CYTAT(Sandking @ 26 03 2007, 16:32)

Ja już całość skończyłem. Początek jest fajny, mimo dropów animacji (jak wspominali poprzedncy), potem akcja zwalnia, gra przez chwilę nuży, ale po jakimś czasie znów dostaje się ostrego kopa i wraca się z utęsknieniem do gry. Przede wszystkim nie ma ciągłego nawalania jednego przycisku, na różnych przeciwników, są różne sposoby, także trzeba kombinować. Jest sporo kombinacji ciosów, nie ma jak to przywalić Persowi z tarczy, albo śmignąć mu w łeb włócznią. Sam miód... gra fajnie zwalnia przy lepszych combosach (to już zamierzone). Po za tym wybiega za sceny filmu -> bardzo fajny motyw

. No i możliwość zagrania New Game+, po przejściu gry zabija się kilku początkowych gości jednym ciosem

. Jak już wcześniej wspominałem, gra przypomina mi z deka God of War ;]
Widze ze gralismy w rozne gry:). 300 zyskalo zawrotna srednia na gamerankings oscylujaca w okolicach 50 paru %

. I slusznie - ta gra to jeden wielki BUG. Fatalna praca kamery, ohydne otoczenie, brak jakiegokolwiek AI, tandeta i bieda. Nie tego sie spodziewalem. Gra ma fajniejsze momenty niemniej jest kulawa na obie nogi. GoW to z tego ZADEN.