of War.
Tylko że rzucać mi tu umoralniającymi tekstami.
Nie podoba mi się i już.
Znaczy nie jest zły, ale hype jaki był przed jego wyjściem przyćmił samą grę.
Zeratul
28 12 2006, 17:18
LOTR II
VIDEO MARKETPLACE - za malo filmow jest, a do tego liczba w HD wola o pomste do nieba
Arcade - coraz bardziej gowniane gry daja, zamiast dac cos naprawde na poziomie.
Fifa 2006 World Cup - najgorsza pilka ever... oszusci z EA
BRAK POLSKIEGO FORUM NA XBOX.COM
Ryo-San
28 12 2006, 17:24
Prey - straszna kaszana....a jak pomysle ze tlukli ten tytul przez 7 lat i wyszlo im cos takiego to zbiera mi sie na wymioty....
Prey
thps p8 - miala byc przew sim nad arcade a jest to samo
Just Cause - spodziewałem się czegoś znacznie lepszego, demko mi się spodobało a full zawiódł na całej linii.
może i nie byłem na ten tytuł nakręcony ale nie było w co grać i zaryzykowałem - dzisiaj otworzyłem swój egzemplarz bionicle heroes - wystrzegajcie się tego shitu

gra jest zakręcona jak ćpuńskie wizje i mimo szczerych chęci nie jestem w stanie zrozumieć nawet sterowania
FlyJ4ck
28 12 2006, 18:06
dla mnie najwieksze rozczarowanie to ten post...
no i gears of war! bo to nie taka fajna grafa jak mowili ludzie

CoD górą!
Rastałdz
28 12 2006, 18:14
Skoro Gow ma brzydka grafike i wam sie nie podoba, to chcialbym wiedziec co jest lepsze graficznie

Moje rozczarowanie :
Dead Rising - dlugo by pisac, ale zawiodlem sie okrutnie.
ChromeHounds -

A dalsze rozczarowanie to playlista na Xbox360
10 gier daje rade, pozostale to shity.
Czekam na hiciory z 2007 moze cos sie zmieni, poki co nie mam juz w co grac - a konsole mam 2 miesiace.
zolwik777
28 12 2006, 18:20
Szkoda, ze tyle ludzi tak sie na GoWie zawiodlo. Single jest swietny mi tylko multi nie podszedl. Niestety tak to jest, gdy hype jest tak ogromny.
Ja tez sie zawiodlem na chromehounds(mimo ze nie gralem), liczylem, ze w koncu ktos zrobi ryjaca beret gre z dobra fabula o mechach.
Lord Tidek
28 12 2006, 18:20
Ja się zawiodłem na CoD 3 (spodziewałem się czegoś lepszego)i ChromeHounds(a miało byc tak pięknie)
Ja kasy na nic nie wydałem, ale "tak o" to dwie gry:
pierwsze miejsce oczywiście dla Perfect Dark Zero, nie przypominam sobie drugiego tak skiepszczonego sequela. Z genialnej gierki zrobili taką sztampę, że aż strach. Trudno w to uwierzyć, ale singiel jest po prostu... nudny.
A poza tym naturalnie Pro Evo 6. Skandal - tyle powiem. Myślałem, że skoro Konami nie rozwija serii, to seria sama się rozwinie pod wpływem nowego sprzętu, a tu dupa - Konami sprytnie powywalało różne elementy, chyba żeby gracz nie zwariował ze szczęścia. O niewykorzystanym potencjale XB Live nie wspominam nawet. Japończycy wymyślili najbardziej (pipi)owe znaczenie słowa next-gen.
Perfect Dark Zero - totalne dno i wodorosty , całkowite rozczarowanie.
Dla mnie Perfect Dark!
PS. FlyJ4ck na jakim TV grasz skoro piszesz, ze GOW nie takie fajne graficznie
konstant
28 12 2006, 20:29
Prey, PGR3
Salwador
28 12 2006, 20:29
1.Perfect dark Zero-Totalne Zero...
2.Prey- Nie to czego się spodziewałem...
3.Fifa 2006
GOW - nie mam na mysli grafiki (ktora oczywiscie masakruje oczy) tylko calkowicie spaprany single player i monotonny na dluzsza mete multi
Saint row - boze co za suchar, to juz godfather na 360tke byl lepszy.
shinian
28 12 2006, 20:59
Godfather. Grafika niczym z PS2 i polityka EA względem tego tytułu (np. achievement za osiągnięcie lvl.50 praktycznie wymuszający wykupienie upgradów broni na marketplace)
kulakila
28 12 2006, 21:44
Najbardziej to się zawiodłem ... na ludziach, którzy się zawiedli na GOWie

