Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra na podstawie filmu, film na podstawie komiksu.
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
egonszef
300

Witam, na początek obejrzyjcie krótki trailer z filmu : http://www.metacafe.com/watch/267951/300_teaser_trailer/

Dzisiaj zobaczyłem w serwisie onet gry zapowiedzi do gry wzorowanej na filmie, film wejdzie do kin w marcu i zapowiada się wyśmienicie. Po obejrzeniu trailera z filmu wiem że grę również będę posiadał, nawet jeżeli mnie znudzi po dniu sieczki. http://gry.onet.pl/300_March_to_Glory,zap_...amp;OID=1382416

lechu
Film faktycznie zapowiada się ciekawie, ale gra już niezbyt.
egonszef
Jak będą grę dodawali do filmu na dvd wraz z większą opłatą to się niektórzy zdziwią hehe
Jakim
Dziś pograłem troszke i tak... pierwsze co się wrzuca w oczy to... fajne scenki rodem z mgs PO czyli kadry z animowanymi elementami- fajna sprawa , kreska Millera nadaje klimatu.

dwa-> ogrooooooooomna ślamazarnośc. Postacie przeciwników poruszają się w slow motion NON STOP! I nie jest to wina animacji ale.. cała gra jest jakas taka powolna.

Co do grafiki to jak narazie nie jest tragicznie, tak na 7 maximum.

Jak pogram więcej to skrobnę co nieco.
MasterOD
Jeśli gra będzie chociaż trochę przypominała film będzie to dobra gra. Film jeszcze nie wyszedł ale zapowiada sie genialnie (jeśli patrzeć na "reklamówki"). Tak więc czemu gra miła by być zła?? Myślę że nie będzie to jakiś super extra przełom ale wiele osób ją ku[pi i będzie się przy niej jakiś czas dobże bawiło...
Shimizu
Film juz ogladalem... miazdzy !!!!!
Jakim
łał szybki bill
KOMODO
CYTAT
Po obejrzeniu trailera z filmu wiem że grę również będę posiadał, nawet jeżeli mnie znudzi po dniu sieczki.

I dlatego gry pokroju Okami, ICO itp. sa skazane na zaglade finansowa i plajte developera.

CYTAT
fajne scenki rodem z mgs PO czyli kadry z animowanymi elementami- fajna sprawa , kreska Millera nadaje klimatu.

Gdzie Ty tam widzisz kreske Millera? Przeciez to na nowo nabazgrane kadry.

CYTAT
ogrooooooooomna ślamazarnośc. Postacie przeciwników poruszają się w slow motion NON STOP! I nie jest to wina animacji ale.. cała gra jest jakas taka powolna.

Skoro to zabieg celowy to po co mozliwosc odpalenia bullet-time'a wlasnie? To po prostu tak skrzaczona animacja!

Sandking
Ja już całość skończyłem. Początek jest fajny, mimo dropów animacji (jak wspominali poprzedncy), potem akcja zwalnia, gra przez chwilę nuży, ale po jakimś czasie znów dostaje się ostrego kopa i wraca się z utęsknieniem do gry. Przede wszystkim nie ma ciągłego nawalania jednego przycisku, na różnych przeciwników, są różne sposoby, także trzeba kombinować. Jest sporo kombinacji ciosów, nie ma jak to przywalić Persowi z tarczy, albo śmignąć mu w łeb włócznią. Sam miód... gra fajnie zwalnia przy lepszych combosach (to już zamierzone). Po za tym wybiega za sceny filmu -> bardzo fajny motyw smile.gif. No i możliwość zagrania New Game+, po przejściu gry zabija się kilku początkowych gości jednym ciosem biggrin.gif. Jak już wcześniej wspominałem, gra przypomina mi z deka God of War ;]
KOMODO
CYTAT(Sandking @ 26 03 2007, 16:32) *
Ja już całość skończyłem. Początek jest fajny, mimo dropów animacji (jak wspominali poprzedncy), potem akcja zwalnia, gra przez chwilę nuży, ale po jakimś czasie znów dostaje się ostrego kopa i wraca się z utęsknieniem do gry. Przede wszystkim nie ma ciągłego nawalania jednego przycisku, na różnych przeciwników, są różne sposoby, także trzeba kombinować. Jest sporo kombinacji ciosów, nie ma jak to przywalić Persowi z tarczy, albo śmignąć mu w łeb włócznią. Sam miód... gra fajnie zwalnia przy lepszych combosach (to już zamierzone). Po za tym wybiega za sceny filmu -> bardzo fajny motyw smile.gif. No i możliwość zagrania New Game+, po przejściu gry zabija się kilku początkowych gości jednym ciosem biggrin.gif. Jak już wcześniej wspominałem, gra przypomina mi z deka God of War ;]
Widze ze gralismy w rozne gry:). 300 zyskalo zawrotna srednia na gamerankings oscylujaca w okolicach 50 paru %smile.gif. I slusznie - ta gra to jeden wielki BUG. Fatalna praca kamery, ohydne otoczenie, brak jakiegokolwiek AI, tandeta i bieda. Nie tego sie spodziewalem. Gra ma fajniejsze momenty niemniej jest kulawa na obie nogi. GoW to z tego ZADEN.
Shen87
ta gra to nabijacz kasy , piraci napewno zagraja bo nic ich to nie bedzie kosztowac.
szczurek53
gdy ujżałem ten temat pomyslalem wlasnie o 300^^ pozniej to przeczytalem i zastanawiam sie nad ta gra:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.