,
a tak serialnie to numero uno - Call of Duty 3, która to oprócz piknej oprawy nie oferuje żadnych ciekawych rozwiązań a bugi chodzą tam parami - nigdy więcej !!!
Ninety-Nine Nights - zmarnowany potencjal
Samurai Warriors 2 - wtf? To ma byc next genowa wersja tej serii?
Rainbow Six:Vegas
Tyle dobrego o niej czytalem,ale na grze sie zawiodlem.
Pozatym PES6 w pewnym stopniu,nie sadzilem ze mozna tak skrzywdzic graczy i okroic gre praktycznie do maxa.
GOW oczywiście, i PREY, i TRL
Far Cry - recenzje dobre a gra slaba, ani grafika ani gameplay nie maja w sobie nic ciekawego.
Goldi69-PL-
29 12 2006, 01:17
Prey to jedyna gra jaka skonczylem i wcale nie jest zla, a jak sie smialem z GoW'a nim wyszedl to wszyscy mnie chcieli zlinczowac a teraz nagle najwieksze rozczarowanie .... po prey oczywiscie

ja sie na GoW nie rozczarwalem bo od pierwszego filmiku wiedzialem ze taki bedzie.
ja NHL 07 zagralem 5min i sprzedalem
lost planet (z dema kicha), R6 (singiel demo), PES
Perfect Dark Zero - kaszana jak niewiem co

DOA2 : Extreme - Jakoś mi nie podeszła, mimo że fajnie było zobaczyć panny w HD

Prey? kiepski? jedna z lepszych FPS-ów na 360 moim skromnym zdaniem, zabawa z grawitacją + portale wyskakujące w najmniej oczekiwanych momentach - miodzio

- chociaż nie wieje tak monotonią jak od F.E.A.R-a - gdyby nie ten multiplayer było by prawie idealnie
N3 - nie oczekiwałem cudu ale takej kapy jaką zaserwowali to nikt się nie spodziewał
DOAX 2 - co to w ogóle ma być??
Perfect Dark Zero - co to ma w ogole byc? Totalna kaszana
ghost PL
29 12 2006, 13:31
Sonic - myślałem, że w końcu pogram w fajną platformówkę.
Call of Duty 3 - może nie tyle się zawiodłem, co świeżo po przejściu dwójki na weteranie jakoś nie mogę trzeciej części strawić do końca i utknąłem w połowie. Choć multi ma całkiem niezłe.
Nexus-6
29 12 2006, 13:42
Największe rozczarowanie? Ludzie dla których GoW to rozczarowanie. Kompletnie nie rozumiem czego oni oczekują? Grafiki lepszej niż w rzeczywistości? Powodzenia z next-genami życzę, tym bardziej że właśnie GoW dostał teraz tytuł gry troku która najbardziej sprostała hype'owi na nią... :-)
PEs6
duzo gorszy niż na PS2
a zato na plus NBA 2007
Nitro619
29 12 2006, 18:52
Blazing Angels- totalne dno
Ani troche mi nie leży GoW...
Prey, Ninety-Nine Nights, Oblivion, LOTR II, Blazing Angels, King Kong, DEAD RISING !!! szajs
(tak jak Zeratul) BRAK POLSKIEGO FORUM NA XBOX.COM
N3...a tak wogole w najblizszym czasie nie widze gier za ktore zaplacilbym ciezko zarobionymi pieniedzmi:/
Faktycznie kurna czytajac powyższe posty wywnioskować można ,że na tego X super boxa nic dobrego nie wyszło...
Dziwne ,że Zgredy tak wysoko oceniają pozycje ,które część społeczeństwa graczy tak krytykuje .
A czego spodziewaliście się ? Od razu po premierze sprzętu było wiadomo jak wygląda jego wnętrze i jaki skok technologiczny w porównaniu z poprzednikiem reprezentuje .
Wydaje mi się ,że jeżeli GOW komuś nie leży ,to faktycznie niczego lepszego w ciągu najbliższych 6-ciu miesięcy nie znajdzie .
Chyba,że wróci do PS2 hehe...
Er_WolvEr
29 12 2006, 20:36
QUOTE(Nexus-6 @ 29 12 2006, 15:42)

Największe rozczarowanie? Ludzie dla których GoW to rozczarowanie. Kompletnie nie rozumiem czego oni oczekują? Grafiki lepszej niż w rzeczywistości? Powodzenia z next-genami życzę, tym bardziej że właśnie GoW dostał teraz tytuł gry troku która najbardziej sprostała hype'owi na nią... :-)
Właśnie NIE przez grafike jest do dla nich rozczarowanie roku - tylko to, że reszta żeczy w tej grze nie zawsze dorównywała poziomowi grafiki.
Nitro619
29 12 2006, 21:48
QUOTE(Er_WolvEr @ 29 12 2006, 20:36)

QUOTE(Nexus-6 @ 29 12 2006, 15:42)

Właśnie NIE przez grafike jest do dla nich rozczarowanie roku - tylko to, że reszta żeczy w tej grze nie zawsze dorównywała poziomowi grafiki.
Dokładnie, właśnie to większości się nie podoba.... a grafa to tylko cześć całej gry.
QUOTE(SORROW @ 29 12 2006, 20:34)

Wydaje mi się ,że jeżeli GOW komuś nie leży ,to faktycznie niczego lepszego w ciągu najbliższych 6-ciu miesięcy nie znajdzie .
Nie koniecznie, mnie w Gowie nie podoba się zupłnie gameplay, natomiast uwielbiam ten z nowego Rainbow Sixa. Ostro keci mnie też Dead Rising mimo że jest stary...
buzra102
30 12 2006, 03:02
1. PES6 - słaba oprawa i jakoś mało zmian w stosunku do current genów i PES5 -> szkoda.
2. Saint Row - grałem krótko i jakoś ten tytuł nie przypadł mi do gustu - brakuje wolnych przestrzeni za miastem jak w GTA:SA. Brak jakieś innowacyjności.
3. ...
Tak GoW to padaka i w ogóle kicha, Goldi wiedział o tym już po pierwszym filmiku......a idźcie do djabła

PES6 padaka roku! Co to ma w ogóle być?!
Największe rozczarowanie to chyba wynik tego plebiscytu. Normalnie aż mi się wierzyć nie chcę, że tyle ludzi psioczy na grę, której średnia ocen wynosi około 95% (w porównaniu Resistance 89%), na grę, która zdobyła tytuł gry roku na gamespocie, w której temacie na tym forum trwają do tej pory zażarte dyskusje na temat niuansów tej pozycji. Wstyd...
Ale to już chyba taka natura Polaków, jeżeli coś jest przez ogół uważane za dobre to ja jako indywidualista muszę się do tego przyczepić. Wspaniała grafika i niezapomniane przeżycia z rozgrywki to widać za mało w niektórych przypadkach. Doczepianie się do braku możliwości niszczenia otoczenia czy dosyć słabej fizyki jest dla mnie osobiście śmieszne. Nie ma gry, która miała by wszystko. Równie dobrze można by się przyczepić do tego, że nie można pójść na siłownie, wyrwać jakiejś laski w kantynie czy zjeść coś dobrego ewentualnie na małą ilość "questów" w porównaniu do np. Obliviona. Takie szukanie dziury w całym...
A co do gry, która mnie rozczarowała to Perfect Dark Zero.
QUOTE(teddy @ 30 12 2006, 10:30)

Największe rozczarowanie to chyba wynik tego plebiscytu. Normalnie aż mi się wierzyć nie chcę, że tyle ludzi psioczy na grę, której średnia ocen wynosi około 95% (w porównaniu Resistance 89%), na grę, która zdobyła tytuł gry roku na gamespocie, w której temacie na tym forum trwają do tej pory zażarte dyskusje na temat niuansów tej pozycji. Wstyd...
Ale to już chyba taka natura Polaków, jeżeli coś jest przez ogół uważane za dobre to ja jako indywidualista muszę się do tego przyczepić. Wspaniała grafika i niezapomniane przeżycia z rozgrywki to widać za mało w niektórych przypadkach. Doczepianie się do braku możliwości niszczenia otoczenia czy dosyć słabej fizyki jest dla mnie osobiście śmieszne. Nie ma gry, która miała by wszystko. Równie dobrze można by się przyczepić do tego, że nie można pójść na siłownie, wyrwać jakiejś laski w kantynie czy zjeść coś dobrego ewentualnie na małą ilość "questów" w porównaniu do np. Obliviona. Takie szukanie dziury w całym...
A co do gry, która mnie rozczarowała to Perfect Dark Zero.
o czym ty rozmawiasz? gow uważany jest za "tylko" dobrą gre, przez mase ludzi, mam zmienić zdanie na jej temat bo serwisy zagraniczne wystawiają jej wysokie noty? apff, przeproś i wyjdz
Shimizu
30 12 2006, 17:57
QUOTE(Xardas @ 30 12 2006, 17:30)

o czym ty rozmawiasz? gow uważany jest za "tylko" dobrą gre, przez mase ludzi, mam zmienić zdanie na jej temat bo serwisy zagraniczne wystawiają jej wysokie noty? apff, przeproś i wyjdz
Ty przepros i wyjdz, jeszczes sie zastanow,a jak to zrobisz to przyjdz
SpideyPL
30 12 2006, 21:02
Ludzie czy wy jesteście normalni?!!!
Mowię do tych co zjeżdzają ludzi którym nie podobał się GOW.
Czy ktos po was jechał jak płakaliście że porażką jest np. PDZ?!
Dla was PDZ dla nas GOW.
Czy już nie mozna mieć swojego zdania ?!
Świat nie kręci się wokół was i waszych opinii.
Na szczęście każdy z nas ma rozum i może wyrazić swoje zdanie, i żaden z was chociaż nie wiem jak byście bardzo chcieli nie wpłynie na naszą suwerenną decyzję.
Skończcie więc smęcić że "tym którym nie podobał się gow, już nic się nie spodoba"
GOW to gra bardzo dobra, ale DLA MNIE znacznie ciekawszą pozycją jest Test Drive: U, i co jak któryś z was napisze że TDU to rozczarowanie roku będę jechał po was że jesteście upośledzeni, albo coś ?!
Zastanówcie się nad sobą.
Ten temat to wyrażenie opinii o największym dla danego użytkownika rozczarowaniu związanym z X360.
Koniec pierniczenia, nie debatujcie nad tym tylko piszcie po prostu swoje typy.
Albert Wesker
30 12 2006, 21:16
Dead Rising - Capcom + Zombiaki - to nie moglo zawiesc a jednak mnie zawiodlo... gra jest nudna, nieciekawa
MichAelis
30 12 2006, 21:30
O zgadzam sie. Jest chujowa na maxa. Zabawa na 10 min. Jedynie grafa mi sie podobała
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.